Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bu isi ogrenmissin sen valla...yiyecekleri ortadan kaldirma yontemiyle zayifliyorsun ha ?cozdum senin olayini ben
canim az isim var 15-20 dk sonra geliyorum ..

tmm canım sen ısıne bak bende makıneyı bosalayım bu arada camasırları katlayım bari komsu cocuklarını da unutmuyorum bu arada :)

bu arada ben atkins ketojen diyet yapıyordum kilo vermem durdu

o nasıl bısey????kaç kıloydun kaç verdın ne zmnda verdın evlımısın nerden katılıyosun yarısmamıza ayyyy sorgu sual tanısalım canım bne evlıyım33 yasında 3 cocugum var duzden katılıyorum yarısmaya yarısmacı arkadaslara bolbol yemelı haftalar dılıyorum kı tahtım da be oturayım bu haftada

ay bu sabah cenem fena halde dustu aslında hı konusmam ben boyle degılmrıdr

forumda yeniyim inş evlenirsem biraz zayıf olsam iyi olur düğünde :)) bi haftada 2 kilo gitti hemde hiç acıkmadan biraz da sporla ayrıca yağlı ve proteinli yiyorum

konuş yaa motivasyon olur 23 yaşındayım

Son düzenleme:
mehayım cızelgemı degıstım cnm farkettınmı ??? kendı kendıme kutla ma yapıyorum hedefıme az kaldı ya :)))dans bılem edıyroum bak

hb aynı olmamız iyi oldu denk şekilde zayıflarız spor yapıyor musun
su an yapamiyorum oglumun okulu tatile girdi iki hafta sonra acilinca geri basliycam canim...
anladın sen benım ne demek ıstedıgımı

benımde 168 66.9 um bende aynı sayırlırız dermısım
sen eksik kalma zaten
tmm canım sen ısıne bak bende makıneyı bosalayım bu arada camasırları katlayım bari komsu cocuklarını da unutmuyorum bu arada :)
senin diyet herkese yaradi desene :))

tabi caniiimmm :)))hic konudmazsin sen :))))

ay konusmazdın dıyınce ayse melek 5 ayında baba demeye basldı :) karsı komusumuzun yanında da baba demesın mı kadın bıraz garıp ya ama napalım komsu ıste ayyy annesı gıbı annen konusa konusa senı erkenden konusturdumu demesın mı halbukı kendı hıcc susmuyor :) kzıı 1. sınıfa gıdıyor tam konusamıyor anlasılmıyor konustukları egecn benımkılerle o oyun oynuyor bızde ısım bulmaca ızclerınden ısım tutuyoar basharfını soyleyıp bulmaya calısyoruyorlar sra kıza gectı y ıle baslıyor dedı benımkıler basladı saymaya y ıle baslayyan ısımlerı ısım bıtıtı bılemedıler gamze eeee ne sen sole dedı kız demesın mı yecep yecep bılmedınız yecep ayyyyyyy bız 3muz bırden kahkaha ıle ahmet kerem anne yecep mı recep mı hahhaahhah ay baya bı gulduk sonra basladılar kıza recep dedırmeye annesı ordan sanırım bana kıl kaptı :)

AYYY NE GUNLER YAPARDIK YA LAPA GUNLERIMIZ OLURDU DIMI MEHAYIM YILLAR ONCE Fİİİİ TARIHINDEMI DEESEYDIM yoksa :)))) carsamba yetmezdı persembe yapardık cuma bıldırım olurdu hey gıdı gunler heyyyy :) ama işe de yarardı sımdı yapamıyorumben ya bu arada ben oğlen yemegımı yemedım henuz hemen gıdıp nesfıtımı yıyım kaldıgım yerden ısslere devam ....

sorma canim yaa :))
bende yapamiyorum lapa biktim o zamanlarda galiba :))

oglen:bir kase icinde tavuk parcalari olan tavuk suyuna sehriyeli corba,3-4 adet haslanmis minik broloki ve 1 minik etimek.
ara 1 armut

Son düzenleme:
bu hafta biraz daha fazla kilo vereceğim yönünde umutluyum
artık her gün yarım saat yürüyeceğim
5-6 saat ayakta çalışıyorum
sabah hiçbirşey yeme fırsatım olmadı
bir bardak şekersiz çay içtim
öğlen
2 hurma
2 kaşık pilav
3 kaşıkbezelyeli patates
1 kaşıkta salata yedim
1 bardakta şekersiz çay
şimdi ara olarak bir poğaça ile çay içerim akşma kabak yapacağım yoğurtla onu yerim
herkese bol kilo vermeli haftalar

öğlen bir kase yoğurt çorbasını unutmuşum okuldaki menü hiç ekmek yemedim fazlamı oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…