Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

benimde gözüme fazla gözüktü bacım Allah iyiliğini versin bari o ekmeği çıkaraydın:)ama seninde yürüyüşlerin bayağı uzun oluyor galiba en son 3 saat yazmıştında

evet canım uzun uzun yürümeye çalışıyorum ama o en son yürüdüğümde 3.5 saate yakın vücudum harap olmuş artık bugün dinlenme verdim kendime inşallah yarın devam cuma günü hiç kilo verememiş olabilirim bile

bugün öğlen nesfit bir bardak süt ile

ara:yarım portakal

akşam :4 küçük kuru dolma (herbiri ceviz büyüklüğünde)iki kaşık morlahana salatası ,(yoğurlu oluyo kendileri).bir kaşıkkurutulmuş fasulye kavurması

biz iyiyiz sen ne yapiyorsun bakem?? sinirlerin geçtimi?

geçti ablacım bugün müzik açıp oynadık bile yağmurda yürüdüm kafamı dinledim güzeldi bugün :) ama bugün o kadar çok yedim ki oturup kaldım ya babam şimdi yine pastaneden sevdiklerimi toplayıp gelmiş şirkettende göndermişler adıma gelde yeme yedim yerken annemm : dilvin yetmez mi kızım bu aralar seni fazla besili görüyorum
ben: tamam biliyorum çok yiyorum bu aralar ama bu son lokmam
annem: ben olsam onu bile yemezdim
ve ben elimdekileri bi bırakıp su içmem vardı ki koca bi bardak görülmeye değerdi

flasa atiyorsun tv ye takiyorsun derken?

günaydııııın kızlar
kahvaltım :tambuğday ekmeği ile yapılmış bir tost,şekersiz yeşil çay

guneydin kizlar ben sabah kahvaltimi yapmadan sandrinle egzersize geçeyim biraz sonrada kahvalti bol su...ogleden sonra alisveris yapicaz evde ne yemek ne diyet yapacak bisey kalmadi...

flasa atiyorsun tv ye takiyorsun derken?

flash bellekler var ya usb ler yani ona kopyaladım önce netten indirdim tabi,lcd nin arkasında usb girişi var oraya takıyorum ,onlar 3 kişi ben de karşılarında sanki beraber yapıyomuşuz gibi çok iyi oluyor tabi bi de oğlum izin verse de yapsam

bugün kahvaltımı 7:30 da çooooook az yaptım birazdan bir bardak süt içicem bugün arkadaş toplantısı var orada yiyeceğim için kahvaltıyı çok hafif yaptım akşam yemeğini de yemicem ki zaten acıkmam onları yedikten sonra ,gece de yoğurt tabiki bugünlük bu kadar ...

hee usb desene bende sadece flash diyince bu ne dedim evet sabah bende usb ye yukleyip deneyecektim ama usb ye baslik lazim arkasi kalin geldi girmedi usb yerine

ara:bir küçük yeşil elma ,bir bardak diyet süt (diyet süt evde yoktu bende yarı yarıya sulandırıp diyet süt yaptım)
bugün iyi gidiyorum hadi bakalım

Kizlar egzersizi bosverip lesliyle 3 mil yurudum...iki gun once sandrinle egzersiz yapmistim cok yorucu ve agir geliyor ilk yapinca insana kaslar perisan oluyor...bacaklarim agriyor baya iki gundur yururken saga sola gidiyor bacaklarim bir arada tutamiyorum o yuzden birden yuklenmeyeyim dedim yavas yavas hersey
kahvalti yapmadim hala hiç istahim yok bugun

sabah: [1] Çay 1 ADET 5
[2] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 2 adet 176
[3] Şeker (küp) 2 ADET 39
[4] Kahve 1 ADET 4

Toplam : 224 kal.

evet yaa bende yiyemiyorum salatalik kutur kutur olmazsa , domateste sert ve mis gibi bahçe kokmali
Aynen bende canim
hee usb desene bende sadece flash diyince bu ne dedim evet sabah bende usb ye yukleyip deneyecektim ama usb ye baslik lazim arkasi kalin geldi girmedi usb yerine
hehe burda kisaca flash denuyor

ara:bir küçük yeşil elma ,bir bardak diyet süt (diyet süt evde yoktu bende yarı yarıya sulandırıp diyet süt yaptım)
bugün iyi gidiyorum hadi bakalım
))

Supersin asgum darisi basima

Aynen bende canim
hehe burda kisaca flash denuyor

))

Supersin asgum darisi basima
askerler sefere hazir diyosun yani :))) hadi gazaniz mubarek ola o zaman
valla bir flash var bildigim o da flash tv turk kanalindaki burda sadece usb deniyor :)
Kizlar biz giyindik kusandik gune gidiyoruz aksamada sohbetimiz var) bgn eve yatmaya gelicez anlicaniz
ohh valla hayat sana guzel :) o seyin sonucu ne oldu?aradinmi sonuc icin merak ettim?

Son düzenleme:
Ay bu yil costum ben ayse melegim bereketiyle huzuruyla mutluluguyla geldi bebegim hep boyle gider ins
2de ariycam canim msj atarim sana

fitnes hareketleri icin begendigin bir linki verirmisin canim ?
canım ben geçen yıl yapıyodum tuğba özayla fitness bayağı yorucuydu resmen sırtımdan ter akıyordu biraz önce aynı videoyu arattım ama bulamadım 1 saate yakındı kaldırdılarmı nebelki sen bulursun
senin bebek çok hareketli galiba allah kolaylık versin merak etme sen onun peşinde koştururkrn eminim bol kalori yakıyosundur zaten
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere öyle özel günlerde bi şey olmaz hem yürüyerek telafi etmişsindir sen onu yaş kaç oldu sorması ayıp:26:

ay melekcim çok teşekkür ederim hayatım şaka maka derken 36 ya girmişim hehe... bu arada senin yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…