Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

günaydın kızlar...
sabah
2 bardak ılık su
2 çay kaşığı bal, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2-3 dilim domates
ara
1 elma

Her sabah güne ılık limonlu su ile baslıyorum, bu hem beni enerjik yapıyor hemde sindirim sistemin daha iyi çalışıyor

günaydın birazdan yapacağım kahvaltıyı
eşim evde geç kaldık
zeytin yumurta ve kepek ekmeği
şekersiz çay

gunaydın bu sabah canım ot kök yemek istemedi iki dilim çavdar ekmeği bir kk kadar tulum peyniri yedim

Her sabah güne ılık limonlu su ile baslıyorum, bu hem beni enerjik yapıyor hemde sindirim sistemin daha iyi çalışıyor

limon katmıyorum ben sade içiyorum ama gerçekten sindirime süper faydası oluyo bir ara diyetisyene gitmiştim oda kahvaltıdan yarım saat önce 2 kuru kayısı ve iki bardak su demişti ama zamanla kuru kayısıdan tiksindim sade su içiyorum yinede faydasını görüyorum..

öğlen birkase müsli

bu müsli dediğiniz ne kfleks gibimi

bu arada öğlen
1 tost, domates, çay (bugün başka bişi getirim diyordum ama akşam tembelliğim tuttu hazırlamadım sabahta uyanamamışm tosta mecbur kaldım )

Selam kizlar ogle yemegimide yedim...
Bir tabak ispanak yemegi, 2 dilim ekmek bir kucuk kase yogurt ...
Ara bir armut :)

bende öğlen mısır gevreği ve süt yedim
5i bi arada çayımı içtim

o nasıl oldu 4 gunde ??? bızde yapalım ugrasmaya kalmaz daha 68 dıyelım sımdı 4gunde 64 5gunde 63 olurum oooo hedefımı gecerım beee sonra durmam ben 60 derım hedefı :)

Sadece her öğün bir tavuk butu yedim haşlanmış yağsız tuzsuz şekilde ve 2.5 lt su.. Geri almam umarım

pekı ara oğunlerde ne ler yedın tavukları sademı yedın yanında bısey yemedın mı ıyı dayanmıssın he ınsallah almazsın

aksam:bır kase corba salata ve bır dılım ekmek dusunuyorum bırazdan

yogurt yerım ya da kahve ıcerım yatmadan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…