Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Rabbim dayanma gucu versin ins. Ama yinede yemeye calis gucsuz dusme

bugün öğle yoğurt bir portakal ve bir yeşil elma
sonrada 5i bir arada çayımı içerim

bende geç evlenenlerdenim şuan 34 yaşındayım. 30 yaşında evlendim. 2 yaşında bir oğlum var KEREMCEM
hiç pişman değilim geç evlendiğime

Öğlen: 1 yumurta(karnıbaharlı), 1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kornişon turşu ve 3 yeşil kırma zeytin

kızlar ya komsum sımdı kapıyı caldı bı actımkı buram buram korıdor un helvası kokuyor :)))) ve kocaman bır tabakta bana getırmısler :) ıkı tane yedım bende cok buyuk degıllerdı ama yedım ıste bende neyse ara yapmamıstım ara oldu bunlar bana aksama da artık corba bır dılım ekmek salata

Akşam: 2 dilim yağsız tuzsuz palamut + 1 kepçe mercimek çorbası + bol karışık salata + 1 dilim tam buğday ekmeği

bende akşam
patlıcan yemeği
kepek ekmeği
rokalı ve tereli domates salatası yedim
böğürtlenli meyve çayımı içiyorum şimdi

ara: bir portakal
akşam:henüz yemedim ama biraz lahmacun yiyebilirim:26:

ye canım ye lahmacun olurda yenmezmı sen ye de bız bırıncı olalım hehehheh daha dogrusu ben . olayım hehehhhe yaşasın kotuluk

bende 6:30 da bır kase corba yrm dılım ekmek bol peynırlı salata ve 3catal tavuk aldım

Ara 2 dilim kek (arkadaslaydim yedim biraz fazla oldu ama oldu artik)
Aksam:bir tabak yesil fasulye,3 kasik yogut ,1 dilim ekmek,salata...
Dunyayi yemisim bugun...

Butun gun guzel gecti ta ki ahmrt kerem yaspasta isteyene kdr firin bozuk babasi hazir getirdi bende bir dilim yedim gitti bir gun yrn aksamda guymak yapicak onuda yicez oh iki gun gümmm bari gordugum kiloyu koruyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…