Aynı şeyler bende de var canım yaKizlar2 haftadir tansiyonum dusup duruyo ve 2~3 gundurde daraliyorum ates basmalarim varreglime 5 gun var hamile olabilirmiyim
Tamam canım benim al tabiki. Hayırlısı olsun tekrar canm benim. Özelden de yazabilirsin. Haberlerini bekliyorum :)
Bence 2-3 sonra tekrarlaKızlar 4 gün gecikmeden sonra hayal kırikligi sonucm 0.73 acaba erken mi daha
bence tekrarla tatlım 2 gün sonra testi bence umut hep var kırmızılar gelmediği süreceKızlar 4 gün gecikmeden sonra hayal kırikligi sonucm 0.73 acaba erken mi daha
Senin 4 gun gecikmis anladigim kadariyla 28 gunse dongun. Benim de 2 gun once olmam lazimdi test yaptim sabah negatif. İliski gunlerin hangi gunlerdi?Kızlar bende aynı durumdayım, 16 nisanda adetim, bugun test yaptım negativ, sizce 2 gun gecikme test icin erkenmi???
Klomen progestan kullandim onlarda gecikme yapiyormus bugune kadar bana hic bir ilac gecikme yapmadi ama hayirlisi bakalmbence tekrarla tatlım 2 gün sonra testi bence umut hep var kırmızılar gelmediği sürece
Benim de 4 gun gecikti 25 gunde bir döngü kan testim negatif cikti isteSenin 4 gun gecikmis anladigim kadariyla 28 gunse dongun. Benim de 2 gun once olmam lazimdi test yaptim sabah negatif. İliski gunlerin hangi gunlerdi?
Ben korunuyorum, ilk gebeligim kurtajla sonuclandigi icinSenin 4 gun gecikmis anladigim kadariyla 28 gunse dongun. Benim de 2 gun once olmam lazimdi test yaptim sabah negatif. İliski gunlerin hangi gunlerdi?
Geri cekilme yontemiyleBen korunuyorum, ilk gebeligim kurtajla sonuclandigi icin
O zaman endiselenmene gerek yok bence. Tam koruma saglamasa da geri cekilme yoluyla hamile kalma ihtimali gercekten dusukAmA soylenenler gore O yontem
Pek guvenli degilmis
Aminkızlar benımkide geçtiğimiz pazartesi iğne vuruldum çarşamba gunu yani geçtiğimz hafta bugun sabah 9 da dr gittiğimde çatlamış yapın dedi ,
o gunden beri sağ kasıgımda sadece bir batma var
haftaya çarşamba gunum inşallah bir umut bekliyorum bende
rabbim hepimizi sevindirsin sağlıklı eli ayağı duzgun akıl sağlığı yerinde kız isteyene kız erkek isteyene erkek ama sağlıklı nasip etsin İNŞALLAHHHH AMİNNNN
Canım naptın kan testi yaptırdın mi
Hadı yaa sağlık olsun canım bi dahaki aya inşallah. Bende adet olacam gibi zaten agrim var akintim da fazlalastiyok canım regl oldum ben pazartesi
Belirtilerin var mı canımKuzlar stresten ölüyorum meraktan catliyorum 23-24 mayiz bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?