boy ve kilolarimiz ayni nerdeyse canim
.benimde boy 1.70 kilo 65.6....
23 boy 169 kilo 66 yani gidip gelio 65 le
sayılır tabi ne farkeder bi iki kiloanladın sen benım ne demek ıstedıgımı
benımde 168 66.9 um bende aynı sayırlırız dermısım
bu isi ogrenmissin sen valla...yiyecekleri ortadan kaldirma yontemiyle zayifliyorsun ha ?cozdum senin olayini ben
canim az isim var 15-20 dk sonra geliyorum ..
bu arada ben atkins ketojen diyet yapıyordum kilo vermem durdu
o nasıl bısey????kaç kıloydun kaç verdın ne zmnda verdın evlımısın nerden katılıyosun yarısmamıza ayyyy sorgu sual tanısalım canım bne evlıyım33 yasında 3 cocugum var duzden katılıyorum yarısmaya yarısmacı arkadaslara bolbol yemelı haftalar dılıyorum kı tahtım da be oturayım bu haftada
ay bu sabah cenem fena halde dustu aslında hı konusmam ben boyle degılmrıdr
su an yapamiyorum oglumun okulu tatile girdi iki hafta sonra acilinca geri basliycam canim...hb aynı olmamız iyi oldu denk şekilde zayıflarız spor yapıyor musun
sen eksik kalma zatenanladın sen benım ne demek ıstedıgımı
benımde 168 66.9 um bende aynı sayırlırız dermısım
senin diyet herkese yaradi desene :))tmm canım sen ısıne bak bende makıneyı bosalayım bu arada camasırları katlayım bari komsu cocuklarını da unutmuyorum bu arada :)
o nasıl bısey????kaç kıloydun kaç verdın ne zmnda verdın evlımısın nerden katılıyosun yarısmamıza ayyyy sorgu sual tanısalım canım bne evlıyım33 yasında 3 cocugum var duzden katılıyorum yarısmaya yarısmacı arkadaslara bolbol yemelı haftalar dılıyorum kı tahtım da be oturayım bu haftada
ay bu sabah cenem fena halde dustu aslında hı konusmam ben boyle degılmrıdr
mehayım cızelgemı degıstım cnm farkettınmı ??? kendı kendıme kutla ma yapıyorum hedefıme az kaldı ya :)))dans bılem edıyroum bak
AYYY NE GUNLER YAPARDIK YA LAPA GUNLERIMIZ OLURDU DIMI MEHAYIM YILLAR ONCE Fİİİİ TARIHINDEMI DEESEYDIM yoksa :)))) carsamba yetmezdı persembe yapardık cuma bıldırım olurdu hey gıdı gunler heyyyy :) ama işe de yarardı sımdı yapamıyorumben ya bu arada ben oğlen yemegımı yemedım henuz hemen gıdıp nesfıtımı yıyım kaldıgım yerden ısslere devam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?