Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Bizde simdi cocuklarim ve esimle cay yaptik pasta borek ziyafet var :))) ama ben iki catal pasta aldim sekersiz cayimin yanina tmm sbh i 4gozle bekliyorum bu ay ogretmen arkadaslarla gun yapmadik martta olcak ins. Onlari sasirtmam lazim

Haftaya bilmem artik ben 63lerde olurum sen yetisirsin artik bana

evde bende deniycem bakalim

oooo yrn a hazirlik yani

Sen yaparsinda olmazmi be asgum

Guzel bence
Buyuk lokma ye buyuk laf konusma derler bilirmisin asguuummm :))
Bizde simdi cocuklarim ve esimle cay yaptik pasta borek ziyafet var :))) ama ben iki catal pasta aldim sekersiz cayimin yanina tmm sbh i 4gozle bekliyorum bu ay ogretmen arkadaslarla gun yapmadik martta olcak ins. Onlari sasirtmam lazim
Ye gozelim ye yavrum ye sen yeeee :)))
Oh sukur 2 lt suyumu bitirebildim

Ya ben normalde yaz kis cok su icerim ama bu ara hic canim isyemiyor yaaa...aklima bile gelmez oldu ondanmi kilo veremiyorum acaba?

Oh sukur 2 lt suyumu bitirebildim
Oh ne guzelben hic icemiyorum aklima bile gelmiyor diyet yapiyorum sut olmazsa orkusu ile gelip gecerken suyu gorunce iciyorum daha cok geceleri icihorum emzirdikten sonra acaip susuyorum

Buyuk lokma ye buyuk laf konusma derler bilirmisin asguuummm :))

Ye gozelim ye yavrum ye sen yeeee :)))

Ya ben normalde yaz kis cok su icerim ama bu ara hic canim isyemiyor yaaa...aklima bile gelmez oldu ondanmi kilo veremiyorum acaba?
bilmem ole miderler bilmedigim icin iste hep buyuk konusuyorum basima geliyor bunu esim her zaman soyluyor ((yemedim gı yemedim o aksam yemegim olduuuu ihihihihi belkide suyu cok icerken icmemeye baslsyinca olabilir bu haftada verememissen bide bu hafta su icwrek dene hayatim

Evet hayatim bencede suyla cok alakasi var...bu hafta hem suya yuklenicem hem daha dikkat edicem diyetime bozuldu gitti saka maka derken canim ya.misafirler misafirlikler yakiyor bizi hep zaten ((

Evet hayatim bencede suyla cok alakasi var...bu hafta hem suya yuklenicem hem daha dikkat edicem diyetime bozuldu gitti saka maka derken canim ya.misafirler misafirlikler yakiyor bizi hep zaten ((
sorma bende saliyi bi atlatsam hayirlisi ile gunlrer degilde persembe geceleri beni yakiyor her persembe kizlarla bulusuyoruz coluk cocuk cok kalzbalik oluyoruz cok ta guzel mamalar oluyor ama yine de ben bu hafta guzel gittim iste iki gundur malum durumdan dolayi durdu yoksa cok cok guzel sonuc olacakti hayirlisi artik bu bile cok gzl benim icin

bugünlerde geç girebiliyorum
sabah peynir zeytin yumurta kepek ekmeği
akşam eşim balık tutmaya gitmişti tutamamış marketten almış :)
fırında alabalık ve bol salata
kilo bildiriminide artık sabah erkenden yaparım

kahvaltı:3 dilim domates,3 zeytin,bir kk büyüklüğünde peynir,bir dilim tambuğday ekmeği.kilom 96

İlk bildirim benden 66.9

benim kilo bildirimim 78.5 kg

günaydın kızlar kahvaltım mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip.58.7

kahvaltı:3 dilim domates,3 zeytin,bir kk büyüklüğünde peynir,bir dilim tambuğday ekmeği.kilom 96
kizlar ben haric hepiniz harikasiniz vu hafta ( benim malum donemde baslayacak bugun yarin karnim davul gibi kilomda 65.6 malesef 400 gr almisim ben ((
Yasasin bi mehay kaldi oda simdi yiyordur :))) hhihihiyasasin kotuluk 1.benim

yok canim uzuntuden yiyemedim bisey.kahve ictim sadece

18-25 subat diyet yarismasinda bulunanlar

mehay.......................65.2 ..........................65.6.................400 gr almis

nazlibahar...................68.7...........................66.9.................1.8 gr vermis

keremcecimim.............79..............................78.5.................500 gr vermis

mamelek....................97..............................96....................1 kilo vermis

golge-cicegi................68.5..........................????

Hepinizi tebrik ederim kizlar ve ayriyeten sizlere tesekkur ederim sabah erkenden kalkip kilonuzu bildirdiginiz,beni ugrastirmadiginiz için..

Ve buna ek olarak birinci olan arkadasimiz nazlibahar 'i tebrik ediyorum bu haftaki basarisi ve azminden dolayi...Bu azminin basarinin ve motivasyonunun devamini diliyorum canimmm

25 subat 4 mart arasi diyet yarismasinda bulunanlar

mehay.......................65.6

nazlibahar...................66.9

keremcecimim.............78.5

mamelek....................96

Ve iste karsinizda en yeni listemiz, ilkbaharin ilk listesi diyebiliriz daha girmesekte
Ne guzel kuslar, bocekler civildamaya, çicekler açmaya etraf mis mis kokmaya baslarken bizler insallah incecik ilkbaharlik yazlik kiyafetlerimizin içine yeni bedenlerde sigacagiz....Hadi kizlar aynen devam , herkese basarili, bol kilo vermeli bir hafta diliyorum (en çokta kendime )

seviyorum sizi ben yaaa

Son düzenleme:

Tesekkur ediyorum canim benim sayende sen olmayaydin bu kiloya inemezdim ben cok sagol bende seni seviyorum cnm

baharı cok sevıyorum bende ılk hedefıme az kaldı ve ıkıncıyı koyuyorum 63 olarak mayısada bu işi bıtırıp gırmek ıstıyorum zayıf zayıf ınsallah .....ıns. mayısa kalmazda :) bu gıdısle ayça hanımla hemencecık ılcem sanırım ben bırde mınnak kızım emmeye devam etse ahhhh ıns.
mehayım bekle benı aşgummmm kollarımı açtım sana dogru gelıyorum bıtenem
bu sbh:dunden aklımda kalmıstı hemen kalkıp tartıldım ve sarmalara yumuldum :) ardın dan da gece esım cekırdek çitliyordu cnm cok cekmıstı azda cekırdek çitledım hehheheh arada da bir minik poça yedım oooyyyy ama ben acım ya oğlen nesfıt yıcem bır portakal yanında da ara olarak tost yapıcam kendıme aksama da allah kerım dır sanırım yogurt corba salata olur
bugun yıne cok yogunbır gun gecırcem yrn gunum var temızlıgım tamamdır mamaları yapıcam aksam da soyle bır supurup toz alırım artık yrn da bıtıp geçtımı ben gezerım artık :)havalarda guzel olur ıns.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan arkadasımızada bekle benı dıyroum ısrarla bır hafta dah a ıdare almana ızın varda verme sakın :))) (gercı sen rokete taktınmı yetısemem de bu aralar ıyısın hanı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…