Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Tebrik ederim Can'ım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah düşük tehlikesi 3 ay boyunca herkeste oluyo kendine dikkat et yat dinlen

erkek olma olasılığı ne acaba allahım hayırlısını versın ama allahımda ıcımı bılıyor. yumurtlama gunumde ve YUMURTLAMA GÜNÜNE 5 gün kala yaptık

Belirtilerim mide bulantısı göğüslerim cok ağrıyodu dokunamıyodum bile bise gelen akıntılar halsizlik bunlardı birde adetim 4gün gecilmişti test yaptım. Polikistik over hastasıyım aslında hiç umudum yoktu ama rabbim aratmadı 2.5 aylıl evliyim

rabbim hayırlısını verisn cok sevındım adınıza

hayrlı olsn öncelkle arkadaşm inşallh hiç bi sorun çıkmaz. ya bnm idrarmda baya bi koyulşma var orucun etkisimi yoksa deilmi anlamadm.dün çok su içtim ama yinede açılmadı.kimyasl gebelk geçrdiğmde doğru düzgn tek belrtim idrarda koyulaşmaydı. şimdi durumu bnm gbi olan varmı acabaa oruçtanmı sizce? bata 4 gün var bu arada

Ben etrafımda çok çocuk sahibi oşamayanlat olduğu için çok korkuyordum ve evlendiğimden beri hiç korunmadım bilerek çünkü vücüt korunmaya alışıyormuş ilki olaun da sonra ara veririim diye düşündüm

eywah bizimkide alıştıysa bu ay olmazsa temmuzda hamile kalmayı denerim sorun değil. allahım nasıl olsa nasıp ederse veırı evlat sevgisini yaşatır. allahın takdiri. ama erkek olsun cok ısterım bi abisi olsu ben hiç abi sevgisi görmedimm abı olsun dıye cok ıstıyorum

Canım öncelikle internette periyod uygulamaları var yumurtlama dönemini falan hesaplıyorlar ben ona dikkat wttim tabiki allah nasip etti ama tesbir kuldan sende indirebilirisn.ben ilk çocuğum kız oşsun istiyorum ama sağlıkşı olaun yeter

canım ne indiricem alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…