1brdk ayranmı içsem acep
Mehaycim haklisin hafta basi cok kararliydim bu diyeti yapmaya amadaha oncede yazdigim gibi bence diyet iskence gibi olmamali en azindan benim icin uzun soluklu olmasini istiyorum malum ben sizin gibi 60 kilo degilim hem boylece yeme aliskanliklarim da degisir diye umut ediyorum.yinede elimden geldigince bazi gunler ya da ogunler bu listeyi uygulayabilirim.Selam kizlar nasilsiniz?aksam yemegi yemek istemedi canim bugun ayca kaya diyetinin disina cikarak aksam: 2 dilim ekmek 3-4 catal omlet biraz surme peynir 3 ceri domates ve bir tatli k.recel yedim ve gunu kapattim :))
3 kasik nar,bir mandalinaSelam kizlar nasilsiniz?aksam yemegi yemek istemedi canim bugun ayca kaya diyetinin disina cikarak aksam: 2 dilim ekmek 3-4 catal omlet biraz surme peynir 3 ceri domates ve bir tatli k.recel yedim ve gunu kapattim :))
İns. Anlamadim ben senin neden oyle oldu ki?bende 67 :) hatta spor yapip 66 mi desem ayyyy heyecan yaptim bak :)))İnsallah canim yaa bu hafta 63 u gorebilsem gobek atarim valla...
:))) olmaz bu hafta benim 1.Kizlar harikasiniz yaaa.bu hafta herkes birinci anlasilan :)))
Bendeeeee ama uzuuuuuun uziuuuun zamandir yemiyorum yiyince cok acikiyorumOfff bende bayilirim aciya....
ictim 1bardaga yakin1brdk ayranmı içsem acep
ictim canim ya ayse melek sag tarafimi emmiyorİc canim ayran iyidir hem emziriyorsun sana yarar...
ewet suprr olurburda olmadığım sürece ankaradan kayseriye gidiyorum bu arada
cepten girmeyi düşünüyorum
böyle bir çözüm buldum ozaman sürekli gelebilirim
ama bu listelerdede pek bi zor yan yok gunluk yenilen seyler sadece aksam cok az :)))Mehaycim haklisin hafta basi cok kararliydim bu diyeti yapmaya amadaha oncede yazdigim gibi bence diyet iskence gibi olmamali en azindan benim icin uzun soluklu olmasini istiyorum malum ben sizin gibi 60 kilo degilim hem boylece yeme aliskanliklarim da degisir diye umut ediyorum.yinede elimden geldigince bazi gunler ya da ogunler bu listeyi uygulayabilirim.
mmmm guzel3 kasik nar,bir mandalina
olabilirbende kalori sepetinden hesaplama yaptım eylüle kadar 55 kilo olmam için günlük 1383 kalori almam lazımmış
şuan 1259 kaloride kaldım
bi süre dikkat edeceğim bakalım işe yarayacakmı
liste olunca pek uyulmuyor bazen dışına çıkılıyor ama belirli kalori geçmemek iyi olabilir
Bence guzel kapanmisslmlar
öğleden sonraki ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba, 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara
4-5 bisküvi, yarım avuç kuru üzüm, çay
Tamam o zaman sorun cozuldu :) bende cepten giriyorum cogu zaman vakit bulamadigimda..gercekten zayiflamayi dusunuyorsak biraz fedakarlik yapmaliyizburda olmadığım sürece ankaradan kayseriye gidiyorum bu arada
cepten girmeyi düşünüyorum
böyle bir çözüm buldum ozaman sürekli gelebilirim
Canim sen bilirsin tabi ama 1. Beslenme listesi saglikli bir beslenme listesi zaten diyet listesi gibi bile degil...ama yapamiyorsan kendi istedigini yap diyetten sogumada ne yaparsan nasil yaparsan yap,yeterki zayiflaMehaycim haklisin hafta basi cok kararliydim bu diyeti yapmaya amadaha oncede yazdigim gibi bence diyet iskence gibi olmamali en azindan benim icin uzun soluklu olmasini istiyorum malum ben sizin gibi 60 kilo degilim hem boylece yeme aliskanliklarim da degisir diye umut ediyorum.yinede elimden geldigince bazi gunler ya da ogunler bu listeyi uygulayabilirim.
Evet vaktin varsa hergun yazmaya kalori sepeti cok ise yariypr cidden...bende kalori sepetinden hesaplama yaptım eylüle kadar 55 kilo olmam için günlük 1383 kalori almam lazımmış
şuan 1259 kaloride kaldım
bi süre dikkat edeceğim bakalım işe yarayacakmı
liste olunca pek uyulmuyor bazen dışına çıkılıyor ama belirli kalori geçmemek iyi olabilir
İns. Anlamadim ben senin neden oyle oldu ki?bende 67 :) hatta spor yapip 66 mi desem ayyyy heyecan yaptim bak :)))
:))) olmaz bu hafta benim 1.
Bendeeeee ama uzuuuuuun uziuuuun zamandir yemiyorum yiyince cok acikiyorum
ictim 1bardaga yakin
ictim canim ya ayse melek sag tarafimi emmiyorsol da yatmiyor artik ek gidaya baslsmam lazim sanirim biz yerken bile yawrum agzini artik oynatiyor bakiyor bize icimiz gidiyor. Nerden baslicam sasirdim ne yedircem icurcem bi dr. Gitmem lazim
ewet suprr olur
ama bu listelerdede pek bi zor yan yok gunluk yenilen seyler sadece aksam cok az :)))
mmmm guzel
olabilir
Kimse yokmuuu huhuuuu
slmlar
öğleden sonraki ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba, 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara
4-5 bisküvi, yarım avuç kuru üzüm, çay
:)) yok ben hic tv izlemiyorum desem sadece stv de iki dunya arasinda birde ahmet keremin istegi uzerine hizir ekip ayni kanalda bide oktay usta :))Oyle bir gecer zamankiiiiiiii :))
Sen izlemiyormusun ?
:)) yok ben hic tv izlemiyorum desem sadece stv de iki dunya arasinda birde ahmet keremin istegi uzerine hizir ekip ayni kanalda bide oktay usta :))
9lu çayın bir faydası oluyor mu bende almayı düşünüyorumda
canım ben on gündür kullanıyorum kullananlar bir hafta on gün sonra işe yardığını iştahı kestiğini falan yazıyorlar evet bende işe yarıyor mu bilmiyorum çünkü zayıflamaya çok kararlıyım ama daha önce beşi bi yerde içmiştim bir süre onda da aynı otlar vardı ve sıkılaştırmıştı. valla 5 kutu aldım işe yarasa da yaramasa da içmeyi düşünüyorum.
kahvaltı:bir yağsız pişmiş yumurta 2 sivri biber bir tutam tere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?