Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

burda olmadığım sürece ankaradan kayseriye gidiyorum bu arada
cepten girmeyi düşünüyorum
böyle bir çözüm buldum ozaman sürekli gelebilirim

Selam kizlar nasilsiniz?aksam yemegi yemek istemedi canim bugun ayca kaya diyetinin disina cikarak aksam: 2 dilim ekmek 3-4 catal omlet biraz surme peynir 3 ceri domates ve bir tatli k.recel yedim ve gunu kapattim :))
Mehaycim haklisin hafta basi cok kararliydim bu diyeti yapmaya amadaha oncede yazdigim gibi bence diyet iskence gibi olmamali en azindan benim icin uzun soluklu olmasini istiyorum malum ben sizin gibi 60 kilo degilim hem boylece yeme aliskanliklarim da degisir diye umut ediyorum.yinede elimden geldigince bazi gunler ya da ogunler bu listeyi uygulayabilirim.

bende kalori sepetinden hesaplama yaptım eylüle kadar 55 kilo olmam için günlük 1383 kalori almam lazımmış
şuan 1259 kaloride kaldım
bi süre dikkat edeceğim bakalım işe yarayacakmı
liste olunca pek uyulmuyor bazen dışına çıkılıyor ama belirli kalori geçmemek iyi olabilir

slmlar
öğleden sonraki ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba, 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara
4-5 bisküvi, yarım avuç kuru üzüm, çay

İnsallah canim yaa bu hafta 63 u gorebilsem gobek atarim valla...
İns. Anlamadim ben senin neden oyle oldu ki?bende 67 :) hatta spor yapip 66 mi desem ayyyy heyecan yaptim bak :)))

Kizlar harikasiniz yaaa.bu hafta herkes birinci anlasilan :)))
:))) olmaz bu hafta benim 1.

Offf bende bayilirim aciya....
Bendeeeee ama uzuuuuuun uziuuuun zamandir yemiyorum yiyince cok acikiyorum
1brdk ayranmı içsem acep
ictim 1bardaga yakin

İc canim ayran iyidir hem emziriyorsun sana yarar...
ictim canim ya ayse melek sag tarafimi emmiyor sol da yatmiyor artik ek gidaya baslsmam lazim sanirim biz yerken bile yawrum agzini artik oynatiyor bakiyor bize icimiz gidiyor. Nerden baslicam sasirdim ne yedircem icurcem bi dr. Gitmem lazim

ewet suprr olur

ama bu listelerdede pek bi zor yan yok gunluk yenilen seyler sadece aksam cok az :)))

3 kasik nar,bir mandalina
mmmm guzel

olabilir

Tamam o zaman sorun cozuldu :) bende cepten giriyorum cogu zaman vakit bulamadigimda..gercekten zayiflamayi dusunuyorsak biraz fedakarlik yapmaliyiz
Canim sen bilirsin tabi ama 1. Beslenme listesi saglikli bir beslenme listesi zaten diyet listesi gibi bile degil...ama yapamiyorsan kendi istedigini yap diyetten sogumada ne yaparsan nasil yaparsan yap,yeterki zayifla )
Evet vaktin varsa hergun yazmaya kalori sepeti cok ise yariypr cidden...

Valla bende anlamadim nasil oldu canim yaa bedduami ettin ne yaptin :)))))))
İnsallah canim herkes guzel kilolar vererek istedigi kiloya ulassin tek temennimiz bu zaten :))
Bu arada ayse melek icin ek gidaya gec tabi taze ev yogurdu ,elma armut rendesi tarhana corbasiyla baslayabilirsin...gerci sen benden iyi bilirsin bunlari akil vermek gibi olmasinda :))

Ya vakit varda aslinda cocuklar pek alissin istemiyorum o yuzden onlarda izlemiyor pek ben acmayinca :) haber bakiyoruz cizgifilm genelde kapali

9lu çayın bir faydası oluyor mu bende almayı düşünüyorumda

canım ben on gündür kullanıyorum kullananlar bir hafta on gün sonra işe yardığını iştahı kestiğini falan yazıyorlar evet bende işe yarıyor mu bilmiyorum çünkü zayıflamaya çok kararlıyım ama daha önce beşi bi yerde içmiştim bir süre onda da aynı otlar vardı ve sıkılaştırmıştı. valla 5 kutu aldım işe yarasa da yaramasa da içmeyi düşünüyorum.

gunaydınlarrr
bende sımdı kahvaltımı yaptım nesfıtımı yedım yanında da bırlokma ekmekle dunden kalna bıber kıartmaından attım agzıma ve hala azcık daha var yanım da tam benı ye dıyıp duruyor ama yemıcem :))

bende 4-5 sene once 3ayda hamıle kalıcam dıye dıyet yamıs 3ayda 14kılo vermıstım ve 5lı cayda kullanmıstım cok ta faydaasını gordugumu soyleye blırım suan emzırdıgım ıcın kullanmıyorum bır ıkı kere denedım kızım rahatsız oldu karnından sesler gelmeye basladı bıraktım hemen artık yaza kullanırım o zmn baya buyumus olucka ınsallah

kahvaltı:bir yağsız pişmiş yumurta 2 sivri biber bir tutam tere

guzelll

Selaaaammmmm gunaydinlar herkese...
Kellogsumu yedim geldim..
Kizlar bisey sorucam ya kellogsu her sabah ne kadar yiyorsunuz yediginiz zaman?kutunun ustunde 30 gr+125 suf 161 kalori diyor yaninada 1portakal oneriyor ayca kaya listesindeki gibi ama 30 gr cok az oluyor mutfak terazim var tartiyorum cok az oluyor hic doyurucu olmuyor cabuk acikiyorum ama katlaniyorum sizler nqsil yiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…