canım gözün aydın evet normal 2ye katlanmışkızlar. son adet tarihin 28 mayıstı. 26 haziranda kan testi yaptırdım 238 çıktı. dün de yaptırdım 556 çıktı sizce normal mi bu değer
Insallah canim bayram gunu esiminde dogum gunu ayni zamanda. Umarim mujdeli haber verebilirim. Bugun kendimi zor tuttum test almamak icininşallah regl olmazda hamilesindirrrrrr
Kendini tutma canım test yap inşallah hamilesindir yaaInsallah canim bayram gunu esiminde dogum gunu ayni zamanda. Umarim mujdeli haber verebilirim. Bugun kendimi zor tuttum test almamak icin
Ablama da aynı şekilde demislerdi adet sökücü vereceklerdir ama test yapalım dediler ve sonuç hamileydi:)kızlar bişi sorcam çok kafama takılıyor bilen varsa nolur bilgilendirsin beni bu rahim kalınlaşması adetten kaç gün önce oluyor adetime 6 gün varken doktor rahmin kalınlaşmış gebelik var da yok ta diyemem adet önceside kalınlaşır rahim dedi ama adete 6 günüm vardı o zaman şu an 3 günüm kaldı
Bende sasirdim:))hamileliğini 24 haftalıkken mi öğrendinyada yanlış yazdın sanırım
kadercim test yaptınmıInsallah canim bayram gunu esiminde dogum gunu ayni zamanda. Umarim mujdeli haber verebilirim. Bugun kendimi zor tuttum test almamak icin
Canım 2 gündür giremedim adet günüm geçmediği için cıknadı kan testinde diğer sonuçlarım degerlerim yani yüksek cıktı normalden doktorumda dedi ki büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi belirtilerinde devam ediyor yarın kan testi vermeye gidecem yenidencanım sonuç nedir
hcg kaç çıktı hangi değerler yüksek olunca hamile olabilirsin dedi canımCanım 2 gündür giremedim adet günüm geçmediği için cıknadı kan testinde diğer sonuçlarım degerlerim yani yüksek cıktı normalden doktorumda dedi ki büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi belirtilerinde devam ediyor yarın kan testi vermeye gidecem yeniden
canım hamile olabilirsin inşallah da hamilesindir istiyorsan bence gününün geçmesini bekle zaten az kalmışSelam kızlar benimde reglime 4 gün kaldı bakalım ... belirti olarak şöyle bişey oldu, ilişkiden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi bu akıntı 4 5 gün devam etti ama az az ve düzensiz . Bir ara bekim ağrıdı pembeleşti sonra tekrar kahverengileşti . Sizce bu kahverengi alıntı yerleşme kanaması olabilir mi ? İlk hamileliğim olucak o yüzden bilgim yok. Hemen de test yaptırmak istemiyorum önce reglim geçsin diyorum ama bu içimi kemiren soruya birileri cevap verirse iyi olur
Burada bir arkadaş 236 değerim dedi ya benim ki 258 cıktı ondan dedi sanırımhcg kaç çıktı hangi değerler yüksek olunca hamile olabilirsin dedi canım
benim Adet günüm geçmediği için daha belli olmadı kanda ama doktor büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi Yarın tekrarlayacağım testi Benim de bir tane değerim 258 çıktı sizde 238 olan değerin hangisi olduğunu bana hemen yazabilir misiniz yani testi kağıt üzerinde hangi değer karşısında yazıyorkızlar. son adet tarihin 28 mayıstı. 26 haziranda kan testi yaptırdım 238 çıktı. dün de yaptırdım 556 çıktı sizce normal mi bu değer
Teşekkür ederim ilgine . Yok Can'ım istemiyorum yeni evli olduğum için ama rabbimden hayırlısı gelir bakalım ..canım hamile olabilirsin inşallah da hamilesindir istiyorsan bence gününün geçmesini bekle zaten az kalmış
canım resmini atsana bakalımPazar günü beklenen adet ama dayanamadım test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm
bende senle aynı durumdayım canım bende hissiyatta vardı aldım testi, yaptım bayada belirgin bir çizgi çıktıPazar günü beklenen adet ama dayanamadım test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm
canım inşallah hamilesindir belirtilerin nedirSelam kızlar aranıza yeni katıldım. Lütfen yardım edin. 9 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdik en son bi doktor bendeki sıkıntıyı söyledi şükür. Rahimde perde varmış operasyon geçirdim. Ilac dönemi filan geçti bu ay ilk denememizi yaptık. Normalde adetim 3 gün önce başlaması gerekiyordu ama yok idrar testleri hep negatif ve bugün kan yaptirdik beta 2.00 çıktı ama hala tık yok anlamadım gebelik icin bazı belirtiler var ama uzun oldu biraz kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?