Sukur bugunude atlattik hayirlisiyla sbh baska aksam baska misafirlerle yarinda evi yoparlayip artik dinlenmeye geceyim biraz
beni de alın aranıza grubum burası olsun napıyoruz yediklerimizi yazıp bir tartı günü tartılıyo muyuz içinizden okusana bacım sayfaları diyen vardır ama malum iki çocuk yarın iş özet gecerse biri sevinirim mehay seni aksam aly-tıdan sonra yemiyenler grubundan tanıyorum bir de şu meşhur patates corbanla neyse iyi aksamlar yarın görüşürüz
Cnm iste gunluk yediklerimizi halimizi hatrimizi paylasiyiruzbeni de alın aranıza grubum burası olsun napıyoruz yediklerimizi yazıp bir tartı günü tartılıyo muyuz içinizden okusana bacım sayfaları diyen vardır ama malum iki çocuk yarın iş özet gecerse biri sevinirim mehay seni aksam aly-tıdan sonra yemiyenler grubundan tanıyorum bir de şu meşhur patates corbanla neyse iyi aksamlar yarın görüşürüz
ayyy hadi ins cnm yorgunluktan cnm cikti kiziimla iki dakka topladik ortaligi sagolsun yardim etti yarin da bi supurge toz tmmdirGecmis olsun canim, darisi bana insaallah. Oglen: musli yedim doymayinca bir porsiyon da keloggs yedim ( biraz fazla oldu ama) ara:yarim bardak meyve suyu aksam:bir kase corba, bir dilim cavdar ekmegi
Gemis olsun cnm yoksa diyetisyendemisinGunaydiiin ben bugun 9lu cayimi icemedim kahvalti da yapamiycam sanirim cunku hastanedeyim kan vermem lazim artik oglene eve yetisebilirsem ederim yoksa ikindiye kadar bi sey yiyemiycem kizlar anliycaniz bugun duzenim bozuldu
Gunaydiiiinnn nesfitimi yidim bi bakem dedim kimsecikler yok bu sbh bide ben ip atlim 50 yapabilcemmi bakalim :)))
Gemis olsun cnm yoksa diyetisyendemisin
Nazlibaharcim ip atladin mi aldin mi anlamadim ama yapabilirsen bravo sana pembenot hepimize ilham oldu bende cok ozeniyorum ama astimim musaade etmiyor bu arda hastanede sira beklerken yaziyorum
Atlayim dedim benimde oglum astim4 yasinda neler kullaniyorsun neler yapihosun senNazlibaharcim ip atladin mi aldin mi anlamadim ama yapabilirsen bravo sana pembenot hepimize ilham oldu bende cok ozeniyorum ama astimim musaade etmiyor bu arda hastanede sira beklerken yaziyorum
İns . Canim cok cok gecmis olsun bilmiyordumHayircanim bende kansizlik varya demir eksikligi anemisi tedavisi goruyordum bu gun kontrole geldim ama kendimi daha iyi hissediyorum bir saate yurudugum yolu artik yarim saatte yuruyebiliyorum insaalah artik ilac yazmaz cunku bu ilaclar feci istah acicilar
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt
hamarat hatunun hali bqska tabi :)Sukur bugunude atlattik hayirlisiyla sbh baska aksam baska misafirlerle yarinda evi yoparlayip artik dinlenmeye geceyim biraz
hosgeldin sefalar getirdin canim ...evet hergun yediklerimizi yaziyoruz birde katilmak istersen her hafta diyet yarismalarimiz oluyor pazartesi bildirim yapiyoruz....beni de alın aranıza grubum burası olsun napıyoruz yediklerimizi yazıp bir tartı günü tartılıyo muyuz içinizden okusana bacım sayfaları diyen vardır ama malum iki çocuk yarın iş özet gecerse biri sevinirim mehay seni aksam aly-tıdan sonra yemiyenler grubundan tanıyorum bir de şu meşhur patates corbanla neyse iyi aksamlar yarın görüşürüz
corba tarifim profilimdeki tariflerde var canimcim..Cnm iste gunluk yediklerimizi halimizi hatrimizi paylasiyiruz)) mehayim corba tarifi bekliyoz askitom
ayyy hadi ins cnm yorgunluktan cnm cikti kiziimla iki dakka topladik ortaligi sagolsun yardim etti yarin da bi supurge toz tmmdirbu arada cok guzel gidiyorsun ben bugun ne yedigimi sasirdim cok asiriya kacmadim ama tatli tuzlu yedim yrn
canim her gun muslimi yiyorsun?günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt
kim sevmezki oyle tartiyi? :)Dun yemis olmama ragmen tartim az gosterdi seviyorum boyle olunca tartimi bendurmak yok bu hafta hedefe ulasmam lazim
bende deniyeyim bari...insallah asagidaki bulgarla birbirimize girmeyiz sac basOy iuiymis bole atlayabildigim zmnlarda atlayim bende gamze gulmekten kirildi yavrum sasirdi onun ipiyle atliyorum ya
hosgeldin canim...cok gumerabalar herkese..bende yaklaşık 2 ay oldu galiba diyetteyim bu sürede yaklaşık (arada kaçamaklar olsada)7300gr verdim..bende bu sefer kararlıyım diyetimi bozmamaya:)bundan 2 yıl evvel tam 10 kilo vermiştim ama malesef kilo vermenin rahatlığıyla aynen geri aldım bu sefer daha tecrübeliyim ve kararlıyım yaza fit girmek istiyorum umarım hepimiz başarılı oluruz..
Siz neler yapıyorsunuz tartılıp yarış halindemi yoksa sadece herkes menüsünümü yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?