Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

testin resmini koyar mısın bizde değerlendirelim

testin resmini koyar mısın bizde değerlendirelim
ayy canım ben dayanamadım özel hastane vardı yakında hemen gittim test yaptırdım kan verdim sonuç pozitif çıktı :) rabbime bin şükür :) testin resmini çekmek hiç aklıma gelmedi yaa :) keşke çekeymişim ama :)

canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin

bu arada kan testinde sonuç 475. 24 çıktı sizce kaç haftalık oluyor? doktor bilgi vermedi sadece test olduğu için muayene ücreti ödemediğim için baktı pozitif ama muayene için bakamam kadın doğuma randevu al ücretli dedi hıhhh ben zati size gelmicem aile doktorumuz var dedim bende :)

4 veya 5 haftalık herhal yani yanlış hatırlamıyosam bu arada hayırlı olsun Can'ım sağlıklı sıhhatlı kucana alırsın inşallah

4 veya 5 haftalık herhal yani yanlış hatırlamıyosam bu arada hayırlı olsun Can'ım sağlıklı sıhhatlı kucana alırsın inşallah
testlere göre netten 3 hafta 5 günlük gözüküyor yani işte 4 haftalık falan ebnde öyle tahmin ediyorum bakalım bayram bitsinde gideyim doktor ne diycek görelim :) ultrasonda belli oluyor daha net sanırım :)

Bende 1 ay önce düşük yaptım darısı başımaadet oluyorum inşallah tekrar yaşarım sağlıklı sıhatlı doğururum inşallah

Arkadaşlar az da olsa belirti yaşayıp hamile olup olmadigini bikac gun icinde öğrenecek var mi aranizda? Yani adetine son birkac gun kalanlar
Bende dun beta hcg baktirdim 1.3 cikti adetime 2 gun vardi suan 1 gun var ve hic adet belirtim yok ama yaklasik on gundur gebelik belirtisi yasiyordum cok saskin ve uzgunum acaba artis olur mu

Acaba gec dollenme olabilir mi simdi de oyle avutuyorm kendimi bi dusuk yaptim bi bebegim olsun cok istiyorum rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Amin Can'ım bende öle düşük yaptım çok zor bu arada geç döllenmede olabilir üzme kendini bekle inşallah olur olmassada üzülme sonuçta bebeğin olabiliyor moralın hep iyi olsun

Amin inşallah sağlıklı bebişlerimiz olurda yeriz hahaha ben moralımı hiç bozmadım düşükten sonra hatta sevindim çünkü ben hamile kalamıyodum rabbim nasıp etti inşallah bir daha nasıp eder bu sefer bebeğinde alırız kucağimiza çok ta kafaya takma eminim kısa vakitte bebişin olacak moralın bozma

Arkadaşlar merhaba. Bu sayfada yeniyim. İnsan bu tür süreçlerde herşeyini danışacak belki aynı şeyleri hisseden birilerinin varlığını arıyor. Öncelikle umarım bütün isteyenler tez zamanda en hayırlısından annelik duygusunu tadar. Ben üç aydır anne olmayı istiyorum. Bu ay geçen iki ayda olduğundan biraz daha ümitliyim. Adetim normalde 29-30 unda olması gerekiyodu ama bugün ayın 2 si hala yok. yani 2-3 gün bi gecikmem var. Bir haftadır göğüs uçlarımda acı ve kasıklarımda kasılmalar oluyor ( adet zamanında da yaşadığım şeyler farklılık yok) ama en az üç gündür kasık ağrısından tamam şimdi hastalandım diyorum ama yok.. yani adet belirtilerime nazaran daha fazla boş kasık ağrısı çekiyorum tek fark bu diyebilirim. İki hafta öncesinden de yüzde sivilcelenme oldu acaba hamilelik falan mı dedim. (belki de ben kendimde belirtiler aradığımdan buna yordum) bulanma ve akıntı yok ama.. Testi dört gün sonra falan yapmayı düşünüyorum. Umarım o zamana adet olmam Dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim:)

Hadi hayırlısı. Ben olsam yarın sabah yapardım bi test :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…