Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Canim catlama ignesi yaptirmistinmi bu ay?cunki ikinci silik cizgiyi bende goruyommmInsAllahhhh adet olmazsin canim ama bende ayni adet agrisi cekiyorum yaaaa bide cok halsizim.
Hayir canim hic birsey yaptirmadim iki aydir deniyoruz ovulasyon testi kullandim 23u bat

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucaktı 2 gün önce test yaptırdım adet günümde beta 701 çıktı doktor keseyi göremedi çok kötüyüm

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucaktı 2 gün önce test yaptırdım adet günümde beta 701 çıktı doktor keseyi göremedi çok kötüyüm
Benim bildigim kese hemen gorunmuyor. 1000 ya da 2000 uzerine cikmasi lazimdi hatirladigim kadariyla. O yuzden kendini uzme canim bosu bosuna

Biz uzun süredir bebek bekliyoruz şuan eşimde bende çok tedirginiz acaba boş gebelik mi dış gebelik mi die düşünmekten alt üst olduk

Biz uzun süredir bebek bekliyoruz şuan eşimde bende çok tedirginiz acaba boş gebelik mi dış gebelik mi die düşünmekten alt üst olduk
700 kese görünmesi icin erken.2000 oldugunda vajinal ultrasonda gorulur.5000ler de karindan ultrasyonla gorunur.moralini bosuna bizma daha cok erken.bunu sana dr neden soylememis o da garip.

700 kese görünmesi icin erken.2000 oldugunda vajinal ultrasonda gorulur.5000ler de karindan ultrasyonla gorunur.moralini bosuna bizma daha cok erken.bunu sana dr neden soylememis o da garip.
5 haftalık olunca görünür falan dedi pazartesi tekrar gel dedi ama gidip tekrar görmeden dönersem çok üzülürüm beklicem canım inşallah gidince görürüm

Haklısın canım çok teşekkür ederim netten baktım ama adetin ilk günü 701 çıkması normal mi herkesin 300 400 lerde
Tamamen dollenme zamaniyla ilgili. Herkeste ayni olmaz beta hcg degerleri diye bir konu var forumlarda oradan bakarsan herkesin farkli degeri oldugunu anlayacaksin

Cnm bende senin gibi geldi en cumartesi iğne oldum seninki kadar değil ama kasik ağrım oldu normal derecede ve bende test alacaktım kk dan baktım hemen test yapılmaması gerekiyormuş moralini bozmak istemem ama iğnenin etkisinden pozitif çıkabilir iğneden 10-15 gün sonra test yapın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…