Ben oyleyim cok degisik hani regl gibi ama daha degisik baska sikayetlerin var mi seninYeni hamile olup kasıklarımda ağrı olan varmı korkmaşımıyım
Ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım laboquick in.negatif cikti sat 3mayistiBenimda Bat yarın sabırsızlanıyorumm bugün test yapmamak için çantamda hazır duruyor. Geçen pazartesi kan testi yapmıştım 0.15 çıkmıştı. Bir değişiklik olmuş mudur merak içindeyim. Ne düşünüyorsunuz sizce adet olmazsam birkaç gün bekleyip öyle mi yapayım yoksa testi kullanayım mı
Erken mi yaptım bilemedimBen dayanamadım erken gebelik testi yaptım laboquick in.negatif cikti sat 3mayisti
Ne zman belli olacakmış öğleden sonra mı ins yüzün güler cnmKızlar hastahaneye geldim dua edin bana lütfen inş hamileyimdir allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hayırlı haberlere dönersin canımKızlar hastahaneye geldim dua edin bana lütfen inş hamileyimdir allahım isteyen herkese nasip etsin
ama sürekli değl ağırıp geçiyorBen oyleyim cok degisik hani regl gibi ama daha degisik baska sikayetlerin var mi senin
Öğleden sonrada sorun cıktı kan veremedim daha hastahanede off bugün öğrenmek istiyorum çatlayacağımNe zman belli olacakmış öğleden sonra mı ins yüzün güler cnm
Ben bugün doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi testte 2.silik çizgi çıkmıştı ama düşük tehlikesi az da olsa var dediilaçlar verdi
üstüne görme deniyor galiba yani adet olcak gibi ama olmuyorsun. agrın oluyor lekeenme oluyor o da döl yatagına yerlesmesınden kaynaklanıyormus bebeşimizin :) sevgilerrkzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım
kız istiyenlerinin çoğunun oğlu oluyor. oğlan isteyenlerinde kızı nasıp işte allahım gönlündekini vesin insallahYaaas niye öyle diyonnn
benim aynen öyle adetime 4 gun var göğüslerim cok sızlıyor dolu dolu olmuslar sert bıde hassas. karnımda şiş olacak gibiyim akıntı cok oluyor hiç böyle olmazdı:)Yeni hamile olup kasıklarımda ağrı olan varmı korkmaşımıyım
Ben varim bat dündü hala gelmedi ama gelicekmis gibi gelip gecen agrilar var cozemedim henuz beklemedeyim insaallahhhh gelmezzzzEe bat günü gelenler hamis olup olmadigini yazmamis :) benimde 3 kaldı ama değilmisim gibi hissediyorum.
olsun bacım napaşıöherkez uyuyor galiba halaa merhaba arkadaşlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?