Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!

Stres yapmamak lazim herlde benim bu ay ilk denememdi sanirim kendimi biraz siktim adetim gecikti o yuzden. Bu ay daha rahat olmaya calisacagim. Allah hayirli zamanda versin insallah

Benimde bat a 5 gün var muhtemel bu ay kırmızılı gelir
Hayırlı zamanda gelsin bebisler

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

Bende varim 28 mayısta adet olmak lazım degerlendirdimde bakalim bilmiyorum valla hayırlısı hakkımızda bakalim bekletip gorucez

Canim batimiz ayni gun InsAllah ikimizde mujdeli haber veririz.sende belirti varmi?
Dunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirum

Dunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirumEki Görüntüle 1835971
Canim catlama ignesi yaptirmistinmi bu ay?cunki ikinci silik cizgiyi bende goruyommmInsAllahhhh adet olmazsin canim ama bende ayni adet agrisi cekiyorum yaaaa bide cok halsizim.

27 sini bekliyorum. Ama umutsuzum . Yataga cok giremedik ki.. Resmen leylekler getirsin diye bekliyoruz. Hem istiyoruz hem üseniyoruz. Bahar yorgunlugu

1. "Selam arkadaşlar benimde geçtiğimiz cumarteai yani 8 gün önce iğne oldu. 6. Gün şiddetli kasık agrımdan dolayı şüphelendim idrar testi yaptım ve 2.çizgi göründü belirsiz de olsa. Hemen kan tahliline gittim beta 18.02 çıktı. İğnenin etkisi mi diye sevinemedik tani pazartesi yeniden yapılacak. Yani iğneden 9 gün sonra demek bu bakalım ne cıkacak."

Demiştim ve pazartesi 5,9 çıktı.. Ve 21 inde regl gösteriyor kullandıgım program genelde tutar bi kaç saat gecikir ya da erken gelirdi ama gelen giden yok çok heyecanlıyım bakalım yarına kadar olmazsam eger hemen bir test yapacağım

hadi bakalım inşallah tutunmuştur bebişin canım mübarek gecede bol bol dua et

inşallah tutmuştur gönlüne göre versin Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…