Butun gun guzel gecti ta ki ahmrt kerem yaspasta isteyene kdr firin bozuk babasi hazir getirdi bende bir dilim yedim gitti bir gun yrn aksamda guymak yapicak onuda yicez oh iki gun gümmm bari gordugum kiloyu koruyayim
tatlım bende bugün komşuya gittim oda etimek tatlısı yapmış kendime hakim olup ellemedim canım keşke yimeseydin tatlım ben kendime şaşırdım bide regl oldum ama dayanıyom çok şükür
limon katmıyorum ben sade içiyorum ama gerçekten sindirime süper faydası oluyo bir ara diyetisyene gitmiştim oda kahvaltıdan yarım saat önce 2 kuru kayısı ve iki bardak su demişti ama zamanla kuru kayısıdan tiksindim sade su içiyorum yinede faydasını görüyorum..
bu müsli dediğiniz ne kfleks gibimi
her zaman yaptigim bisey degil etimektatlisi ben herkesten farkli yaparim serbetini karamel kivaminda olur benimkinin etimekleri esim ve arkadaslarim cok sever...bugun yapayim dedim her zaman yapmadigim içinde yedim kimbilir birdaha ne zaman yerim...
ogle yemeginde 2 dilim ekmekten ton balikli marullu sandviç yaptim kendime aksamada sadece yogurt ve meyve yemeyi dusunuyorum artik.....
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kk peynir, 2 yeşil zeytin, 1 kaşık yoğurt, reçelin çileğinden 1 parça, 1 çatal p. kızartması ve 1 sigara böreği :))
Ara: 1 dilim elma, 1 dilim portakal
Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 kaşık karnıbahar yemeği, 1 domates, 2 yaprak beyaz lahana turşusu
Ve tartıda aç karna tartıldım 1 kg vermişim 53 kiloya inmişim çok garip :)
Kizlar bugun bende cok yoruldum camlari kapilari sildim vc nin duvarlarini banyo yaptim simdide hazirlanip arkadasa gecicem 1saat sonra alinti yapamadim gelince gec olmazsa yapicam ins. Mehayim nereye tasincan niye tasiniyon onlari grlince de sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?