- 2 Mart 2015
- 184
- 67
- 18
- 36
En guzeli plansiz olanbenim ki planlı bir durum değil kendiliğinden gelişti :)
HamilesiiiiinnnNe olur uyanık biri var mı bana yardım edin
Canım senin test bozuk sanırım böyke olmaması lazımBenim ki negatif sanırım
İnşallah Zeliha öyleyimdir ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım şimdi ailemde beni sakinleştirmeye çalışıyor aman sevinme diyor da Nasıl sevinmem ne olur dua edin bu sefer yanılgı olmasınHamilesiiiiinnnTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua bekliyoruz
Zeliha kenzülarş duasını okuyorum durmadan sana da okuyacağım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahHamilesiiiiinnnTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua bekliyoruz
Evet bozuk galiba bilmiyorum yakında öğreneceğim doğrusunu hayırlısı neyse o olsunCanım senin test bozuk sanırım böyke olmaması lazım
HAMİLESİN CANIM İNŞALLAHNe olur uyanık biri var mı bana yardım edin
Bilmiyorum artık bakacağız şuan merkeze uzaktayım o yüzden ikinci bir test yapamadım ama bu siteye paylaşmak istedim güzel bilgilendiriyorsunuz :)
Geç döllenme olabilir kan mı idrar mı yaptınKızlar bende aynı durumdayım, 16 nisanda adetim, bugun test yaptım negativ, sizce 2 gun gecikme test icin erkenmi???
İdrarGeç döllenme olabilir kan mı idrar mı yaptın
İlk hamileligimde 5 gun gecikmısti, silik cızgı vardı, sımdı oda yok,Geç döllenme olabilir kan mı idrar mı yaptın
Hiçde sasmaz 28 gunden,İlk hamileligimde 5 gun gecikmısti, silik cızgı vardı, sımdı oda yok,
Canım kıyamam, onlarda haklılar sende çoook haklısın. Üzülmeni istemiyorlar. Allahım inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder cnm benim. Dualarımdasın.. Sende bize eksik etme :)İnşallah Zeliha öyleyimdir ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadım şimdi ailemde beni sakinleştirmeye çalışıyor aman sevinme diyor da Nasıl sevinmem ne olur dua edin bu sefer yanılgı olmasın
Allah kabul etsin btnem. Allah razı olsun bende hep okuyup arkasından bana ve herkese vermesi için dus ediyorm rabbime. Kabul eder inşallah :)Zeliha kenzülarş duasını okuyorum durmadan sana da okuyacağım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Canım naptın kan testi yaptırdın mibenim bat 13 mayıstı.. olmadım gelen giden de yok bakalım.. bekliyorum.. yarında olmazsam kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?