Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

biz hepimiz erken yaşta evlendik malesef kaynanam tunceli eltim urfa ben selanik göçmeni izmirde yaşıyoruz ama

Bende Ayça Kaya diyetine başlıyorum, arkadaşlarla bugünlerde dışarı çıkacağımızdan muhtemelen p.tesi başlarım:) Verdiğim kiloları korumama da yardımcı olur diye düşünüyorum duruma göre bir ya da iki hafta yapacağım çokta sağlıklıymış:

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

ara öğün: 1 tane yeşil elma öğlen: 8 kaşık bezelye yemeği 2 dilim ekmek 500 kadar ip 50 mekik 20 dk koşu bandında yürüyüş

bak bu daha saglikliymis kaç kilosun su anda canim?

Oh oh ne guzel afiyet olsun canim :)

Sabahlari hep kellogs gorunce oyle sandim canim:)

Hmmm sebin menunde guzelmis :)
Balik ve tavuk vazgecilmezimdir...

Gecer canim bunyen yeni yeme aliskanliklarina adapte olmaya calisiyor olabilir...

sağol cnm ben balık pek yiyemiyorumda tavuğu çok severim eşimde sevdiği için bizim menülerde sıkça yer alır...

sağol cnm...öğlen için patates haşlamıştım akşamda protein olsun die düşündüm...

biz hepimiz erken yaşta evlendik malesef kaynanam tunceli eltim urfa ben selanik göçmeni izmirde yaşıyoruz ama

bazen düşünüyorum keşke erken evlenseydim die lise bitince evlenen arkadaşların çocukları okula gidiyo benim daha çocukta yok bazende diyorum bölesi iyi ne biliyim insana yaşamadığı daha çekici geliyo galiba...

öğlen
2 küçük haşkanmış patates, çay (ekmek getirmiştim ama midem almadı beyaz ekmekten başka yiyemiyorum buda tambuğdaydı)
ara
1 armut getirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…