Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

evet onun gibi bir şey süte ilave ediliyo meyveli ve kahvelisi var meyvelisinin içinde kuru meyveler yulaf ezmesi falan vardır

ara:bal kuru meyveler ve tambuğday unu ile yapılmış minicik bir kek
akşam:yağsız 3 kaşık makarna,ıspanak yemeği ve 2 sivri biber (yemeyi düşünüyorum şu anda 9lu çayımı içiyorum yemek yarım saat sonra)

sanırım bu hafta hepımız cok guzel sonuclar alıcaz tabıı daha haftanın basındayız ama ben nasıl baslarsam oyle gıdıyor da pazar gunu buyuk sıkıntı bana :))))

Halsizlik yapıyor üşüyorum bide bazen, 5 günden bi şey olmaz diyip giriştim işte..

arkadaşım yaptığın diyeti çok sağlıksız buldum bu tür diyetler iç organlarına zarar verir ve etkileri ileri yaşlarda ortaya çıkar diye biliyorum,ayrıca bu diyeti burakınca vucudun ne yersen depolamaya başlarkıtlık moduna geçtiği için aman dikkat et.her şeyin başı sağlık.

9lu çayın bir faydası oluyor mu bende almayı düşünüyorumda

Selam kizlar nasilsiniz?aksam yemegi yemek istemedi canim bugun ayca kaya diyetinin disina cikarak aksam: 2 dilim ekmek 3-4 catal omlet biraz surme peynir 3 ceri domates ve bir tatli k.recel yedim ve gunu kapattim :))

ınsallah ama bıraz saglıksız gıbı geldı bana

Kizlar bende soyledim ayni seyi...ve hatta yapan bir arkadasin ic organlarindan biri olan safra kesesi zarar gormus ve aldirmak zorunda kalmis...bunuda soyledim ama denemek istedigini soyledi bana...sagligimizi kaybetmeden degerini bilebilsek keske (

ben belki yarın şehir dışına çıkacağım bi süre olamayacağım
pazartesi günleri kilo bildirimini yapsam
fırsat buluncada girip bildirim yapsam olur mu yoksa topikten çıkarılırmıyım

akşam menümde balık yeşillik
birde 5-6 biberiye turşusu yedim şuan alev aldım biri çok acıymış

ben belki yarın şehir dışına çıkacağım bi süre olamayacağım
pazartesi günleri kilo bildirimini yapsam
fırsat buluncada girip bildirim yapsam olur mu yoksa topikten çıkarılırmıyım

Sadece bu haftami boyle olacak peki?
Yoksa surekli olarakmi devam edicek bu durum?

Son düzenleme:
Canim topikten cikarilmak diye bisey yok.istedigin zaman gelip paylasimda bulunabilirsin...sadece listeden cikariyorum surekli paylasimda bulunmayanlari ve kilo bildirimine gelmeyenleri...ama sen sadece bu hafta olamam burda dersen cikarmam listeden...ama surekliyse sen burda yokken listede olmaninda bir anlami yok dimi?

öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…