Buyuk lokma ye buyuk laf konusma derler bilirmisin asguuummm :))Haftaya bilmem artik ben 63lerde olurum sen yetisirsin artik bana
evde bende deniycem bakalim
oooo yrn a hazirlik yani
Sen yaparsinda olmazmi be asgum
Guzel bence
Ye gozelim ye yavrum ye sen yeeee :)))Bizde simdi cocuklarim ve esimle cay yaptik pasta borek ziyafet var :))) ama ben iki catal pasta aldim sekersiz cayimin yanina tmm sbh i 4gozle bekliyorum bu ay ogretmen arkadaslarla gun yapmadik martta olcak ins. Onlari sasirtmam lazim
Oh sukur 2 lt suyumu bitirebildim
Oh ne guzelben hic icemiyorum aklima bile gelmiyor diyet yapiyorum sut olmazsa orkusu ile gelip gecerken suyu gorunce iciyorum daha cok geceleri icihorum emzirdikten sonra acaip susuyorumOh sukur 2 lt suyumu bitirebildim
bilmem ole miderler bilmedigim icin iste hep buyuk konusuyorum basima geliyor bunu esim her zaman soyluyorBuyuk lokma ye buyuk laf konusma derler bilirmisin asguuummm :))
Ye gozelim ye yavrum ye sen yeeee :)))
Ya ben normalde yaz kis cok su icerim ama bu ara hic canim isyemiyor yaaa...aklima bile gelmez oldu ondanmi kilo veremiyorum acaba?
Oh ne guzelben hic icemiyorum aklima bile gelmiyor diyet yapiyorum sut olmazsa orkusu ile gelip gecerken suyu gorunce iciyorum daha cok geceleri icihorum emzirdikten sonra acaip susuyorum
bilmem ole miderler bilmedigim icin iste hep buyuk konusuyorum basima geliyor bunu esim her zaman soyluyor((yemedim gı yemedim o aksam yemegim olduuuu ihihihihi belkide suyu cok icerken icmemeye baslsyinca olabilir bu haftada verememissen bide bu hafta su icwrek dene hayatim
Evet hayatim bencede suyla cok alakasi var...bu hafta hem suya yuklenicem hem daha dikkat edicem diyetime bozuldu gitti saka maka derken canim ya.misafirler misafirlikler yakiyor bizi hep zaten((
İlk bildirim benden 66.9
benim kilo bildirimim 78.5 kg
günaydın kızlar kahvaltım mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip.58.7
kizlar ben haric hepiniz harikasiniz vu haftakahvaltı:3 dilim domates,3 zeytin,bir kk büyüklüğünde peynir,bir dilim tambuğday ekmeği.kilom 96
Yasasin bi mehay kaldi oda simdi yiyordur :))) hhihihiyasasin kotuluk 1.benim
18-25 subat diyet yarismasinda bulunanlar
mehay.......................65.2 ..........................65.6.................400 gr almis
nazlibahar...................68.7...........................66.9.................1.8 gr vermis
keremcecimim.............79..............................78.5.................500 gr vermis
mamelek....................97..............................96....................1 kilo vermis
golge-cicegi................68.5..........................????
Hepinizi tebrik ederim kizlar ve ayriyeten sizlere tesekkur ederim sabah erkenden kalkip kilonuzu bildirdiginiz,beni ugrastirmadiginiz için..
Ve buna ek olarak birinci olan arkadasimiz nazlibahar 'i tebrik ediyorum bu haftaki basarisi ve azminden dolayi...Bu azminin basarinin ve motivasyonunun devamini diliyorum canimmm
Tesekkur ediyorum canim benim sayende sen olmayaydin bu kiloya inemezdim ben cok sagol bende seni seviyorum cnm25 subat 4 mart arasi diyet yarismasinda bulunanlar
mehay.......................65.6
nazlibahar...................66.9
keremcecimim.............78.5
mamelek....................96
Ve iste karsinizda en yeni listemiz, ilkbaharin ilk listesi diyebiliriz daha girmesekte
Ne guzel kuslar, bocekler civildamaya, çicekler açmaya etraf mis mis kokmaya baslarken bizler insallah incecik ilkbaharlik yazlik kiyafetlerimizin içine yeni bedenlerde sigacagiz....Hadi kizlar aynen devam , herkese basarili, bol kilo vermeli bir hafta diliyorum (en çokta kendime)
seviyorum sizi ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?