Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Kızlar hastahaneye geldim dua edin bana lütfen inş hamileyimdir allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım laboquick in.negatif cikti sat 3mayisti

ona
üstüne görme deniyor galiba yani adet olcak gibi ama olmuyorsun. agrın oluyor lekeenme oluyor o da döl yatagına yerlesmesınden kaynaklanıyormus bebeşimizin :) sevgilerr

Ee bat günü gelenler hamis olup olmadigini yazmamis :) benimde 3 kaldı ama değilmisim gibi hissediyorum.

Merhaba kızlar benim bi sorum olacak. Benim adet günüm yarın inşallah olmam tabi :) 2 3 hafta öncesinden belirtilerim başladı kasık ağrısı bel ağrısı falan göğüs hassasiyetim de vardı ancak bu sıra göğüslerimin ucu ve etrafı koyulasmaya başladı çok erken olduğu için şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı acaba ??

Gunaydin kizlarrr. Ben 7 gunluk gecikmeden sonra adet oldum. Dunde kan vermistim test icin ne kadar umutluydum. Su an cookkk üzgünüm ve hüngür hüngür agliyorum. Persembe gunu tatile giriyoruz ve memlekete gidiyorum artik eylule kadar esimle biraz zor birlikte oluruz. Çünkü yaz tatilini kendi evimizde geciremiyoruz cokkkk mutsuzummmm cookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…