ustumede bol su iç amavur kır hıç acıma.......
aynen bakalım napcaklarrr
yerım senı yer yerrrrr
kıskandırmayın bizi ,sergene döndüm' benide katı yaaa'
sorma aynı yolun yolcusuyuz da dıyebılırız demı bunaustumede bol su iç ama
hehhehhe sorma bıde guzeldır sımdı senın tartın benımkını gecen 15tl ye aldrıdım esıme ındıre gırmıs otekı bozuldu dayanamadı bana :))))
canimm senide seviyoruz yoldasiz nede olsaayni dertten muzdaribiz bizi bizden iyi kim anlarki?
kıskandırmayın bizi ,sergene döndüm' benide katı yaaa'
kızlar nasıl ayaklarım ağrımış kalkıpta bi ıspanağı ayıklayamadım bari 9lu çayımı içene kadar hem dinleneyim hem size katılıyım.
kızlar nasıl ayaklarım ağrımış kalkıpta bi ıspanağı ayıklayamadım bari 9lu çayımı içene kadar hem dinleneyim hem size katılıyım.
yok esınınkı dun du yrn gunu var :))))esinin dogum gunu icin hazirlik yapiyorsun dimi canim???yarindi sanirim...
esinin dogum gunu icin hazirlik yapiyorsun dimi canim???yarindi sanirim...
of asıl ısın yarın canım senın bı atlatsan tamamdır
yok canım o dündü yarın günüm var eşimin doğumgünü pastasını sabah kahvaltıda yedim aslında yemeyecektim ama livanın mangolu pastası süper oluyo dayanamadım:26::26:
yok canım o dündü yarın günüm var eşimin doğumgünü pastasını sabah kahvaltıda yedim aslında yemeyecektim ama livanın mangolu pastası süper oluyo dayanamadım:26::26:
o ne olaki ben hıc yemedım sanırım nasıl bıseyhmm mangoyuda hiç sevmem ama pastasi guzeldir belki
hemen bı tarıf bırde resım alalım cnm
o ne olaki ben hıc yemedım sanırım nasıl bısey
o ne olaki ben hıc yemedım sanırım nasıl bısey
tmm canım benımkılerede bu aksam ben kahvaltı vercem bakalım yemek yemek bıktılar sanırım gamze dun teyzesınde kaldı kucuk buyuk teyzesı hep bırlıkteydıler sımdı geldı bende kalkıyorum gece gırerım artık bybyekizlar oglusum uyandi acikmis ben çikiyorum daha sonra gorusmek uzere esen kalin
yaparsın cnm yapılır ben bıle yapıyorum :)neyse ben kalkıyımda bi çorba yapıyım bir de ıspanaklı pidemin içini hazırlayım ilk defa deniycem bakalım becerebilecekmiyim yedim ama hiç yapmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?