ınsallah ama bıraz saglıksız gıbı geldı bana
limon katmıyorum ben sade içiyorum ama gerçekten sindirime süper faydası oluyo bir ara diyetisyene gitmiştim oda kahvaltıdan yarım saat önce 2 kuru kayısı ve iki bardak su demişti ama zamanla kuru kayısıdan tiksindim sade su içiyorum yinede faydasını görüyorum..
bu müsli dediğiniz ne kfleks gibimi
o zmn daha fazla uzatma bence yeter sımdı o verılenlerı korumaya gec hemen ki gerı almayasınHalsizlik yapıyor üşüyorum bide bazen, 5 günden bi şey olmaz diyip giriştim işte..
o zmn daha fazla uzatma bence yeter sımdı o verılenlerı korumaya gec hemen ki gerı almayasın
ende geceyımde yemegımmı yıyeyım gec olmdan
Halsizlik yapıyor üşüyorum bide bazen, 5 günden bi şey olmaz diyip giriştim işte..
ara:bal kuru meyveler ve tambuğday unu ile yapılmış minicik bir kek
akşam:yağsız 3 kaşık makarna,ıspanak yemeği ve 2 sivri biber(yemeyi düşünüyorum şu anda 9lu çayımı içiyorum yemek yarım saat sonra)
ınsallah ama bıraz saglıksız gıbı geldı bana
arkadaşım yaptığın diyeti çok sağlıksız buldum bu tür diyetler iç organlarına zarar verir ve etkileri ileri yaşlarda ortaya çıkar diye biliyorum,ayrıca bu diyeti burakınca vucudun ne yersen depolamaya başlarkıtlık moduna geçtiği için aman dikkat et.her şeyin başı sağlık.
sanırım bu hafta hepımız cok guzel sonuclar alıcaz tabıı daha haftanın basındayız ama ben nasıl baslarsam oyle gıdıyor da pazar gunu buyuk sıkıntı bana :))))
öğlen benımde ..:bır tabak turlu ve bır kase yogurt ıkı dılıme ykn ekmek
bende öğlen mısır gevreği ve süt yedim
5i bi arada çayımı içtim
aksam:bır kase corba salata ve bır dılım ekmek dusunuyorum bırazdan
yogurt yerım ya da kahve ıcerım yatmadan artık
Offf bende bayilirim aciya....akşam menümde balık yeşillik
birde 5-6 biberiye turşusu yedim şuan alev aldım biri çok acıymış
ben belki yarın şehir dışına çıkacağım bi süre olamayacağım
pazartesi günleri kilo bildirimini yapsam
fırsat buluncada girip bildirim yapsam olur mu yoksa topikten çıkarılırmıyım
öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?