sanki çok silik bir çizgi bende görüyorum inşallah hayırlısı ile hamilesindirDunden beri adet olacakmisim gibi agri ve hafif lekelnme var lekelenme adetin bir gun oncesi olur bende dun aksam yaptigim testte savah hayali bir cizgi gordum yada ben hayal kuruyorum bilmiyirumEki Görüntüle 1835971
Hayir canim hic birsey yaptirmadim iki aydir deniyoruz ovulasyon testi kullandim 23u batCanim catlama ignesi yaptirmistinmi bu ay?cunki ikinci silik cizgiyi bende goruyommmInsAllahhhh adet olmazsin canim ama bende ayni adet agrisi cekiyorum yaaaa bide cok halsizim.
Agrim gecmedi hala hafif hafif devam ediyor ve midem bulandı insallah olmam hepimiz icin hayirlisiBendede boyleydi adet oldum 4 gun gecıktı ilk defa, ama korundugum ıcın pek zann etmiyordum hamile kalıcagımı,
Benim bildigim kese hemen gorunmuyor. 1000 ya da 2000 uzerine cikmasi lazimdi hatirladigim kadariyla. O yuzden kendini uzme canim bosu bosunaMerhaba arkadaşlar size bi sorum olucaktı 2 gün önce test yaptırdım adet günümde beta 701 çıktı doktor keseyi göremedi çok kötüyüm
Pazartesi gel dedi ama ben garanti olsun die çarşamba perşembeye kadar gitmeyi düşünmüyorumBenim bildigim kese hemen gorunmuyor. 1000 ya da 2000 uzerine cikmasi lazimdi hatirladigim kadariyla. O yuzden kendini uzme canim bosu bosuna
700 kese görünmesi icin erken.2000 oldugunda vajinal ultrasonda gorulur.5000ler de karindan ultrasyonla gorunur.moralini bosuna bizma daha cok erken.bunu sana dr neden soylememis o da garip.Biz uzun süredir bebek bekliyoruz şuan eşimde bende çok tedirginiz acaba boş gebelik mi dış gebelik mi die düşünmekten alt üst olduk
5 haftalık olunca görünür falan dedi pazartesi tekrar gel dedi ama gidip tekrar görmeden dönersem çok üzülürüm beklicem canım inşallah gidince görürüm700 kese görünmesi icin erken.2000 oldugunda vajinal ultrasonda gorulur.5000ler de karindan ultrasyonla gorunur.moralini bosuna bizma daha cok erken.bunu sana dr neden soylememis o da garip.
insanlar kan testinden sonra bir sure bekliyorlar kese gorunmesi icin. Kendini uzme cunku bebegin de etkilenir.Biz uzun süredir bebek bekliyoruz şuan eşimde bende çok tedirginiz acaba boş gebelik mi dış gebelik mi die düşünmekten alt üst olduk
Haklısın canım çok teşekkür ederim netten baktım ama adetin ilk günü 701 çıkması normal mi herkesin 300 400 lerdeinsanlar kan testinden sonra bir sure bekliyorlar kese gorunmesi icin. Kendini uzme cunku bebegin de etkilenir.
Ben idrar testini adetten 1 gün önce yaptım pozitif çıktı kan tahlilini adet günümde yaptım 701 çıktı yüksek mi acaba normal miGenelde 6. Haftada karindan bakiliyor.hic stres yapma.suanki durum gayet normal
Tamamen dollenme zamaniyla ilgili. Herkeste ayni olmaz beta hcg degerleri diye bir konu var forumlarda oradan bakarsan herkesin farkli degeri oldugunu anlayacaksinHaklısın canım çok teşekkür ederim netten baktım ama adetin ilk günü 701 çıkması normal mi herkesin 300 400 lerde
Bence normal.zaten düsük olmasi iyi degil.benim dusüktü ve tutunamadi bebişBen idrar testini adetten 1 gün önce yaptım pozitif çıktı kan tahlilini adet günümde yaptım 701 çıktı yüksek mi acaba normal mi
Bakıcam canım çok sağolTamamen dollenme zamaniyla ilgili. Herkeste ayni olmaz beta hcg degerleri diye bir konu var forumlarda oradan bakarsan herkesin farkli degeri oldugunu anlayacaksin
Canım çok üzüldüm şimdi var mı bebisBence normal.zaten düsük olmasi iyi degil.benim dusüktü ve tutunamadi bebiş
Cnm bende senin gibi geldi en cumartesi iğne oldum seninki kadar değil ama kasik ağrım oldu normal derecede ve bende test alacaktım kk dan baktım hemen test yapılmaması gerekiyormuş moralini bozmak istemem ama iğnenin etkisinden pozitif çıkabilir iğneden 10-15 gün sonra test yapın diyorlarSelam arkadaşlar benimde geçtiğimiz cumarteai yani 8 gün önce iğne oldu. 6. Gün şiddetli kasık agrımdan dolayı şüphelendim idrar testi yaptım ve 2.çizgi göründü belirsiz de olsa. Hemen kan tahliline gittim beta 18.02 çıktı. İğnenin etkisi mi diye sevinemedik tani pazartesi yeniden yapılacak. Yani iğneden 9 gün sonra demek bu bakalım ne cıkacak. Ama ilk kez bir foruma katılacak kadar meraktan çatlıyorum sizin fikriniz nedir?
Yok canım.calismalara devam.ins bu ay olur:))))Canım çok üzüldüm şimdi var mı bebis
İnşallah canım doktor bize 7 aydır gün aşırı ilişki olsun dedi dinledik doktoru olmadı ablam adetin biter biter yıkan hergün ilişki olsun dedi onu dinledim ve bu ay hamile kaldımYok canım.calismalara devam.ins bu ay olur:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?