oohoooo siz de böyle derseniz ben öleyim bari ne yaşlanması kızlar durun hele daha çocuklarınız küçük onlar büyünce size yaşlı muamelesi yaptıklarında anlarsınız asıl yaşlılığı
aaa birde o var dimi?iste o beni cok uzer...cunku ben oglumla arkadas gibi olmak istiyorum...
Ama bunlar cok az degilmi canim ya?ne yesil sebze var menunde ne sut urunu nede et turu bisey
Haklisin valla canim devir çok degisti..ilerleyen nesiller belkide anne baba bile demeyecek avrupalilar gibi isimleriyle cagiracaklar anne babalarini belkide bunada sukretmek lazim...Valla ben de o beklentiyle buyuttum ama yanlismis ben ne kadar arkadas gibi davransam da aradaki kusak farki musaade etmiyor cocuklar zaten anneden arkadas istemiyorlar cunku disarda bolca var
canım sebze fazla sevmiyorum ara sıra yerim etle 6 senedir aram yoktu yeni yeni alışmaya çalışıyorum o yüzden böyle tatlım
Mamelek canim seninle arkadas olamaz belki kizin ama bir kardesi olsa onla mutlaka olurdu...hic pismanlik duydunmu ikinciyi yapmadigin icin?
Mehaycim bende 3 tane cocuk. 2 oglum bir kizim var. Buyuk oglum universite 3. Sinifta kizim universite hazirlik ta kucuk oglum liseye basladi bu sene
Ve maalesef arkadas olmuyorlar hatta kizim "kardes zorunlu arkadas, arkadas secilmis kardestir" deyip durur
Haklisin kafaya takma konusunda ustume tanimam zaten...ayni seyi dusunup dusunup dertlenirim hep...unutamam ama normale donmem cok uzun zaman alir...malesef bu huyumu degistiremedim gitti(
oohoooo siz de böyle derseniz ben öleyim bari ne yaşlanması kızlar durun hele daha çocuklarınız küçük onlar büyünce size yaşlı muamelesi yaptıklarında anlarsınız asıl yaşlılığı
bende bendeaaa birde o var dimi?iste o beni cok uzer...cunku ben oglumla arkadas gibi olmak istiyorum...
22de evlendom 9 yasinda cnmNazlisim gamze kac yasina girmisti 8 mi?aklima takildi birden sen kac yasinda evlendin?
ins bizimkiler olurValla ben de o beklentiyle buyuttum ama yanlismis ben ne kadar arkadas gibi davransam da aradaki kusak farki musaade etmiyor cocuklar zaten anneden arkadas istemiyorlar cunku disarda bolca var
kiz benide yanilttin:)Mamelek canim seninle arkadas olamaz belki kizin ama bir kardesi olsa onla mutlaka olurdu...hic pismanlik duydunmu ikinciyi yapmadigin icin?
unu elemis elegini asnisMehaycim bende 3 tane cocuk. 2 oglum bir kizim var. Buyuk oglum universite 3. Sinifta kizim universite hazirlik ta kucuk oglum liseye basladi bu sene
ya benim kizlarim ins arkadas olur yaVe maalesef arkadas olmuyorlar hatta kizim "kardes zorunlu arkadas, arkadas secilmis kardestir" deyip durur
Olabilir canim ins diuorumAma bence cocuktan cocuga degisiyor bu yinede...benim tanidigim cok kiz var annesiyle yeri geliyor abla kardes yeri geliyor arkadas yeri geliyor anne kiz...sen bu konuda talihsizmissin biraz sanirim...
Ama kizina su arkadas secilmis kardes cumlesinde katiliyorum :)
ooo olmadi ben telden girdim sen gidiyonNeyse canim oglum durmuyor benim cikmam lazim...yarin gorusuruz,iyi geceler...
Cok guzel canim)
Bugun diyetinin ilk gunuydu dimi?bugun basladin yani...birde boyun kac?
Yok canim yasli ddgilsinki hatta 3 cocuk ve 3 ude yetiskin mssallah ergenlik zordur iste bizimkilerde minik ergenKizlar sanirim kendim icin karanlik bi tablo cizdim bu kisacik yazismalar sizi yaniltmasin elbette cocuklarimla arkadasliklarda yapiyorum sonucta yasli bi anne degilim henuz 41 yasindayim ama iste benimkilerin hepsi ergenlik donemindeler haliyle gelgitler yasiyoruz. Bende telden giriyorum bu arada kimler var goremiyorum dolayisiyla.
Sanada canim bende yatiyorum guzel bir kapanisla 67 gormek istiyorum pazartesiyeHerkese iyi geceler Allah rahatlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?