- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
amiiiinnnn cok sağol canım cümlemizin :)Rabbim sana da gönlündekini nasip eder inşallahhh
ben iki yıldır korundum esim korundu yanı ben hap vs içmedim. bende vucud aç rahim kapışması lazım hemen dölennme olması gerek bir soru yoksa1ay benimde olmadı canım vucüt şaşırıyor korunduğun için
Yok canım adet belirtim hiç yok sabahları migdem bulanıyor sağ sol kasıkta ara ara agrılarım var karnımda da anlam veremediğim bir sislik varCanım herhangi adet belirtin varmı
evet daha bilgiliysen beni aydınlat canım ben bu ay adet olursam hangi dönemde yapayım bebeğiHayır illaki hap içmek gerekmiyor canım ben çok araştırdım vücudumuz her ay döllenmek için sperm arıyo ve ilişki oşduğu halde oşmayınca bi zaman aonra tembelleşiyormuş ama tabiki herkes için geçerli değil canım
Bence 3 4 gun bekle benim 6 gun gecti adetim hala test te birsey cikmiyor o yuzden buvun kan testi yaptim sonucu yarin alacam insallahBenimda Bat yarın sabırsızlanıyorumm bugün test yapmamak için çantamda hazır duruyor. Geçen pazartesi kan testi yapmıştım 0.15 çıkmıştı. Bir değişiklik olmuş mudur merak içindeyim. Ne düşünüyorsunuz sizce adet olmazsam birkaç gün bekleyip öyle mi yapayım yoksa testi kullanayım mı
mutlu olacağın bir sonuç alırsın inşallahBence 3 4 gun bekle benim 6 gun gecti adetim hala test te birsey cikmiyor o yuzden buvun kan testi yaptim sonucu yarin alacam insallah
Kızlarrr 4 gun gecikmistim bugun kan testi yaptirdim 904 cikti cok mutluyummdoktor 4 haftalik dedi ama referansa gore 5 ustu olmasi lazim anlamadimm
Gözün aydınnnKızlarrr 4 gun gecikmistim bugun kan testi yaptirdim 904 cikti cok mutluyummdoktor 4 haftalik dedi ama referansa gore 5 ustu olmasi lazim anlamadimm
Yaaas niye öyle diyonnncanım senin kesin oğlan ben sana diyim :)
canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAHIMKızlarrr 4 gun gecikmistim bugun kan testi yaptirdim 904 cikti cok mutluyummdoktor 4 haftalik dedi ama referansa gore 5 ustu olmasi lazim anlamadimm
CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİRBence 3 4 gun bekle benim 6 gun gecti adetim hala test te birsey cikmiyor o yuzden buvun kan testi yaptim sonucu yarin alacam insallah
Canim cok sevindim saglikla kucagina al insallah. Ayy darisi bana ne diyelim bende yarin ogrenecegimKızlarrr 4 gun gecikmistim bugun kan testi yaptirdim 904 cikti cok mutluyummdoktor 4 haftalik dedi ama referansa gore 5 ustu olmasi lazim anlamadimm
Sagol canim insallah yarini sabirsizlikla bekliyorumCANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?