- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
erkek olma olasılığı ne acaba allahım hayırlısını versın ama allahımda ıcımı bılıyor. yumurtlama gunumde ve 5 gün kala yaptıkBnde geçen ay bitirmiştim yarın da olmazsam yapıcam inşallah rabbim verir göbüşümüze bebeklerimizi
Teşekkürler canım doktor da öyle dedi bol bol dinlen dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk bebegm olacak çok heyecanlıyım inşTebrik ederim Can'ım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah düşük tehlikesi 3 ay boyunca herkeste oluyo kendine dikkat et yat dinlen
belırtılerın nelerdı cnmTeşekkürler canım doktor da öyle dedi bol bol dinlen dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk bebegm olacak çok heyecanlıyım inş
Amin canım çoklk saol inş sağlıklı bir şekilde olurhayırlı olsun cnm sağ salım kucagına almak nasip olsun
benimde aynı şekilde sağ kasığımda ağrı vardı bende adet olcam sanıyodumbi de sağ yumurtalığımın yada kasığımın ağrıdığını hissediyorum.
rabbim hayırlısını verisn cok sevındım adınızaBelirtilerim mide bulantısı göğüslerim cok ağrıyodu dokunamıyodum bile bise gelen akıntılar halsizlik bunlardı birde adetim 4gün gecilmişti test yaptım. Polikistik over hastasıyım aslında hiç umudum yoktu ama rabbim aratmadı 2.5 aylıl evliyim
adetime tam 4 gün var. olmazsan yine hamilelik testi yapacağım biz 2 yıldır evlıyız çalıştıgımız ıcın hep korunuyorduk ilk defa korunmasız olduEvwt
benimde aynı şekilde sağ kasığımda ağrı vardı bende adet olcam sanıyodum
canım ne indiricem alamadımCanım öncelikle internette periyod uygulamaları var yumurtlama dönemini falan hesaplıyorlar ben ona dikkat wttim tabiki allah nasip etti ama tesbir kuldan sende indirebilirisn.ben ilk çocuğum kız oşsun istiyorum ama sağlıkşı olaun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?