Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Butun gun guzel gecti ta ki ahmrt kerem yaspasta isteyene kdr firin bozuk babasi hazir getirdi bende bir dilim yedim gitti bir gun yrn aksamda guymak yapicak onuda yicez oh iki gun gümmm bari gordugum kiloyu koruyayim

Nazlibahar sen kayseriliydin degil mi canim guymagi nasil yapiyorsunuz

Gndinlrrrrr guzel bir gun olmasi dilegimle..... Cnm ben aslen boluluyum :)) ama esim duzceli duzcedeyiz biz bilmeyiz guymagi duzceliler yapar karadenizliler yani bende. Bu aksam arkadasima gitcm o yapcak tarifini bi sorayim

günaydııııın.henüz kahvaltımı yapmadım bugu sabah çok üşüdum 7.30 gibi geri yattım.az önce uyandım şimdi 9lu çayımı içip müsli mi yiycem bugun baya yoğun geçecek kızlar oğlumun doğum günü ona pasta yapıcam .bi.çok geç gelmezse bi dilim yerim kızlar.

Bende kflaksimi yedim nice yillara cnm d. G kutlu olsun rabbim uzun omurler versin ye cnm ya bende dun gec vakitte yedim pisman da degilim arada olur diyorum tartim yine guzeldi yememe ragmen ama yemeseydim demekki super olcakti hedefe az kaldi heyrcan yapmaya basladim bende :)))

ara olarak sımdı yrm elm yedım ogleye de 3-4 catal makarna btsın dıye evde var da yoks adkulcek kıyamıyorum hıc atmaya bır kase yogurt ve corba ekmek yemıcem aksma cunku bıraz agır olcak

bana içinde ekmek olan diyetler yaramıyor bir değişiklik yok
o yüzden biraz sıvı ağırlıklı besleneceğim bakalım sonuç pazartesiye ne olacak
sabah böğürtlen ve 5i bir arada çayımı içtim
öğlende meyve suyu

selam kizlaaaarrrrr
nasilsiniz bugun?ben sabahtan arkadasima ve bizim ev içinde etimek tatlisi yaptim esim cok sever , arkadasimda oyle...cani istemis yaptim bugun goturucem...yoruldum bugun baya hep kosusturmaca gecti tatliyi yap mutfagi temizle sonra emlakçiya gittim ev için (ev ariyorum tasinmak için) sonra firina git ekmek almaya ve ordaki kizla tartis oglani okuldan al cok yoruldum valla bugun ...

sabah: 2 dilim ekmek ,20 gr labne peyniri ,1 tatli kasigi nutella vz 4 ceri domates yedim...bugun uyamadim listeye tam malum donem yaklasiyor basladi yine tatli krizleri...
arkasindan etimek tatlisi yedim tam bir etimek buyuklugunde kestim ama uzerindeki muhallebisi ve krem santisi cok inceydi...yarim cm kalinliginda ikisi...insallah bu hafta iyi bir sonuç alirim yaa butun bunlara ragmen:18::18:

Son düzenleme:
ara öğün:1 tane elma biberiye yeşil çay karışımı öğlen:1 kase patetes salata (yağsız tuzsuz) 500 kadar ip 20 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik

tatlım bende bugün komşuya gittim oda etimek tatlısı yapmış kendime hakim olup ellemedim canım keşke yimeseydin tatlım ben kendime şaşırdım bide regl oldum ama dayanıyom çok şükür

tatlım bende bugün komşuya gittim oda etimek tatlısı yapmış kendime hakim olup ellemedim canım keşke yimeseydin tatlım ben kendime şaşırdım bide regl oldum ama dayanıyom çok şükür

her zaman yaptigim bisey degil etimektatlisi ben herkesten farkli yaparim serbetini karamel kivaminda olur benimkinin etimekleri esim ve arkadaslarim cok sever...bugun yapayim dedim her zaman yapmadigim içinde yedim kimbilir birdaha ne zaman yerim...

ogle yemeginde 2 dilim ekmekten ton balikli marullu sandviç yaptim kendime aksamada sadece yogurt ve meyve yemeyi dusunuyorum artik.....

Son düzenleme:

Kuru kayısı benim bağırsakları çok çalıştırıyor

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kk peynir, 2 yeşil zeytin, 1 kaşık yoğurt, reçelin çileğinden 1 parça, 1 çatal p. kızartması ve 1 sigara böreği :))

Ara: 1 dilim elma, 1 dilim portakal

Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 kaşık karnıbahar yemeği, 1 domates, 2 yaprak beyaz lahana turşusu

Ve tartıda aç karna tartıldım 1 kg vermişim 53 kiloya inmişim çok garip :)

neyse canım benim zaten diyetisyenler bile haftada 1 kere kaçamak yapabilirsiniz diyo

Nasil yani o verdigin 4 kiloya noldu onu koruyosun dimi

Kizlar bugun bende cok yoruldum camlari kapilari sildim vc nin duvarlarini banyo yaptim simdide hazirlanip arkadasa gecicem 1saat sonra alinti yapamadim gelince gec olmazsa yapicam ins. Mehayim nereye tasincan niye tasiniyon onlari grlince de sorcam

öğlen koca bir kase yağsız salata
içindekiler:bir domates,bir salatalık,bir sivribiber,5-6 yaprak kıvırcık,bir tavukgöğsü (yağsız pişmiş)

Kizlar bugun bende cok yoruldum camlari kapilari sildim vc nin duvarlarini banyo yaptim simdide hazirlanip arkadasa gecicem 1saat sonra alinti yapamadim gelince gec olmazsa yapicam ins. Mehayim nereye tasincan niye tasiniyon onlari grlince de sorcam

canim su an tasinma falan yok, evi verirlerse olacak Allahin izniyle...biliyorsun burda ev cikmasi milli piyangodan para cikmasi gibi bisey canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…