Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kizlar ogle yemegimide yedim geldim :

3 kasik tavuk sote uzerine 1 dilim kasar peyniri koydum,1 dilim ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim...

ara bir meyveli yogurt yiyip çikicam 1 saat sonra...oglusum gezdiricem bugun hava super

su anda bile supersin bence hedefin kaçtiki senin?

Göbek gitmiyor ya kaldı birazcık, o yüzden işte 50-53 arası olayım diyorum:) Ve hızla verdiklerimi geri alma ihtimalim yüksek, en azından 1-2 kg geri alırım o yüzden sağlıklı bi diyet yapmam şart.. Kemiklerim iri bu arada

ben erken evlenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum canım ben çok pişmanım

herkesin oluyo mutlaka pişmanlıkları ama Allah bugünümüzü aratmasın tabi küçük yaşta evlenmenin sorunlarıda vardır daha hayatı tanımadan tam anlamada eş olmak anne olmak ağırdır mutlaka...

Son düzenleme:

ev et benim esimde beyaz ete bayilir tavuk, balik bende ayni esim sebze ve kirmizi eti pek sevmez ama sigarayi biraktiktan sonra kilo alinca sebzeyi sevmeye basladi zayiflamak istiyor cunku
bu arada ben 21 yasinda evlendim ilk sene cocuk istemedim sonra istedim ama 6 sene sonra oldu...benle birlikte evlenen arkadaslarimin 2 ser 3 er cocuklari varken benimki yeni olmustu...onlarin cocuklari simdi 8-9 yaslarinda benimki ise 3 yasinda henuz....ama buna ragmen keske daha geç evlenseymisim hayatimi yasasaymisim dedigim cok oldu ama keske o ilk sene cocuk isteseymisim diye cok pismanlik yasadigim oldu...
insan yasayamadigi seyi ister hep...mesela ben calistim o zaman zarfinda hep onlarda evde cocuk derdiyle ugrasiyorlardi bana hep ozeniyorlardi istedigim zaman istedigimi yapabildigim için...o konuda sansim oldu biraz...
sen kaç senelik evlisin canim?yasin kaç?

Son düzenleme:
herkesin oluyo mutlaka pişmanlıkları ama Allah bugünümüzü aratmasın tabi küçük yaşta evlenmenin sorunlarıda vardır daha hayatı tanımadan tam anlamada eş olmak anne olmak ağırdır mutlaka...

çok dogru ne olursa olsun o yasta evlenmek istemezdim asla...erken evlenenlerin tek avantaji genç anne oluyorlar ama iste erken evlenen herkeste hemen anne olamiyor...o yuzden iki ker dusunmek lazim...sorumluluk aliyorsun ev, es, cocuk kolay sey degil bunlar....

29 yaşındayım canım hatta 29,5 diyim :) 2.5 yıllık evliyim benim tek pişmanlığım çocuk için kendimi bildim bileli çocuklara ölürüm ama işte bende pco var tedavi görmem gerekiyo tabi öncesinde zayıflamam başlarda eşim istemiyodu şimdi işte şu kilo işini biraz toparlayım tedaviye başlıcam inş...

malesef öyle yükü çok ağır oluyo

evet once zayifla canim...benim bildigim cok kisi var zayifladiktan sonra kendi hamile kalan yada ilaçlarin zayiflamadan once etkisini goremeyip zayifladiktan sonra goren....zayiflarsan bebisin kendiliginden gelebilir olmazsa ilaçla olur insallah olur...benimkide tedaviyle oldu hemde ne tedavi anlat anlat bitmez...çok yiprandim, çok agladim, psikolojim bile bozuldu bu yuzden 6 asilama 2 tup bebek sonucu oldu su anda kucagimda oturan yavrum....Allah kimeye eksikligini gostermesin, çok zor...ayni yastayiz sanirim hangi sene ve ay dogdun? ben 5 eylul 1982

evet canım hemde çok ağır bide eşim küçük olduğunu için hayatı tam yaşamıyo tabi evlenince yaşamaya çalıştımı aldatılıyosun şiddet flan yani olmuyo

Bir kase yogurt yrm baget tavuk kizarmis kendi yaginda bir catal makRna 3kasik turlu iki lokma ekmek of ne yemisim ya yaz yaz bitmiyo :)

canım benim çok iyi anlıyorum seni ben daha önce 2-3 defa tedaviye başladım ilaçla bilirsin klomen onda bile o kadar taktımki doktorum kızıyodu artık sen stres yapıyosun olmuyo die her gece rüyalarıma giriyordu Allah isteyen herkese çok uğraştırmadan nasip etsin inş çok kötü bir durum bende 9 eylül 1983

evet canım hemde çok ağır bide eşim küçük olduğunu için hayatı tam yaşamıyo tabi evlenince yaşamaya çalıştımı aldatılıyosun şiddet flan yani olmuyo

çok kötü evet severekmi evlenmiştin cnm...

dogru evlenmeden once yasayamadiklarini evlendikten sonra kisitlamadan yasamak istiyor kucuk yasta evlenen erkekler...
mesela benim esim geç evlendi benimle 27 yasindaydi daha once istedigi herseyi yapmis, yasamis simdi evden cikmaz hep bizimle...ozlem duydugu bisey yok aile yasantisinin disinda yani...

o zaman sen daha 29 yasindasin canim buçugunu at bir kenara

evet biliyorum klomeni ben kullanmadim ama duydum...sorma canim hele kan testinin sonucunu her almaya gittigimde sonucun negatif oldugunu gordugumde eve nasil acilar içinde donuyordum bilemezsin...sokakta aglaya aglaya geliyordum...bir gun bir parkta oturup oyle bir aglamistimki parkta oturan yasli fransizlar bisey oldu sanmislardi çok zor çok...zaten ne olduysa kafama takmamdan olduya bizde sorun bulunamadi cunku psikolojik demisti doktorum inanamiyordum...3. asilamada cok kafama takmamistim tup bebege geceriz diye olmustu ama dusukle sonuclaninca 3 asilama bir tup bebek gelmisti arkasindan negatif sonuclu...sonra tek bir dondurulmus embryo transferiyle hiç umudum yokken hamile kaldim darisi basina canim...esin kaç yasinda????o da çok istiyordur eminim...erkekler bizim kadar belli etmiyorlar ama çok uzuluyorlar aslinda....

