Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Merhaba kızlar bat 3 gün kaldı hiç belirti yok herkeste yerleşme kanaması oluyor mu regl olacak mıyım merakla bekliyorum hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alıcaksam olmam inş.

Ablama da aynı şekilde demislerdi adet sökücü vereceklerdir ama test yapalım dediler ve sonuç hamileydi:)

Selam kızlar benimde reglime 4 gün kaldı bakalım ... belirti olarak şöyle bişey oldu, ilişkiden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi bu akıntı 4 5 gün devam etti ama az az ve düzensiz . Bir ara bekim ağrıdı pembeleşti sonra tekrar kahverengileşti . Sizce bu kahverengi alıntı yerleşme kanaması olabilir mi ? İlk hamileliğim olucak o yüzden bilgim yok. Hemen de test yaptırmak istemiyorum önce reglim geçsin diyorum ama bu içimi kemiren soruya birileri cevap verirse iyi olur

canım sonuç nedir
Canım 2 gündür giremedim adet günüm geçmediği için cıknadı kan testinde diğer sonuçlarım degerlerim yani yüksek cıktı normalden doktorumda dedi ki büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi belirtilerinde devam ediyor yarın kan testi vermeye gidecem yeniden

hcg kaç çıktı hangi değerler yüksek olunca hamile olabilirsin dedi canım

canım hamile olabilirsin inşallah da hamilesindir istiyorsan bence gününün geçmesini bekle zaten az kalmış

kızlar. son adet tarihin 28 mayıstı. 26 haziranda kan testi yaptırdım 238 çıktı. dün de yaptırdım 556 çıktı sizce normal mi bu değer
benim Adet günüm geçmediği için daha belli olmadı kanda ama doktor büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi Yarın tekrarlayacağım testi Benim de bir tane değerim 258 çıktı sizde 238 olan değerin hangisi olduğunu bana hemen yazabilir misiniz yani testi kağıt üzerinde hangi değer karşısında yazıyor

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Lütfen yardım edin. 9 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdik en son bi doktor bendeki sıkıntıyı söyledi şükür. Rahimde perde varmış operasyon geçirdim. Ilac dönemi filan geçti bu ay ilk denememizi yaptık. Normalde adetim 3 gün önce başlaması gerekiyordu ama yok idrar testleri hep negatif ve bugün kan yaptirdik beta 2.00 çıktı ama hala tık yok anlamadım gebelik icin bazı belirtiler var ama uzun oldu biraz kusura bakmayın.

canım hamile olabilirsin inşallah da hamilesindir istiyorsan bence gününün geçmesini bekle zaten az kalmış
Teşekkür ederim ilgine . Yok Can'ım istemiyorum yeni evli olduğum için ama rabbimden hayırlısı gelir bakalım ..

kızlar merhaba :) ben bugün test yaptım evde regle 1 - 2 gün var ama kasık sancım vardı bel ağrım vardı ve içimde bir hamilelik hissi ile aldım sonuç pozitif çıktı sizce güvenmeli miyim? yani bir hevesle atıldım bayram sonrasında hemen doktora gözükmek istiyorum ama insan inanamıyor. eşimede şimdilik söylemeyeceğim bayramın ilk günü süpriz yapmayı düşünüyorum :)

Pazar günü beklenen adet ama dayanamadım test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm
bende senle aynı durumdayım canım bende hissiyatta vardı aldım testi, yaptım bayada belirgin bir çizgi çıktı bayram sornası lalalım inşallah hayırlı haberlerimizi baksana bana hemen bi hamilelik takvimi bile yaptım

canım inşallah hamilesindir belirtilerin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…