Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

canım bende o uyugulamalara baktım erkek bebek için yumurtlama günü ve sonraki 4 gün içinde ıkı kez yapıp baska yapmayın dıyor. ama farklı sıtede de adet bıter bıtmez yapın gun asırı dıyor kafam karıstı hangısıne ınanayım.. bırde ben 28 gunde bir adet oluyorum adet bıtımınden 14 gun sonra yumurtlama gunu ama biz o tarihde yaptık

benim hiç mide bulantım yok

oruçken vucuda sıvı alımı durduğundan mesanede idrarın kalma süresi uzar bekleyen idrar koyulasır kokulu olur bu durumun hamilelikle bir ilgisi yoktur.

Tesekkur ederim canim bu ay olmazsa bebek onümuzdeki ay alcam hemen
bende öyle yapacağım bekliyorum ayın birini inşllah hamile değilimdir önümüzdeki ay daha tecrübeli yapacağız. bu site bana cok sey kattı sizlerin tecrübelerinden faydalandım öğrendim hamile değilimdir diyorum cünkü ilk orunmasız ilişkimiz bu ayda toplamda üç kes-z yaptık ozaman 20li yumurtlama takibi testi alacağm takibini yaypıp en iyi günde yapacağım

Bende adwt bitiminden 14 gün içerisinde diye biliyorm canım erkek evlat çok ısrar etme hayırlısını iste etrafımda ne kadar erkek olsun diye iateyen vraa ilerde keşke oda kız olaydı diyen vat

Bende adwt bitiminden 14 gün içerisinde diye biliyorm canım erkek evlat çok ısrar etme hayırlısını iste etrafımda ne kadar erkek olsun diye iateyen vraa ilerde keşke oda kız olaydı diyen vat
ısrar değil canım rabbim hayırlıysa versin diyorum zaten ama gönlümde yatan aslan o dile getirmesekte içimizden geçen erkek allah herseyi gören bilendir. içimi bilir.

1ay benimde olmadı canım vucüt şaşırıyor korunduğun için
bide bu ay olduysa yani hamileysem doğum kusmetse martta 10 gibi önümüzdeki ay hamiş kalırsam nisanda tam istediğim ege deyim ben cok sıcak bdoğmamış bebeği bile düşünür olduk kafayi yedikk yaaaaaaa:))

Öyle tabiki ama neden bilmem kız çocuklarını aşırı seviyorum 3tane de kıZım olsa bide oğlum olsaydı demem:)) oğlanlar ilerde hayatla tanışınca annelerini görmüyo bile ama kız evlat evlensede anaya babaya düşkün oluyor

Benim de şubat çocuğu olacak olursa yaza kadar ele avuca gelir inşallah :))

Benimda Bat yarın sabırsızlanıyorumm bugün test yapmamak için çantamda hazır duruyor. Geçen pazartesi kan testi yapmıştım 0.15 çıkmıştı. Bir değişiklik olmuş mudur merak içindeyim. Ne düşünüyorsunuz sizce adet olmazsam birkaç gün bekleyip öyle mi yapayım yoksa testi kullanayım mı

canım senin kesin oğlan ben sana diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…