- 24 Mayıs 2016
- 185
- 94
- 28
- 37
Kızlarrr 4 gun gecikmistim bugun kan testi yaptirdim 904 cikti cok mutluyummdoktor 4 haftalik dedi ama referansa gore 5 ustu olmasi lazim anlamadimm
Var şuanda hastanendeyim canım kan tahlili verdim bekliyorum ama adet günüm geçmesi benimde bugün aslında belirtilerim yok ama kasık ağrısı bal bacak ağrısı niğde bulantısı 1 haftadır devam ediyor bakalım 4 saat kaldı sonuca bekliyorum doktor çıkmaya bilir 2 .3 gün sonra tekrar alabilirim dedi kimileride diyor ya hani işte adet günü geçmeden olmaz belirtiler die doktora sordum olabiliyormuşMerhaba kızlar benim bi sorum olacak. Benim adet günüm yarın inşallah olmam tabi :) 2 3 hafta öncesinden belirtilerim başladı kasık ağrısı bel ağrısı falan göğüs hassasiyetim de vardı ancak bu sıra göğüslerimin ucu ve etrafı koyulasmaya başladı çok erken olduğu için şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı acaba ??
İnşallah hamilesindir canım güzel haberle dönersin inşallah :) erken hamilelik belirtileri diye birşey var çoğu hamile adetten önce belirtileri olduğunu söylüyor. Sonucunu alınca haber ver merak ettim :)Var şuanda hastanendeyim canım kan tahlili verdim bekliyorum ama adet günüm geçmesi benimde bugün aslında belirtilerim yok ama kasık ağrısı bal bacak ağrısı niğde bulantısı 1 haftadır devam ediyor bakalım 4 saat kaldı sonuca bekliyorum doktor çıkmaya bilir 2 .3 gün sonra tekrar alabilirim dedi kimileride diyor ya hani işte adet günü geçmeden olmaz belirtiler die doktora sordum olabiliyormuş
Sağol canım İnşallah öyledir ya Ben de bekliyoruhe heyecanlA sOnucu canım çıkar çıkmaz zaten Buraya ilk size haber Vereceğim Allah tüm bekleyen isteyen Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahİnşallah hamilesindir canım güzel haberle dönersin inşallah :) erken hamilelik belirtileri diye birşey var çoğu hamile adetten önce belirtileri olduğunu söylüyor. Sonucunu alınca haber ver merak ettim :)
Amin canım inşallah. İnternetten araştırdım biraz göğüsün erken koyulasmasi hamilelik belirtisi hatta erkek çocuklarda oluyomus hadi bakalım inşallah öyledir hamisizdir inşallah :)Sağol canım İnşallah öyledir ya Ben de bekliyoruhe heyecanlA sOnucu canım çıkar çıkmaz zaten Buraya ilk size haber Vereceğim Allah tüm bekleyen isteyen Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım benimmmmAmin canım inşallah. İnternetten araştırdım biraz göğüsün erken koyulasmasi hamilelik belirtisi hatta erkek çocuklarda oluyomus hadi bakalım inşallah öyledir hamisizdir inşallah :)
Test yapsan canimBen varim bat dündü hala gelmedi ama gelicekmis gibi gelip gecen agrilar var cozemedim henuz beklemedeyim insaallahhhh gelmezzzz
3 gun oce yapmistim cnm Digital testle negatifti bu sefer beklicem.2 gun daha hayal kirikligi oluyor snraTest yapsan canim
Sonucun çıktımı canım çok merak ettim seni hayırlı haber olsun inşaAllahİnşallah canım benimmmm
ona
üstüne görme deniyor galiba yani adet olcak gibi ama olmuyorsun. agrın oluyor lekeenme oluyor o da döl yatagına yerlesmesınden kaynaklanıyormus bebeşimizin :) sevgilerr
Benim de adetimin bugün 3. Günü ama bitti yok denecek kadar azaldı 6 gün sürerdi normalde ama 2 gün çok yoğun kırmızı kanama olduğu için sanmıyorum yerleşme olduğunuewt cnm öle bseyvar ama benmkı ıkı gn baya kanama oldu ama rengı ıvamı farklıydı dıger aylara göre bu kadr kanamayla yerleme kanaması olmaz snırım resmen adet oldm ben. nyse hayrlısı artık
Benim de adetimin bugün 3. Günü ama bitti yok denecek kadar azaldı 6 gün sürerdi normalde ama 2 gün çok yoğun kırmızı kanama olduğu için sanmıyorum yerleşme olduğunu
MEVSİMSEL OLABİLİR STRESDEN DE OLABİLİR HİÇ CANINI SIKMA ZATEN BU AY HAMİŞ KALSASN BEBEK MARTTA DOĞACAKTI. HASTA OLUCAKTI FALAN FİLAN HERSEYDE VARDIR BİR HAYIR UNUTMA. ÖPÜLDÜN :)Gunaydin kizlarrr. Ben 7 gunluk gecikmeden sonra adet oldum. Dunde kan vermistim test icin ne kadar umutluydum. Su an cookkk üzgünüm ve hüngür hüngür agliyorum. Persembe gunu tatile giriyoruz ve memlekete gidiyorum artik eylule kadar esimle biraz zor birlikte oluruz. Çünkü yaz tatilini kendi evimizde geciremiyoruz cokkkk mutsuzummmm cookkkk
Ayşegül aynıyız canım bakalım ne olacak bende hissetmiyorum iç bişi sadece gögsüm ağrıyor. karnım şiş kasıklarım ağrıyor hamile kalanlar kusuyo falan ya bende aksine iştahım açık sende neler var :)Ee bat günü gelenler hamis olup olmadigini yazmamis :) benimde 3 kaldı ama değilmisim gibi hissediyorum.
evet canım aynen ben iş de unutuyorum. eve gelip eşimi görünce aklıma geliyor :)Herşeyden önce biraz da pskolojik galiba kızlar düşünmemeye çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?