Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

aaa birde o var dimi?iste o beni cok uzer...cunku ben oglumla arkadas gibi olmak istiyorum...

aaa birde o var dimi?iste o beni cok uzer...cunku ben oglumla arkadas gibi olmak istiyorum...

Valla ben de o beklentiyle buyuttum ama yanlismis ben ne kadar arkadas gibi davransam da aradaki kusak farki musaade etmiyor cocuklar zaten anneden arkadas istemiyorlar cunku disarda bolca var

Valla ben de o beklentiyle buyuttum ama yanlismis ben ne kadar arkadas gibi davransam da aradaki kusak farki musaade etmiyor cocuklar zaten anneden arkadas istemiyorlar cunku disarda bolca var
Haklisin valla canim devir çok degisti..ilerleyen nesiller belkide anne baba bile demeyecek avrupalilar gibi isimleriyle cagiracaklar anne babalarini belkide bunada sukretmek lazim...
canım sebze fazla sevmiyorum ara sıra yerim etle 6 senedir aram yoktu yeni yeni alışmaya çalışıyorum o yüzden böyle tatlım

Hic sebze yemiyormusun yani?

Mamelek canim seninle arkadas olamaz belki kizin ama bir kardesi olsa onla mutlaka olurdu...hic pismanlik duydunmu ikinciyi yapmadigin icin?

Mamelek canim seninle arkadas olamaz belki kizin ama bir kardesi olsa onla mutlaka olurdu...hic pismanlik duydunmu ikinciyi yapmadigin icin?

Mehaycim bende 3 tane cocuk. 2 oglum bir kizim var. Buyuk oglum universite 3. Sinifta kizim universite hazirlik ta kucuk oglum liseye basladi bu sene

Ve maalesef arkadas olmuyorlar hatta kizim "kardes zorunlu arkadas, arkadas secilmis kardestir" deyip durur

Ve maalesef arkadas olmuyorlar hatta kizim "kardes zorunlu arkadas, arkadas secilmis kardestir" deyip durur

Ama bence cocuktan cocuga degisiyor bu yinede...benim tanidigim cok kiz var annesiyle yeri geliyor abla kardes yeri geliyor arkadas yeri geliyor anne kiz...sen bu konuda talihsizmissin biraz sanirim...
Ama kizina su arkadas secilmis kardes cumlesinde katiliyorum :)

Haklisin kafaya takma konusunda ustume tanimam zaten...ayni seyi dusunup dusunup dertlenirim hep...unutamam ama normale donmem cok uzun zaman alir...malesef bu huyumu degistiremedim gitti (
aynen benimde
((
bende bende

Nazlisim gamze kac yasina girmisti 8 mi?aklima takildi birden sen kac yasinda evlendin?
22de evlendom 9 yasinda cnm

ins bizimkiler olur

kiz benide yanilttin:)

Mehaycim bende 3 tane cocuk. 2 oglum bir kizim var. Buyuk oglum universite 3. Sinifta kizim universite hazirlik ta kucuk oglum liseye basladi bu sene
unu elemis elegini asnis

ya benim kizlarim ins arkadas olur ya

Olabilir canim ins diuorum
Neyse canim oglum durmuyor benim cikmam lazim...yarin gorusuruz,iyi geceler...
ooo olmadi ben telden girdim sen gidiyon

Kizlar sanirim kendim icin karanlik bi tablo cizdim bu kisacik yazismalar sizi yaniltmasin elbette cocuklarimla arkadasliklarda yapiyorum sonucta yasli bi anne degilim henuz 41 yasindayim ama iste benimkilerin hepsi ergenlik donemindeler haliyle gelgitler yasiyoruz. Bende telden giriyorum bu arada kimler var goremiyorum dolayisiyla.

Yok canim yasli ddgilsinki hatta 3 cocuk ve 3 ude yetiskin mssallah ergenlik zordur iste bizimkilerde minik ergen
Herkese iyi geceler Allah rahatlik versin
Sanada canim bende yatiyorum guzel bir kapanisla 67 gormek istiyorum pazartesiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…