Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Hayır illaki hap içmek gerekmiyor canım ben çok araştırdım vücudumuz her ay döllenmek için sperm arıyo ve ilişki oşduğu halde oşmayınca bi zaman aonra tembelleşiyormuş ama tabiki herkes için geçerli değil canım

benimde gögüs sadece :) birde sürekli tuvalet ihtiyacı gidiyorum tam sanki bitmiyor gibi mesanemi boşaltamıyorum gibi bir his var

evet daha bilgiliysen beni aydınlat canım ben bu ay adet olursam hangi dönemde yapayım bebeği

Bence 3 4 gun bekle benim 6 gun gecti adetim hala test te birsey cikmiyor o yuzden buvun kan testi yaptim sonucu yarin alacam insallah

kzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım

kzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım

Adet ajandaları var orada adet gününü hesapşıyor doğurgan gününü yumurtlama gününü söylüyor öyle programlar pşay atore de app storede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…