Orgu peynirde deniyor sen neredesin canim hangi sehir
Ben her sbh tartiliyorum ve pazartesiye iki gun kala cok guzel ilerliyorum birde spor yapabilsem ahhh
ben ankara yenimahalle deyim bu arada örgü peynirini biliyorum ama hiç abaza peyniri dendiğini duymamıştim yöresel bi addır herhalde.
Benimde pazar gunlerim yogun geciyor ama pazartesi bildirim olunca pazar mecbur dikkat etmeliyim bakalim yrn ins guzel gecer veee bana ayy cok kilo almissin diyen amca kizi bugun ayyy canim nasil zayifladin cok hos olmussun dedi :) mest oldum 7 kilo daha vermem lazim dedim ne yapiyosun diyet dedi 7 den sonra bisey yememeye yesemde az yemeye calisiyorum dedim hehehe yasasin kotuluk yoksa yiyorumhamur isi yememeye calisiyorum dedim oyle ama ya
İp atlamana hasta oluyorumgünaydın kızlar kahvaltım: mısır gevreği 1 bardak süt 200 kadar ip
Egitim sistemi ne kafar farkli bu ne tatili simdi ??? Naptin yinegoturdin dimi sole bakem neler yedin? Ahanda az kaldi bu sefer yakaliycam seni sakin kacma bekle beni hatta bu gidisle bana dogru kos sen :))))kizlaaarrrrr selamm ben geldimmm....
geç kaldim bugun is guç bitmedi hiç oglusumun okulu tatile girdi iki hafta o evde olunca kendime hiç vakit ayiramiyorum topigede fazla giremiyorum ama ne yapalim idare edicez iki hafta....
sabah: 2 yumurtadan omlet, bir dilim ekmek ve bir karper peynir
oglen: birklac tane minik hamur kizartmasi (pudra sekerli) ve sekersiz cay
aksama yemek yemiycem arkadasa gidiyorum belki bir milfoy yerim yada iki bilemem bu gunde gume gitti benim diyet valla yaaa:18::18:
Ya ne guzel gidiyordum nerden cikti bu simdi canim sikildi isteniye giiii dun aksam eyiydi moralin
ona ragmen yemiyor veriyorum tam gaz devamona supenmi var canim o demende sislik olmayacakta ne zaman olacakdert etme gecer bitince
sen her halinle çitiysin yavyummmm
guzelmis te blendirdan geçirmesek olmazmi yaa igrenç olur o zaman :26:
aynen canim yaaa
ayyy 33 luk citir dimi yedim yedim 52 lerden 75 lere geldim bakalim nerelere inebilcez citir olAbilcezmi bugun cok zayiflamissin dediler ama bilemiyorum yani daha 7 kilo daha vermem lazim hedef 60 olabilirBenim kalça ve göğüs kilo verdikten sonra ciddi anlamda küçüldü, kalça özellikle yok gibi napıcam ben yaa sırf bu yüzden eski halime dönmek istiyorum zamanla toparlanırlar mı
ewet canim duze de abaza bol onlar yapiyor olabilir o yuzden deniliyordur belkideben ankara yenimahalle deyim bu arada örgü peynirini biliyorum ama hiç abaza peyniri dendiğini duymamıştim yöresel bi addır herhalde.
bencede ama moral bozsada takip acisindan almissam daha dikkat etmem gerekiuor diye her sbh bakiyorum bu sbh regliden dolayi moralimi bozdu ama guzel yinedecanım aslında ben diyete başladığımda karar vermiştim haftada bir tartılmaya ama iki gündür yine sabahları tartılıyorum çok doğru değil aslında moral açısından
iyi akşamlar kızlar bu gün nerdeyse bütün gün dışardaydım.biraz düzensiz oldu yine öğünlerim.
sabah:1 haşlanış yumurta,yarım salatalık,bir dilim kadar tam buğday ekmeği
öğlen: bir tane yulaflı bisküvi
akşam:açılış bir kase kelogs yarım bardak yağsız süt, bir haşlanmış tavuk baget ve tere ile yapılmış sandviç şimdide suyumu içiyorum yatana kadar bir litreyi tamamlamam lazım.
