Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Kizlar bu boyle olmayacak ben mart ayinin basi itibariyle istedigim kiloya inene kadar kalori sepetinden hesap yapma isine geri donuyorum neyi ne kadar yedigimiz bellide kac kalori aldigimiz belli degiliyisimi ipleri saglam tutayim dedim....:26:

kizlar bu hafta gerçekten çok iyi baslaigimi dusunuyorum daha simdiden 2 litre suyumu bitirdim bile hadi simdi yuruyus zamani....

oglusum uyudu islerde bitti , simdi lesliyle 3 mil yuruyuse çikayim dedim bende

Kizlar bu boyle olmayacak ben mart ayinin basi itibariyle istedigim kiloya inene kadar kalori sepetinden hesap yapma isine geri donuyorum neyi ne kadar yedigimiz bellide kac kalori aldigimiz belli degiliyisimi ipleri saglam tutayim dedim....:26:

kizlar bu hafta gerçekten çok iyi baslaigimi dusunuyorum daha simdiden 2 litre suyumu bitirdim bile hadi simdi yuruyus zamani....

haaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrr nolamazzzzz

offf ya kaç gunun ustune bugun bu kadar yiyince midem kazindi 2li etimegin ustune 30 gr kadar kasar koyup mikrodalgada eritip yedim.....aksamada buyuk bir kase brokoli çorbasi içerim ekmeksiz....

valla duyguların karşılıklı mehaycığım ben de sizi seviyorum şimdiye kadar yaptığım en eğlenceli diyet inşaallah bende sizin gibi 60 lı kilolara kavuşurum .yanlız bu hafta benim için zor geçecek biraz.perşembe günü eşimin doğum günü ona pasta yapmayı düşünüyorum.cumartesi günü ise günüm var bu haftayı atlatırsam kilo vererek süper olur.

sabah: bir dilim tam buğday ekmeği ,3 dilim domates,3 zeytin,1 kk büyüklüğünde dil peyniri
öğlen:2kaşık yoğurlu ev makarnası,bir kuru patlıcan dolması, bir kurabiye
ara:türk kahvesi eşliğinde iki kare fındıklı çikolata:26: ( misafirlikteydim reddedemedim.ama akşam ekmek yemedim ceza olarak)
akşam:iki kaşık pırasa yemeği,iki kaşık yoğurt
ve yarım saat yürüyüş

kızlar bu arada sarı kafalara bayılıyorum birde yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl yapıyosunuz bana öğretirmisiniz

tesekkur ederim canim benim :))
bence gayet iyi gidiyorsun ,haftanin diger gunleri diyetini guzel yaparsan o iki gunu kilo almadan ve evdeki organizasyonlara ayak uydurarak kolaylikla atlatabilecegine eminim canim )
2 kareye doktorlarda izin veriyor zaten canim onun icin hiicc pisman olma yani )
kızlar bu arada sarı kafalara bayılıyorum birde yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl yapıyosunuz bana öğretirmisiniz

canim cizelge icin link verirdim ama cepten giriyorum pc den giren arkadasladan biri olursa verirler olmazsa ben yarin veririm..sari kafa ne canim?smileylerimi diyorsun? :)

Akşam: 3 çatal salçalı çubuk makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe kremalı tavuk çorbası, bol soğanlı karışık salata

evet ben onlara sarı kafa diyorum daha sevimli oluyor bence

Ooo verirsin cnm verirsin o sekilde ben her hafta 3 gun geciriyorum bak veriyorum da

olsun guzel bence

sari kafa ney dicektim ki .....

Akşam: 3 çatal salçalı çubuk makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe kremalı tavuk çorbası, bol soğanlı karışık salata

Bugunumuze cok sukur rabbim aratmasin..... Cooook yoruldum ayaklarim sirtim hissetmiyorum yrn bi gecseydi esimin akrabalari gelicek ve her seyi her tarafi cok incelerler o yuzden herseyin guzeli iyisi olsun diye ugrastim ins. Guzel gecer

Bugunumuze cok sukur rabbim aratmasin..... Cooook yoruldum ayaklarim sirtihissetmiyorum yrn bi gecseydi esimin akrabalari gelicek ve her seyi her tarafi cok incelerler o yuzden herseyin guzeli iyisi olsun diye urastim ins. Guzel gecer
insaallah canim bizde dua edelim kolay ve istedigin gibi olsun ne mamalar yaptin malum benimki de cumartesi bana ilham olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…