Son düzenleme:
Bir kase yogurt yrm baget tavuk kizarmis kendi yaginda bir catal makRna 3kasik turlu iki lokma ekmek of ne yemisim ya yaz yaz bitmiyo :)

insana oyle geliyor dimi yazarken....banada oyle geliyor bazen vicdan azabi cekiyorum yazarken , kendimi cok kotu hissediyorum o anki duygularim , yasadigim pismanlik kelimelerle ifade edilemez yasanir
ama insaniz iste yasamak için yememiz lazim, nefsimize hakim olmayi ogrenmeliyiz sadece tatlilar , pastalar, borekler yagli yagli seyleri tabak tabak degil tadimlik yemeliyiz
bu arada cok yememissin canim gayet normal bence miktarlari az sonuçta...

ooooy ne cok kaynatmıssınız ya ıkı saat ıcınde bend e sbhtan berı mutfaktan cıkamadım hala bıtmedı ama sadece aspırator ve ustundekı dolap temızlencek o kaldı haftaya salı gunum var esımın akraları gelıcek sımdıden baslamalıyımkı temızlıge anca bıter :))) gercı tatıle gırmeden her tarafı temızleyıp gıtmıstım anneme sımdı kolay oldu o yuzden gamze hasta okula gıtmedı onun derslerını evde ben verıyourm gerı kalmasın dıye ogretmenını aadım konuyu verdı sımdı ahmet kerem okuldan amcası alıp getırdı Allah tan yemegıbık yıyıp gelıyor bıde o oyalamıyor benı bebeısı banyo yaptım uyuttum uyanmak uzere hazır ablası yanındayken bende kılerı temızleyeyım bugun wc ve banyoyuda sılayım oyyy baya ısım varmıs bugun ya

ara öğün: 1 tane yeşil elma öğlen: 8 kaşık bezelye yemeği 2 dilim ekmek 500 kadar ip 50 mekik 20 dk koşu bandında yürüyüş

senın sporlarına bayılıyorum ne guzel ya keske benım de sansım olaydı yapma gıbı

Kilom 54 şuanda..
boyunu soracaktım mehayım sormus ama ama hemen hemen aynıyız 54 bence cok cok ıyı daha nıye vermyee calısıyorsunkı sen

evet canım benim
uwuwuwuuwuuwuuuuuuuuuusupuersın masallah sana e ben olsam bende kacırmazdım 15 yasında senı senın kızlarında sana benzıyorsa sımdıden talıbım :)))

165 boyunda 54 kiloyum, hedef 50-53 arası
supper

vuuuuu çok tatlisin
aynen ya masalllah

su anda bile supersin bence hedefin kaçtiki senin?
bence bırakmalı

öğlen
2 küçük haşkanmış patates, çay (ekmek getirmiştim ama midem almadı beyaz ekmekten başka yiyemiyorum buda tambuğdaydı)
ara
1 armut getirdim...
a cok az degılmı
kizlar ogle yemegimide yedim geldim :

3 kasik tavuk sote uzerine 1 dilim kasar peyniri koydum,1 dilim ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim...

ara bir meyveli yogurt yiyip çikicam 1 saat sonra...oglusum gezdiricem bugun hava super

yemegın guzelmıs ama burda hava cok bulanık sıkıcı yanı bende ayse melekle abısını almaya ınerım dıyordum hc cıkarmıcam ıse verdım hazır evdeyız kendımı :) hemde banyo yaptım onu

bence bırak artık
canım ya kac cocugun var

benım esımde ettt dedınmı bıter hergun yapsam hayır demez sureklı atısıyoruz bu yuzden :)
benı tarıf etmıssın canım 22yasında evllendım suan 33 yas 3 cocuk var ev işi okul hepsını yaptım gezdım de ama hala keske gec evlenseydım dıyorum :)))
((( bendeeeee
zayıflamayı ısteyınce oluyor canım

evet yazınca cok gııbı de dusununce soyle bı az yemeısım yıne az da degıl de ıyı yanı

aha gdecmısten cıkana kadar kımsecıkelr kalmadı bak sımdı işe :)))) neyse bende kalkayım sıler benı beklıyor

eşimde 83lü başlarda eşim istemiyodu ama şimdi pek dillendirmesede istiyo erkekler belli etmiyo bizim kadar evet benim eşim ekstra ketumdur o hiç belli etmez birazda benim üzülmemi istemediği için ben bu konuyu çok takıyorum çünkü bakalım hayırlısı inş Rabbim çok aratmaz...

aha gdecmısten cıkana kadar kımsecıkelr kalmadı bak sımdı işe :)))) neyse bende kalkayım sıler benı beklıyor

ben geldimmm :))) benim öğle menüsüne az demişsin bencede az cnm ama bugün acaip bir bulantı halindeyim 2-3 gündür öleyim hatta metformin kullanıyorum ben ara vermiştim 1 aydır falan içmiyodum sanırım vücutta etkisi gitmiş yeni başlamışım gibi görüyo o yüzden böle tepki veriyo çünkü ilacı ilk içtiğimdede yaşamıştım bu durumu birhafta böle gider artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…