Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Kizlar gunaydin 9lu cayimi iciyorum hazirlandim yuruyuse cikicam ekmek alma bahanesine
Oh ne guzel havada guzel bende cikip salina salina yurumek istiyorum

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip 50 mekik 30 dk yürüyüş
cok guzel vermis olman lazim sadece sporlar yeter

yürüyüşümü yaptım tartıldım ama söylemem yarın inşaallah
kahvaltı müsli yarım bardak süt.
ooo seninde guzel vermis olman lazim

evet sadece onlari yedim soylemedim beni her seferinde sismanlamissin diyorfu cunku

Cok beklersin :)) beni biliyorsun cok gaza gelirsem 2 haftada 5 kilo fark atarim sana
Sadece bu hafta iyi motive olamadim diyete...
Haa bu arada dedigim gibi aksam sadece 2 milfoy yedim catlada patla :)))
tuh yeseydin ya ben yetisiyordum az kalmisti sana

Bende hasta oluyorum ip atlamana :))
Alt kattan sikayet gelmiyormu hic?
yeterki gelsin ya atlayim da ben ama hic bisi yapamiyorum ya

bende çok seviyorum burda yaşamayı istemiştim beş yıldır Ankaradayım
ama sürekli kızılayada gidilmiyor malesef
:)))

Sabah:2 dilim ekmek,1cay kasigi nutella,1tatli kasigi surme peynir ,sekersiz cay...
Ohhh afiyet olsun

Sbh: 2 tane minik poca 4 zeytin 2dlm peynir ara: yrm elma bugun sanirim iki ogun olcak gec kshvalti yaptik

ara :çeyrek salatalık (6-7 halka dilim )bir avuç dolusu çikolatalı keloggs(kuru kuru çips gibi atıştırmalık)

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kk peynir, 1 siyah zeytin, 1 domates, 1 yağda sucuklu yumurtanın yarısını yedim (2 dilim sucuk yedim)

Ara: 2 ceviz

Öğlen: 1 kızartılmış içli köfte + 1 dilim kadayıf

Kaç gündür herkes zayıflık sana hiç yakışmadı, eski halin iyiydi falan diyince iyice boşladım ne gelirse önüme yiyorum yaa özellikle kadayıf çok kötü oldu Aslında bi liste yapmayı düşünüyorum tatlısız hayat düşünemediğimden haftanın belirli günleri iznim olsun çarşamba ve cumartesi mesela.. İki gün izin çok mu olur ki (

öğlen:ıki kaşıkacılı ezme ve bir tatlı kaşığı mayonez ile tatlandırılmış makarna,bir bardak naneli ayran

2 gun izin fazla olmaz abartmazsan niye olsun? birde vucut sekline gore bolgesel jimnastik yap bense canim, kalcalardan kaybetme daha gobegi eritmeye calis
öğlen:ıki kaşıkacılı ezme ve bir tatlı kaşığı mayonez ile tatlandırılmış makarna,bir bardak naneli ayran

olsuuunn çok degilkinaneli ayranda hiç denemedim denemek lazim

Nazlibaharim nerelerdesin giiizz o minik pogacalardan mi goturuyorsun yoksa çayin yaninda hiç sesin çikmiyor

18-25 subat ( ayça kaya) diyet yarismasinda bulunanlar

mehay.......................65.2

nazlibahar...................68.7

keremcecimim.............79

mamelek....................97

golge-cicegi................68.5

Kizlar bu hafta buyuk degisikliklere ugrayacagini dusundugum listeyi hatirlatayim dedim bildirimden bir gun once...

Bende hasta oluyorum ip atlamana :))
Alt kattan sikayet gelmiyormu hic?

