Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 domates, yarım yağda yumurta, şekersiz çay

Ara: 60 gr badem

Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domatesli 1 soğanlı 1 kk peynirli salata, 1 bardak ayran

Akşam: 1 tam buğday ekmeği, 4 y.k etli kuru fasülye, yarım bardak ayran, bol karışık salata

Sukur bugunude atlattik hayirlisiyla sbh baska aksam baska misafirlerle yarinda evi yoparlayip artik dinlenmeye geceyim biraz

beni de alın aranıza grubum burası olsun napıyoruz yediklerimizi yazıp bir tartı günü tartılıyo muyuz içinizden okusana bacım sayfaları diyen vardır ama malum iki çocuk yarın iş özet gecerse biri sevinirim mehay seni aksam aly-tıdan sonra yemiyenler grubundan tanıyorum bir de şu meşhur patates corbanla neyse iyi aksamlar yarın görüşürüz

Sukur bugunude atlattik hayirlisiyla sbh baska aksam baska misafirlerle yarinda evi yoparlayip artik dinlenmeye geceyim biraz

Gecmis olsun canim, darisi bana insaallah. Oglen: musli yedim doymayinca bir porsiyon da keloggs yedim ( biraz fazla oldu ama) ara:yarim bardak meyve suyu aksam:bir kase corba, bir dilim cavdar ekmegi

Hosgeldin canim, her gun ne yedigimizi yaziyoruz pazartesi oglene kadar kilo bildirimi yapiyoruz saolsun mehaycim onlari siraya koyup en cok kilo vereni birinci ilan ediyo ara vermeden diger hafta icin yarisiyoruz

Cnm iste gunluk yediklerimizi halimizi hatrimizi paylasiyiruz )) mehayim corba tarifi bekliyoz askitom

Gecmis olsun canim, darisi bana insaallah. Oglen: musli yedim doymayinca bir porsiyon da keloggs yedim ( biraz fazla oldu ama) ara:yarim bardak meyve suyu aksam:bir kase corba, bir dilim cavdar ekmegi
ayyy hadi ins cnm yorgunluktan cnm cikti kiziimla iki dakka topladik ortaligi sagolsun yardim etti yarin da bi supurge toz tmmdir bu arada cok guzel gidiyorsun ben bugun ne yedigimi sasirdim cok asiriya kacmadim ama tatli tuzlu yedim yrn kaldigim yerden dewam

Gunaydiiiinnn nesfitimi yidim bi bakem dedim kimsecikler yok bu sbh bide ben ip atlim 50 yapabilcemmi bakalim :)))

Gunaydiiin ben bugun 9lu cayimi icemedim kahvalti da yapamiycam sanirim cunku hastanedeyim kan vermem lazim artik oglene eve yetisebilirsem ederim yoksa ikindiye kadar bi sey yiyemiycem kizlar anliycaniz bugun duzenim bozuldu

Gunaydiiin ben bugun 9lu cayimi icemedim kahvalti da yapamiycam sanirim cunku hastanedeyim kan vermem lazim artik oglene eve yetisebilirsem ederim yoksa ikindiye kadar bi sey yiyemiycem kizlar anliycaniz bugun duzenim bozuldu
Gemis olsun cnm yoksa diyetisyendemisin

Gunaydiiiinnn nesfitimi yidim bi bakem dedim kimsecikler yok bu sbh bide ben ip atlim 50 yapabilcemmi bakalim :)))

Nazlibaharcim ip atladin mi aldin mi anlamadim ama yapabilirsen bravo sana pembenot hepimize ilham oldu bende cok ozeniyorum ama astimim musaade etmiyor bu arda hastanede sira beklerken yaziyorum

Gemis olsun cnm yoksa diyetisyendemisin

Hayircanim bende kansizlik varya demir eksikligi anemisi tedavisi goruyordum bu gun kontrole geldim ama kendimi daha iyi hissediyorum bir saate yurudugum yolu artik yarim saatte yuruyebiliyorum insaalah artik ilac yazmaz cunku bu ilaclar feci istah acicilar

Nazlibaharcim ip atladin mi aldin mi anlamadim ama yapabilirsen bravo sana pembenot hepimize ilham oldu bende cok ozeniyorum ama astimim musaade etmiyor bu arda hastanede sira beklerken yaziyorum

cnm benim benimde astım var bir atlayışta 300 yapıyom rahatsızlık vermiyo cnm

Atlayim dedim benimde oglum astim4 yasinda neler kullaniyorsun neler yapihosun sen
İns . Canim cok cok gecmis olsun bilmiyordum
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt
ip atlamamissin

Dun yemis olmama ragmen tartim az gosterdi seviyorum boyle olunca tartimi ben durmak yok bu hafta hedefe ulasmam lazim

Oy iuiymis bole atlayabildigim zmnlarda atlayim bende gamze gulmekten kirildi yavrum sasirdi onun ipiyle atliyorum ya

merabalar herkese..bende yaklaşık 2 ay oldu galiba diyetteyim bu sürede yaklaşık (arada kaçamaklar olsada)7300gr verdim..bende bu sefer kararlıyım diyetimi bozmamaya:)bundan 2 yıl evvel tam 10 kilo vermiştim ama malesef kilo vermenin rahatlığıyla aynen geri aldım bu sefer daha tecrübeliyim ve kararlıyım yaza fit girmek istiyorum umarım hepimiz başarılı oluruz..
Siz neler yapıyorsunuz tartılıp yarış halindemi yoksa sadece herkes menüsünümü yazıyor..

hamarat hatunun hali bqska tabi :)
hosgeldin sefalar getirdin canim ...evet hergun yediklerimizi yaziyoruz birde katilmak istersen her hafta diyet yarismalarimiz oluyor pazartesi bildirim yapiyoruz....
corba tarifim profilimdeki tariflerde var canimcim..
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt
canim her gun muslimi yiyorsun?
Dun yemis olmama ragmen tartim az gosterdi seviyorum boyle olunca tartimi ben durmak yok bu hafta hedefe ulasmam lazim
kim sevmezki oyle tartiyi? :)
Oy iuiymis bole atlayabildigim zmnlarda atlayim bende gamze gulmekten kirildi yavrum sasirdi onun ipiyle atliyorum ya
bende deniyeyim bari...insallah asagidaki bulgarla birbirimize girmeyiz sac bas
hosgeldin canim...cok gu
zel kilo vermossin masallah kac kilosun su an?boy ve yas kac?evrt hergun menulerimizi yaziyoruz ve yarismamizda var tabiki pazartesi bildirim yapiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…