öğlen bir kase yoğurt çorbasını unutmuşum okuldaki menü hiç ekmek yemedim fazlamı oldu ki
buldum seniseninde topigin hayirli olsun mehaycim
oglusum uyudu islerde bitti , simdi lesliyle 3 mil yuruyuse çikayim dedim bende
Kizlar bu boyle olmayacak ben mart ayinin basi itibariyle istedigim kiloya inene kadar kalori sepetinden hesap yapma isine geri donuyorumneyi ne kadar yedigimiz bellide kac kalori aldigimiz belli degil iyisimi ipleri saglam tutayim dedim....:26:
kizlar bu hafta gerçekten çok iyi baslaigimi dusunuyorum daha simdiden 2 litre suyumu bitirdim bile hadi simdi yuruyus zamani....
haaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrr nolamazzzzz
Olamazzzz bide cigara tutturuyo uoldu bileeeeeeeeemmmm
25 subat 4 mart arasi diyet yarismasinda bulunanlar
mehay.......................65.6
nazlibahar...................66.9
keremcecimim.............78.5
mamelek....................96
Ve iste karsinizda en yeni listemiz, ilkbaharin ilk listesi diyebiliriz daha girmesekte
Ne guzel kuslar, bocekler civildamaya, çicekler açmaya etraf mis mis kokmaya baslarken bizler insallah incecik ilkbaharlik yazlik kiyafetlerimizin içine yeni bedenlerde sigacagiz....Hadi kizlar aynen devam , herkese basarili, bol kilo vermeli bir hafta diliyorum (en çokta kendime)
seviyorum sizi ben yaaa
tesekkur ederim canim benim :))valla duyguların karşılıklı mehaycığım ben de sizi seviyorumşimdiye kadar yaptığım en eğlenceli diyet inşaallah bende sizin gibi 60 lı kilolara kavuşurum .yanlız bu hafta benim için zor geçecek biraz.perşembe günü eşimin doğum günü ona pasta yapmayı düşünüyorum.cumartesi günü ise günüm var bu haftayı atlatırsam kilo vererek süper olur.
2 kareye doktorlarda izin veriyor zaten canim onun icin hiicc pisman olma yanisabah: bir dilim tam buğday ekmeği ,3 dilim domates,3 zeytin,1 kk büyüklüğünde dil peyniri
öğlen:2kaşık yoğurlu ev makarnası,bir kuru patlıcan dolması, bir kurabiye
ara:türk kahvesi eşliğinde iki kare fındıklı çikolata:26: ( misafirlikteydim reddedemedim.ama akşam ekmek yemedim ceza olarak)
akşam:iki kaşık pırasa yemeği,iki kaşık yoğurt
ve yarım saat yürüyüş
kızlar bu arada sarı kafalara bayılıyorum birde yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl yapıyosunuz bana öğretirmisiniz
tesekkur ederim canim benim :))
bence gayet iyi gidiyorsun ,haftanin diger gunleri diyetini guzel yaparsan o iki gunu kilo almadan ve evdeki organizasyonlara ayak uydurarak kolaylikla atlatabilecegine eminim canim)
2 kareye doktorlarda izin veriyor zaten canim onun icin hiicc pisman olma yani)
canim cizelge icin link verirdim ama cepten giriyorum pc den giren arkadasladan biri olursa verirler olmazsa ben yarin veririm..sari kafa ne canim?smileylerimi diyorsun? :)
Ooo verirsin cnm verirsin o sekilde ben her hafta 3 gun geciriyorum bak veriyorum davalla duyguların karşılıklı mehaycığım ben de sizi seviyorumşimdiye kadar yaptığım en eğlenceli diyet inşaallah bende sizin gibi 60 lı kilolara kavuşurum .yanlız bu hafta benim için zor geçecek biraz.perşembe günü eşimin doğum günü ona pasta yapmayı düşünüyorum.cumartesi günü ise günüm var bu haftayı atlatırsam kilo vererek süper olur.
olsun guzel bencesabah: bir dilim tam buğday ekmeği ,3 dilim domates,3 zeytin,1 kk büyüklüğünde dil peyniri
öğlen:2kaşık yoğurlu ev makarnası,bir kuru patlıcan dolması, bir kurabiye
ara:türk kahvesi eşliğinde iki kare fındıklı çikolata:26: ( misafirlikteydim reddedemedim.ama akşam ekmek yemedim ceza olarak)
akşam:iki kaşık pırasa yemeği,iki kaşık yoğurt
ve yarım saat yürüyüş
sari kafa ney dicektim ki .....kızlar bu arada sarı kafalara bayılıyorum birde yazılarınızın altındaki çizelgeyi nasıl yapıyosunuz bana öğretirmisiniz
Akşam: 3 çatal salçalı çubuk makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe kremalı tavuk çorbası, bol soğanlı karışık salata
insaallah canim bizde dua edelim kolay ve istedigin gibi olsun ne mamalar yaptin malum benimki de cumartesi bana ilham olsunBugunumuze cok sukur rabbim aratmasin..... Cooook yoruldum ayaklarim sirtihissetmiyorum yrn bi gecseydi esimin akrabalari gelicek ve her seyi her tarafi cok incelerler o yuzden herseyin guzeli iyisi olsun diye urastim ins. Guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?