Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Bı tek göğüs agrim var arada hafif hissedilmicek kadar az kasik agrısi var sanki adet günleri gibi kirmizilarin gelmesini bekliyor gibiyim bakalım kismet bugün dahil 3 gun kaldı :)

adet ağrım benim çok oluyor adet olcakmısın gibi ağrımıyor bu sefer sadece biraz şişkinlik var haraketsiz kalmış gibi tuhaf ya anlatamıyorum

canım sonuç nedir

Canım bence sen bi test yap burda düşler akademisi diye bi arkadaş vardı 1 hafta anlattığın gibi az az kahverengi kanaması sürdü ama meğer hamileymiş

kızlar adetime 10 gün var ama akıntım 2 gündür çok oluyor tamda bayrama denk geliyor bayramdan 2 gün önce kan verecem çünkü tatile gidecem. kızlar hamile değilsem tatilde adet görürsem ne yapacağım ya bana yardım edin birde klomen kullandım bebek yoksa adeti geciktirir mi

MEVSİMSEL OLABİLİR STRESDEN DE OLABİLİR HİÇ CANINI SIKMA ZATEN BU AY HAMİŞ KALSASN BEBEK MARTTA DOĞACAKTI. HASTA OLUCAKTI FALAN FİLAN HERSEYDE VARDIR BİR HAYIR UNUTMA. ÖPÜLDÜN :)
Oylede 7 gun gecikince ben kesin gozuyle bakiyordum hala uzgunum su an kabullenemiyorum hala benim amacim zaten mart ayina getirmekti dogumu simdi 2 ay ayri kalacaz esimle benim cocuk hayalleri baska bahara ertelendi artik ne yapalım kismet degilmis. Sen ne yaptin var mi bir gelisme

klomeni niçin kullandınız

Adet kanamasini durduran yada erteleyen dogum kontrol haplari var canim. Bilmem bu durumda kullanmak istermisin. Benim bat 4 veya 5 gun kaldi. Butun regl belirtilrrim var ama bu ayni zamanda erken hamilelik belirtileride olabiliyormus o yuzden yaniltici olabiliyor. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama elimizde olmuyor iste

Canım bence sen bi test yap burda düşler akademisi diye bi arkadaş vardı 1 hafta anlattığın gibi az az kahverengi kanaması sürdü ama meğer hamileymiş

hc ıcımden gelmıyo cnm kendmı kandrmak ıstemıyorum.. ıkı uc gun leke oldu ama ıkı gnde uc dort ped kadr oldu kanama ama yıne rengı kahvemsıydı.. yapmk ıstemıyorm test canm sklıyo snra

inşallah regl olmazda hamilesindirrrrrr

kızlar. son adet tarihin 28 mayıstı. 26 haziranda kan testi yaptırdım 238 çıktı. dün de yaptırdım 556 çıktı sizce normal mi bu değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…