- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
Allah gonlune gore versin canim haberini bekliyoruzzKizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
Benim de bu sabah geldi.Ah ah benimde kırmızılar dün geldi(((
Canim batimiz ayni gunKuzlar stresten ölüyorum meraktan catliyorum 23-24 mayiz bat
Dunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirumCanim batimiz ayni gunInsAllah ikimizde mujdeli haber veririz. sende belirti varmi?
Canim catlama ignesi yaptirmistinmi bu ay?cunki ikinci silik cizgiyi bende goruyommmDunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirumEki Görüntüle 1835971
Bendede boyleydi adet oldum 4 gun gecıktı ilk defa, ama korundugum ıcın pek zann etmiyordum hamile kalıcagımı,Dunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirumEki Görüntüle 1835971
hadi bakalım inşallah tutunmuştur bebişin canım mübarek gecede bol bol dua et
- "Selam arkadaşlar benimde geçtiğimiz cumarteai yani 8 gün önce iğne oldu. 6. Gün şiddetli kasık agrımdan dolayı şüphelendim idrar testi yaptım ve 2.çizgi göründü belirsiz de olsa. Hemen kan tahliline gittim beta 18.02 çıktı. İğnenin etkisi mi diye sevinemedik tani pazartesi yeniden yapılacak. Yani iğneden 9 gün sonra demek bu bakalım ne cıkacak."
Demiştim ve pazartesi 5,9 çıktı.. Ve 21 inde regl gösteriyor kullandıgım program genelde tutar bi kaç saat gecikir ya da erken gelirdi ama gelen giden yok çok heyecanlıyım bakalım yarına kadar olmazsam eger hemen bir test yapacağım
inşallah tutmuştur gönlüne göre versin Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine.
- "Selam arkadaşlar benimde geçtiğimiz cumarteai yani 8 gün önce iğne oldu. 6. Gün şiddetli kasık agrımdan dolayı şüphelendim idrar testi yaptım ve 2.çizgi göründü belirsiz de olsa. Hemen kan tahliline gittim beta 18.02 çıktı. İğnenin etkisi mi diye sevinemedik tani pazartesi yeniden yapılacak. Yani iğneden 9 gün sonra demek bu bakalım ne cıkacak."
Demiştim ve pazartesi 5,9 çıktı.. Ve 21 inde regl gösteriyor kullandıgım program genelde tutar bi kaç saat gecikir ya da erken gelirdi ama gelen giden yok çok heyecanlıyım bakalım yarına kadar olmazsam eger hemen bir test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?