Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Bilmiyorum artık bakacağız şuan merkeze uzaktayım o yüzden ikinci bir test yapamadım ama bu siteye paylaşmak istedim güzel bilgilendiriyorsunuz :)

Hamilesiiiiinnn Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua bekliyoruz
İnşallah Zeliha öyleyimdir ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım şimdi ailemde beni sakinleştirmeye çalışıyor aman sevinme diyor da Nasıl sevinmem ne olur dua edin bu sefer yanılgı olmasın

kızlar benımkide geçtiğimiz pazartesi iğne vuruldum çarşamba gunu yani geçtiğimz hafta bugun sabah 9 da dr gittiğimde çatlamış yapın dedi ,
o gunden beri sağ kasıgımda sadece bir batma var

haftaya çarşamba gunum inşallah bir umut bekliyorum bende

rabbim hepimizi sevindirsin sağlıklı eli ayağı duzgun akıl sağlığı yerinde kız isteyene kız erkek isteyene erkek ama sağlıklı nasip etsin İNŞALLAHHHH AMİNNNN

Kızlar bende aynı durumdayım, 16 nisanda adetim, bugun test yaptım negativ, sizce 2 gun gecikme test icin erkenmi???

İnşallah Zeliha öyleyimdir ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım şimdi ailemde beni sakinleştirmeye çalışıyor aman sevinme diyor da Nasıl sevinmem ne olur dua edin bu sefer yanılgı olmasın
Canım kıyamam, onlarda haklılar sende çoook haklısın. Üzülmeni istemiyorlar. Allahım inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder cnm benim. Dualarımdasın.. Sende bize eksik etme :)

Zeliha kenzülarş duasını okuyorum durmadan sana da okuyacağım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Allah kabul etsin btnem. Allah razı olsun bende hep okuyup arkasından bana ve herkese vermesi için dus ediyorm rabbime. Kabul eder inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…