Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Var şuanda hastanendeyim canım kan tahlili verdim bekliyorum ama adet günüm geçmesi benimde bugün aslında belirtilerim yok ama kasık ağrısı bal bacak ağrısı niğde bulantısı 1 haftadır devam ediyor bakalım 4 saat kaldı sonuca bekliyorum doktor çıkmaya bilir 2 .3 gün sonra tekrar alabilirim dedi kimileride diyor ya hani işte adet günü geçmeden olmaz belirtiler die doktora sordum olabiliyormuş

İnşallah hamilesindir canım güzel haberle dönersin inşallah :) erken hamilelik belirtileri diye birşey var çoğu hamile adetten önce belirtileri olduğunu söylüyor. Sonucunu alınca haber ver merak ettim :)

İnşallah hamilesindir canım güzel haberle dönersin inşallah :) erken hamilelik belirtileri diye birşey var çoğu hamile adetten önce belirtileri olduğunu söylüyor. Sonucunu alınca haber ver merak ettim :)
Sağol canım İnşallah öyledir ya Ben de bekliyoruhe heyecanlA sOnucu canım çıkar çıkmaz zaten Buraya ilk size haber Vereceğim Allah tüm bekleyen isteyen Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Sağol canım İnşallah öyledir ya Ben de bekliyoruhe heyecanlA sOnucu canım çıkar çıkmaz zaten Buraya ilk size haber Vereceğim Allah tüm bekleyen isteyen Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canım inşallah. İnternetten araştırdım biraz göğüsün erken koyulasmasi hamilelik belirtisi hatta erkek çocuklarda oluyomus hadi bakalım inşallah öyledir hamisizdir inşallah :)

arkadaşlar adetim 4 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım bişey çıkmadı bugun kan verdim bişey çıkmadı 4 senelik evliyim 5 aydır deniyoruz ama eşiminde sperm sayısında ve harekettliğinde problem var ama hala adet olmadım göğüs uçlarım koyu değilde sanki şiş gibi geldi ben mi bişeylere yoruyorum bilmiyorum çok üzüldüm suan erken olduğu için olabilir mi sizce???

ona

üstüne görme deniyor galiba yani adet olcak gibi ama olmuyorsun. agrın oluyor lekeenme oluyor o da döl yatagına yerlesmesınden kaynaklanıyormus bebeşimizin :) sevgilerr

ewt cnm öle bseyvar ama benmkı ıkı gn baya kanama oldu ama rengı ıvamı farklıydı dıger aylara göre bu kadr kanamayla yerleme kanaması olmaz snırım resmen adet oldm ben. nyse hayrlısı artık

ewt cnm öle bseyvar ama benmkı ıkı gn baya kanama oldu ama rengı ıvamı farklıydı dıger aylara göre bu kadr kanamayla yerleme kanaması olmaz snırım resmen adet oldm ben. nyse hayrlısı artık
Benim de adetimin bugün 3. Günü ama bitti yok denecek kadar azaldı 6 gün sürerdi normalde ama 2 gün çok yoğun kırmızı kanama olduğu için sanmıyorum yerleşme olduğunu

Benim de adetimin bugün 3. Günü ama bitti yok denecek kadar azaldı 6 gün sürerdi normalde ama 2 gün çok yoğun kırmızı kanama olduğu için sanmıyorum yerleşme olduğunu

bn kırmıızı olmadıgı ıcın ck sasrdm zaten cnm bıde nrmalde agrıdan duramam haff sızlama oldu ıı gn belmde karnmda falan.. pıhtı falan orya nrmalde bu ay oda yoktu... mat kırmızı gbı kahvemsı gbı oldu ıkı gun.. ıkı gndrdr leke seklnde oluyo bnde nlamadm gıttı. ama yerlsme olsa ıkı gn o kadr olmazdı dıye dsnuyorm

Kızlar yardım lütfenn..ben normalde 27 günde bir falan adet oluyorum..şimdi 29cu günüm daha olmadım.. az öncede turuncuya yakın koyu sarı renk akıntım oldu..nedir acaba :/

MEVSİMSEL OLABİLİR STRESDEN DE OLABİLİR HİÇ CANINI SIKMA ZATEN BU AY HAMİŞ KALSASN BEBEK MARTTA DOĞACAKTI. HASTA OLUCAKTI FALAN FİLAN HERSEYDE VARDIR BİR HAYIR UNUTMA. ÖPÜLDÜN :)

Ee bat günü gelenler hamis olup olmadigini yazmamis :) benimde 3 kaldı ama değilmisim gibi hissediyorum.
Ayşegül aynıyız canım bakalım ne olacak bende hissetmiyorum iç bişi sadece gögsüm ağrıyor. karnım şiş kasıklarım ağrıyor hamile kalanlar kusuyo falan ya bende aksine iştahım açık sende neler var :)

benim alnımda hiç sivilce cıkmaz normalde alnımda acayip sivilceler cıkıyor neden ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…