3 katlı en üstte oturuyom 3 bizim olduğndan sorun olmuyo alta kaynanam var ama ben parmak ucunda atladğım için sordum hatta duyulmuyomu diye yooo dedi hiç ses gelmiyo dedi cnm

öğlen:kumpir ama yarısından az orta kahve 300 kadar ip 15 dk koşu bandında yürüyüş

Eminim miniktir :))) hadi itiraf et iki buyuk pogaca
Yok cnm minnacikti diger dunden kalan tatlilarida dagittim komsulara :)))

ara :çeyrek salatalık (6-7 halka dilim )bir avuç dolusu çikolatalı keloggs(kuru kuru çips gibi atıştırmalık)

Oglen:bir tabak karnibahar salatasi...
mmm guzflmis

yooo niye cok olsuunki zaten zayifsin

cok degil cnm ya

Nazlibaharim nerelerdesin giiizz o minik pogacalardan mi goturuyorsun yoksa çayin yaninda hiç sesin çikmiyor
canimin ici nasil guzel bir gunes vardi cocuklari alip findikliga piknige gittik izgara yaptik biraz fazlaca yedim sanirin aksama yrmemem lazim bir bardakta gazoz ((

Mehayim sanirim sana yetistim ihihihihi yasasin kotuluk

3 katlı en üstte oturuyom 3 bizim olduğndan sorun olmuyo alta kaynanam var ama ben parmak ucunda atladğım için sordum hatta duyulmuyomu diye yooo dedi hiç ses gelmiyo dedi cnm
Hmm iyiymis o zaman canim.peki ip atlarken cok terliyormusun?
öğlen:kumpir ama yarısından az orta kahve 300 kadar ip 15 dk koşu bandında yürüyüş
Valla benimde canim kumpir istiyor burda yok bu sene turkiyeye gidince bol bol yiycem...
canimin ici nasil guzel bir gunes vardi cocuklari alip findikliga piknige gittik izgara yaptik biraz fazlaca yedim sanirin aksama yrmemem lazim bir bardakta gazoz ((

Mehayim sanirim sana yetistim ihihihihi yasasin kotuluk

Olsun canim yaa izgara yagsiz bisey olmaz...
Sen simdi sana yetistim diyip duruyorsunya yarin icin bisey demiyeyim ama haftaya gorusuruz canim :) sirf sen yetisme diye bozmiycam diyetimi sen bak gor bundan sonra...

evet cnm terliyorum bide poşet bağlamaya başladım göbeğime daha çok terletiyo cnm kendinde evdede kumpir yapabilirsin

kızlar canım ne yemek yapmak ne de yemek istedi o yüzden biraz meyveli kelogs hemen ayakta bi lokma peynir minicik köşe kısmından çavdar ekmeği attım ağzıma o da akşam yemeğim olsun artık şu saate kadar bir litre su içebildim yatana kadar inş bir litre daha içebilirim belki bir mandalina yerim daha erken bu günlük bu kadar olsun ne de olsa yarın tartılacaz

canım ayça kaya diyeti yarışması yazmışsın ama niyetim o olmasına rağmen uygulayamadım biliyosun dört dörtlük uygulasam çok güzel vereceğimden eminim ama dur bakalım ilerleyen zamanlarda hiç bozmadan birebir yapmayı düşünüyorum :44::44::44:

evet cnm terliyorum bide poşet bağlamaya başladım göbeğime daha çok terletiyo cnm kendinde evdede kumpir yapabilirsin
Evet yapiyorum ama evde yaptigim icin tat alamiyorum canim...kumpircide yemek istiyor canim...

Canim baslangicta hepimiz bu hafta bu diyeti yapicaz diye anlasmistik zaten ama kimse uyamadi sanirim...birdahaki sefere artik...

Akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe etli nohut, 2-3 kaşık yoğurt, 2 parça turşu, yarım kaşık pilav

Haftaya bilmem artik ben 63lerde olurum sen yetisirsin artik bana

evde bende deniycem bakalim

oooo yrn a hazirlik yani

Evet yapiyorum ama evde yaptigim icin tat alamiyorum canim...kumpircide yemek istiyor canim...

Canim baslangicta hepimiz bu hafta bu diyeti yapicaz diye anlasmistik zaten ama kimse uyamadi sanirim...birdahaki sefere artik...
Sen yaparsinda olmazmi be asgum

Akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe etli nohut, 2-3 kaşık yoğurt, 2 parça turşu, yarım kaşık pilav
Guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…