kızlar bu gün b-fit diye bişey duydum megerse çok yaygın bi şeymiş ilginç şimdiye kadar benim duymamam .demet şubesine gittim sadece yarım saat çalışmayla süper sonuçlar alınıyomuş, müthiş inceliniyomuş
tatliyi gunduz yiyebilseydin iyiymisbugün artık dün demeliyim eşim evdeydi
bu hafta gece çalışıyor o evdeyken fırsatım olmuyor ancak gelebildim
bugün yine karıştı kahvaltıya eşimi bekledim 1.5 a kadar bişey yemedim
yumurtalı ekmek yaptım ondan yedim
5-6 zeytin
akşam küçük kase kuru fasülye
biberiye turşusu
yarım porsiyonda bulgur pilavı yedim
birde eşime kazandibi yapmıştım dayanamayıp bir kasede ondan yedim
yani bugün başlayamadım detoksa pazar yapacağım inş
blenderdan geçmesekte olur bence aynı maslzemelerle yemeği gibi yapmayı düşünüyorum bende
ankara hayallerimin sehridir .... Cok seviyorum ankarqyi bos bos hele sbhin ilk saatlerinde kizilayda dolasmayibende ankaradayım pursaklar. Demette bir merkezden bahsetmişsin orası bana çok uzak ama sana yakın umarım faydalanırsın
Ben cok guzel yaptim canim uydum regl olmasaydim supper bi sonuc alcaktim ama sans iste olsun ins yarinda guzel gecer ama pazar iste korkuyorum cokne olacak bizim halimiz yasaklar daha cazip geliyor sanırım
bu hafta çok az kilo vermiş olacağım pek uyamadım diyete
hayırlısı pazartesi yarını iyi değerlendirmek lazım
İp atlamana hasta oluyorum
Egitim sistemi ne kafar farkli bu ne tatili simdi ??? Naptin yinegoturdin dimi sole bakem neler yedin? Ahanda az kaldi bu sefer yakaliycam seni sakin kacma bekle beni hatta bu gidisle bana dogru kos sen :))))
Ya ne guzel gidiyordum nerden cikti bu simdi canim sikildi iste
ona ragmen yemiyor veriyorum tam gaz devam
ayyy 33 luk citir dimi yedim yedim 52 lerden 75 lere geldim bakalim nerelere inebilcez citir olAbilcezmi bugun cok zayiflamissin dediler ama bilemiyorum yani daha 7 kilo daha vermem lazim hedef 60 olabilir
ewet canim duze de abaza bol onlar yapiyor olabilir o yuzden deniliyordur belkide
bencede ama moral bozsada takip acisindan almissam daha dikkat etmem gerekiuor diye her sbh bakiyorum bu sbh regliden dolayi moralimi bozdu ama guzel yinede
tatliyi gunduz yiyebilseydin iyiymis
ankara hayallerimin sehridir .... Cok seviyorum ankarqyi bos bos hele sbhin ilk saatlerinde kizilayda dolasmayi
Canim kalcalarinin yapisi oyle demekki toparlanacagini sanmiyorum zayifladikcada kuculur kanimcaBenim kalça ve göğüs kilo verdikten sonra ciddi anlamda küçüldü, kalça özellikle yok gibi napıcam ben yaa sırf bu yüzden eski halime dönmek istiyorum zamanla toparlanırlar mı
Ani bir telefonla gelen misafirlerime bir masa hazirlamisimki sormayin hemde temizligin tam ortasinda aramalarina ragmen marifetli hanimm vesselam:)) cok metettim kendimi ya ins. Sadece salata yerim
Hehehe sen simdi sadece bunlarimi yedin?yoksam benimi yiyosun? :)))Kimsecikler gelmemis bende yogun bir misafir trafiginde aksam yemegim : patetesli yogurtlu az salata ve 4 tane sarma ogen yok ara yok bol su sabah nesfit arada bir iki minik kivi muz cilek hareket bol oyyy ayaklarimi hissetmiyoruum simdi saliya gunbende ona odaklaniyorum hayirlisiyla
Niye soylemedin kiz ayca kaya diyetini o siskomu kalsin istedinBenimde pazar gunlerim yogun geciyor ama pazartesi bildirim olunca pazar mecbur dikkat etmeliyim bakalim yrn ins guzel gecer veee bana ayy cok kilo almissin diyen amca kizi bugun ayyy canim nasil zayifladin cok hos olmussun dedi :) mest oldum 7 kilo daha vermem lazim dedim ne yapiyosun diyet dedi 7 den sonra bisey yememeye yesemde az yemeye calisiyorum dedim hehehe yasasin kotuluk yoksa yiyorumhamur isi yememeye calisiyorum dedim oyle ama ya
Oh oh ne guzel :))Kizlar gunaydin 9lu cayimi iciyorum hazirlandim yuruyuse cikicam ekmek alma bahanesine
yürüyüşümü yaptımtartıldım ama söylemem yarın inşaallah
kahvaltı müsli yarım bardak süt.
Cok beklersin :)) beni biliyorsun cok gaza gelirsem 2 haftada 5 kilo fark atarim sanaİp atlamana hasta oluyorum
Egitim sistemi ne kafar farkli bu ne tatili simdi ??? Naptin yinegoturdin dimi sole bakem neler yedin? Ahanda az kaldi bu sefer yakaliycam seni sakin kacma bekle beni hatta bana dogru kos
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar
İp atlamana hasta oluyorum
Egitim sistemi ne kafar farkli bu ne tatili simdi ??? Naptin yinegoturdin dimi sole bakem neler yedin? Ahanda az kaldi bu sefer yakaliycam seni sakin kacma bekle beni hatta bu gidisle bana dogru kos sen :))))
Ya ne guzel gidiyordum nerden cikti bu simdi canim sikildi iste
ona ragmen yemiyor veriyorum tam gaz devam
ayyy 33 luk citir dimi yedim yedim 52 lerden 75 lere geldim bakalim nerelere inebilcez citir olAbilcezmi bugun cok zayiflamissin dediler ama bilemiyorum yani daha 7 kilo daha vermem lazim hedef 60 olabilir
ewet canim duze de abaza bol onlar yapiyor olabilir o yuzden deniliyordur belkide
bencede ama moral bozsada takip acisindan almissam daha dikkat etmem gerekiuor diye her sbh bakiyorum bu sbh regliden dolayi moralimi bozdu ama guzel yinede
tatliyi gunduz yiyebilseydin iyiymis
ankara hayallerimin sehridir .... Cok seviyorum ankarqyi bos bos hele sbhin ilk saatlerinde kizilayda dolasmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?