- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Bı tek göğüs agrim var arada hafif hissedilmicek kadar az kasik agrısi var sanki adet günleri gibiAyşegül aynıyız canım bakalım ne olacak bende hissetmiyorum iç bişi sadece gögsüm ağrıyor. karnım şiş kasıklarım ağrıyor hamile kalanlar kusuyo falan ya bende aksine iştahım açık sende neler var :)
canım sonuç nedirVar şuanda hastanendeyim canım kan tahlili verdim bekliyorum ama adet günüm geçmesi benimde bugün aslında belirtilerim yok ama kasık ağrısı bal bacak ağrısı niğde bulantısı 1 haftadır devam ediyor bakalım 4 saat kaldı sonuca bekliyorum doktor çıkmaya bilir 2 .3 gün sonra tekrar alabilirim dedi kimileride diyor ya hani işte adet günü geçmeden olmaz belirtiler die doktora sordum olabiliyormuş
Canım bence sen bi test yap burda düşler akademisi diye bi arkadaş vardı 1 hafta anlattığın gibi az az kahverengi kanaması sürdü ama meğer hamileymişbn kırmıızı olmadıgı ıcın ck sasrdm zaten cnm bıde nrmalde agrıdan duramam haff sızlama oldu ıı gn belmde karnmda falan.. pıhtı falan orya nrmalde bu ay oda yoktu... mat kırmızı gbı kahvemsı gbı oldu ıkı gun.. ıkı gndrdr leke seklnde oluyo bnde nlamadm gıttı. ama yerlsme olsa ıkı gn o kadr olmazdı dıye dsnuyorm
Oylede 7 gun gecikince ben kesin gozuyle bakiyordum hala uzgunum su an kabullenemiyorum hala benim amacim zaten mart ayina getirmekti dogumu simdi 2 ay ayri kalacaz esimle benim cocuk hayalleri baska bahara ertelendi artik ne yapalım kismet degilmis. Sen ne yaptin var mi bir gelismeMEVSİMSEL OLABİLİR STRESDEN DE OLABİLİR HİÇ CANINI SIKMA ZATEN BU AY HAMİŞ KALSASN BEBEK MARTTA DOĞACAKTI. HASTA OLUCAKTI FALAN FİLAN HERSEYDE VARDIR BİR HAYIR UNUTMA. ÖPÜLDÜN :)
canım bat ne zamanYANİ ADET GÜNÜ GEÇMEDEN HAMİLE OLUP OLMADIĞIN BELİRLENEBİLİYOR MU?
klomeni niçin kullandınızkızlar adetime 10 gün var ama akıntım 2 gündür çok oluyor tamda bayrama denk geliyor bayramdan 2 gün önce kan verecem çünkü tatile gidecem. kızlar hamile değilsem tatilde adet görürsem ne yapacağım ya bana yardım edin birde klomen kullandım bebek yoksa adeti geciktirir mi
1 temmuzcanım bat ne zaman
Adet kanamasini durduran yada erteleyen dogum kontrol haplari var canim. Bilmem bu durumda kullanmak istermisin. Benim bat 4 veya 5 gun kaldi. Butun regl belirtilrrim var ama bu ayni zamanda erken hamilelik belirtileride olabiliyormus o yuzden yaniltici olabiliyor. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama elimizde olmuyor istekızlar adetime 10 gün var ama akıntım 2 gündür çok oluyor tamda bayrama denk geliyor bayramdan 2 gün önce kan verecem çünkü tatile gidecem. kızlar hamile değilsem tatilde adet görürsem ne yapacağım ya bana yardım edin birde klomen kullandım bebek yoksa adeti geciktirir mi
Canım bence sen bi test yap burda düşler akademisi diye bi arkadaş vardı 1 hafta anlattığın gibi az az kahverengi kanaması sürdü ama meğer hamileymiş
Kızlar yardım lütfenn..ben normalde 27 günde bir falan adet oluyorum..şimdi 29cu günüm daha olmadım.. az öncede turuncuya yakın koyu sarı renk akıntım oldu..nedir acaba :/
canım yumurtaları büyütsün çatlatsın hamiş kalalım diyeklomeni niçin kullandınız
inşallah regl olmazda hamilesindirrrrrrAdet kanamasini durduran yada erteleyen dogum kontrol haplari var canim. Bilmem bu durumda kullanmak istermisin. Benim bat 4 veya 5 gun kaldi. Butun regl belirtilrrim var ama bu ayni zamanda erken hamilelik belirtileride olabiliyormus o yuzden yaniltici olabiliyor. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama elimizde olmuyor iste
canım senin bat a az kalmış varmı belirtinadet geciktici hap kullanmayın ilerde kist ihtimali yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?