Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

insaallah canim bizde dua edelim kolay ve istedigin gibi olsun ne mamalar yaptin malum benimki de cumartesi bana ilham olsun
Menum cok guzel cnm sarimsakli salatalikli yogurtlu bi salata ,sandal borek patatesli borek sarma damat bohcasi gelin bohcasi iki ayri tatli cokomelli tatli alti tavuk gogsu ustu cokomelden birde renkli bi salatam var etimek ten yapiliyor

bende kalori sepetini kullanıyorum yediklerimle hareketlerimin kalorisini giriyorum hergün bugün 550 kaloride kaldım süper bir başlangıç

Bugunumuze cok sukur rabbim aratmasin..... Cooook yoruldum ayaklarim sirtim hissetmiyorum yrn bi gecseydi esimin akrabalari gelicek ve her seyi her tarafi cok incelerler o yuzden herseyin guzeli iyisi olsun diye ugrastim ins. Guzel gecer
kiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))

Sen neler yapmayi dudunuyosun iyi dileklerin icin sagol cnm

tatlı olarak minik cupcake ler ve tahinli kurabiye belki lokumlu da olabilir tuzluya henüz tam karar veremedim ama büyük ihtimalle pide yaptırırım yaprak sarma annem yapacak pide olursa yeşil salata düşünüyorum olmazsa mercimekli köfte ve kuskus salatası ve kıymalı poğaça düşünüyorum bakalım hayırlısı

sabah:bir yağsız yumurta,bir kk büyüklüğünde tel peynir,yarım salatalık,2 sivribiber (birisi acıymış yandımmmm ama iyi oldu bol bol su içtim)

oh oh menude supermis bayilirim pideye.kaca yapiyorlar orda ?bende bu yaz oglumun sunnet mevludu icin yaptirmayi dusunuyorum cunku ....

nazlisim susamli kurabiye de yapabilirsin hem cok az malzrmeli hem cok kolay hemde muthis lezzetli.dun aksam ogluma yaptim esimde oglumda bayildilar :))

kiz damat bohcalarini onlarami yapmistin? :) sen herseyin en guzelini yaparsin canimmmm :))
Cnm benim cok sagol hersey hazir gelmek uzereler sbh kahvalti yapamadim halada yapmadim yogunluktan simdi gelsinler herseyden yicem :))) cok yoruldum ama bir suru sey oldu yarinada arkadaslarimdan cagirayimda bitsin hepsi :) opuyorum aksama gorusuruz

ooo bayada erken geliyorlarmis :)
hadi size iyi eglenceler afiyet olsun...

Son düzenleme:
oglen:bir tabak haslanmis brokoli ve 2 kurabiye yedim ekmek yerine...
aksamada firinda balik ve 3 kasik makarna yemeyi dusunuyorum bakalim...

bugün yine kahvaltı yok
öğle bir activia bir hurma yedim
yeni geldim eve ara olarak yağsız lorla omlet yapytım
7-8 zeytin kepek ekmeği ve çay
akşama tarhana çorba ve kabak var

brokoli yetmedi bana midem kazindi 1.5 dilim ekmek uzerine biraz yag omega 3 surup yedim...yediklerim cok az geliyor iki gundur hala cok açim (

bugün yine kahvaltı yok
öğle bir activia bir hurma yedim
yeni geldim eve ara olarak yağsız lorla omlet yapytım
7-8 zeytin kepek ekmeği ve çay
akşama tarhana çorba ve kabak var

canim ogun atlamamani tavsiye ederim ,normal yemene dondugunde verdiklerini oldugu gibi geri alirsin sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…