Menum cok guzel cnm sarimsakli salatalikli yogurtlu bi salata ,sandal borek patatesli borek sarma damat bohcasi gelin bohcasi iki ayri tatli cokomelli tatli alti tavuk gogsu ustu cokomelden birde renkli bi salatam var etimek ten yapiliyorinsaallah canim bizde dua edelim kolay ve istedigin gibi olsun ne mamalar yaptin malum benimki de cumartesi bana ilham olsun
kiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))Bugunumuze cok sukur rabbim aratmasin..... Cooook yoruldum ayaklarim sirtim hissetmiyorum yrn bi gecseydi esimin akrabalari gelicek ve her seyi her tarafi cok incelerler o yuzden herseyin guzeli iyisi olsun diye ugrastim ins. Guzel gecer
Sekil olarak tam tutmadi. Cnm ama nefis bir tat oldu tsekkur ettim en iyimi bilmiyorum ama emek veriyorum iste begenilirsekiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))
Sekil olarak tam tutmadi. Cnm ama nefis bir tat oldu tsekkur ettim en iyimi bilmiyorum ama emek veriyorum iste begenilirsekiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))
Sen neler yapmayi dudunuyosun iyi dileklerin icin sagol cnm
tatlı olarak minik cupcake ler ve tahinli kurabiye belki lokumlu da olabilir tuzluya henüz tam karar veremedim ama büyük ihtimalle pide yaptırırım yaprak sarma annem yapacak pide olursa yeşil salata düşünüyorum olmazsa mercimekli köfte ve kuskus salatası ve kıymalı poğaça düşünüyorum bakalım hayırlısı
sabah:bir yağsız yumurta,bir kk büyüklüğünde tel peynir,yarım salatalık,2 sivribiber (birisi acıymış yandımmmmama iyi oldu bol bol su içtim)
Cnm benim cok sagol hersey hazir gelmek uzerelerkiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))
Cnm benim cok sagol hersey hazir gelmek uzerelersbh kahvalti yapamadim halada yapmadim yogunluktan simdi gelsinler herseyden yicem :))) cok yoruldum ama bir suru sey oldu yarinada arkadaslarimdan cagirayimda bitsin hepsi :) opuyorum aksama gorusuruz
bugün yine kahvaltı yok
öğle bir activia bir hurma yedim
yeni geldim eve ara olarak yağsız lorla omlet yapytım
7-8 zeytin kepek ekmeği ve çay
akşama tarhana çorba ve kabak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?