Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

canım sen süt vermiyormuydun öyle diyetler uygun değil sanırım emziren annelere.ben bir kere pişirdim hemde koca bir tencere ama uygulayamadım diyeti ,zaten sebze çok sevmem kendimi çok zorlamıştım o zaman ama hepsi çöpe gitmişti nerdeyse lahanadan tiksiniyordum o zamandan beri sarmasını bile zor yerim.

canım sutumu etkıleyecegını dusunmuyorum cunku herseyden yıyebılıyorsun neredeyse sebze yerım meyveyı cok severım et de yerım ayrım yapmam yanı lahananın da sut yapacagını dusunuyorum bakalım 3gun denemeyı dusunuyorum vazgecmezsem eger

eveeeet karar vermıs bulunmaktayım ıns. uygulamaya da gecebılırım pazar gunu bı alısverıs yapıp pazartesı sabahı lahana corbama baslıyroum bakalım bugunden beri onu arastırıyourm bı deneyelım bakalım olmazsa sutumde azalma olursa dayanamayacak gıbı olursam bırakırım napalım bı degısıklık yapalım bakalım

burdan kar gondereyim o zaman sana canim :)) bizde kardan biktik bu sene...

Mehaycim kar iyidir hem mikrobu kirilir havanin topragin hem hava daha yumusak olur biz cok bekledik su soguk biraz kirilsin diye ama yarim gun bile kalmadi kar yerde ozlemimiz buyuk ankaranin uuksek yerleri karliydi ama bizim bura iste boyle

Hadi hayirlisi nazli baharcim insallah yapabilirsin be basarili olursun bakalim kac kilo gidecek merakla bekliyorum canim

günaydııııın kahvaltım 9lu çayın ardından bir dilim yaşpastabir lokma yumurta bir lokma ekmek kızımdan artanşimdi tamgaz temizliğe devam

günaydın kızlar kahvaltım yarım bardak süt mısır gevreği 300 kadar ip
gunaydın herkese guneslı bır duzce gununden slmlarrrrr

günaydııııın kahvaltım 9lu çayın ardından bir dilim yaşpastabir lokma yumurta bir lokma ekmek kızımdan artanşimdi tamgaz temizliğe devam

evde olunca ınsanı nasılda ye ye ye dıye ıcınden bır ses rahat bırakmıyor degıl mı ama sabah yenenler yakılıyor emınım daha vardır ama sakın daha yeme bırde yrn gunun var ona gore yanı pazartesı bıldırım var bak :))) benım tartım bu sabah ıtıbarıyle kendıne gelmeye basladı yıne yavas yavas sanırım oncekı ıkı gun kacamagı da olmasaydı ıyı olcaktı cok olsun en azında aklımda kalmadı :)tesellıye bakarmısınız :)
sbh:nesfıtımı yedım 2brdk suyumu ıctım 50ıp atladım :)
pembenot nasıl 300 yapıyosun cnm ya sanırım sen uzun zamnadır atşıyosun degılmı yoksa zor ya

Hadi hayirlisi nazli baharcim insallah yapabilirsin be basarili olursun bakalim kac kilo gidecek merakla bekliyorum canim

ınsallah yaparım cnm bakalım bellı de olmaz yapmayadabılırım pazar gunu alısverıs yapabılırsem dusunuyorum bakalım hıc olmadı bır gun rtık bakalım denemedık demeyelım yaneeee

ara: yrm bardak süt ve 70 ip atladım sımdı oglumu okuldan almaya gıdıcem hazırlanıp ordan babanneye gecerız bı hal hatır soralım aksama da duzce merkeze arkadasların yanına gecıcem 1-2 saat ara ara telden gırerım ınsallah opuldunuz bb

nazlı baharcım pastayı dağıttım evde yok ama olsada yemezdim insülin direncim için kullandığım ilaç işe yarıyor sanırım belkide 9lu çayın etkisi tatlılara artık fazla yüz vermiyorum çok şükür dediğin gibi şimdi iş yaparken eritirim onu diyerek yedim küçük bi dilim.en azından akşam yemedim değilmi yinede aferim bana sabırlıyım vesselam ,incecik olana kadar böyle sabırlı olucam siz hedefinize kavuştunuz diye beni terketmezsiniz umarım

selaaaaaammm fistiklar nasilsiniz?
sabah: 1.5 dilim ekmek,1 dilim sucuk,1karper peynir,3-4 catal omlet ve 7 zeytin......
anammmm dunyalari yemisim...

bencede cok sabirlisin canim masallah diyelim nazar degmesin...
canim seni niye terkedelim olurmu hic oyle sey benim onumde verilmesi gereken 13 kilo var ama ulasirsamda kilo korumaya gecicem ,burdayim yani yine...eskisi gibi yersem alirim cunku geri ,bu durumda kilo korumak icin her zaman dikkat etmek sart...

a aaaa nıye terkedelım ki yaz gelınce sadece ınsan dısarı cıkıyor gemmelere gıdıyor o yuzden pek pc de olunmuyor ama bırakılmaz ya bellımı olur veremeyız sen bızı gecersın :))))

selaaaaaammm fistiklar nasilsiniz?
sabah: 1.5 dilim ekmek,1 dilim sucuk,1karper peynir,3-4 catal omlet ve 7 zeytin......
anammmm dunyalari yemisim...

canım cok sagol sen nasılsın bugun hava guzel bızde ıyıyız sukur gıttık baya bı gezıp geldık kendımıze geldık aksama programımız ıptal oldu bakalım gamze gelsın bı belkı baska bı yere gıderız sen nasılsın bakem neler yapıyon kılolaar ne alemde ozledım kac gunudr gorusemıyoruz
3haftadır ip atlıyorum ondan canım bikerede 300yapabiliyorum

offfffff

öğlen:bir kase nohut iki dilim, labneli çavdar emeği

oglen 2 ince dilim kek yedim aksama sadece corba icicem bir dilim ekmekle....
gordugum kadarıyal bu hafta baya guzel gıdıyorsun ama az deggılmı oğle ıcın

benımde oglen yemegım kayınvaldem deydım bır tabak makarne yedım ara: bolca meyve yrm elma ıkı dılım muz ıkı dılım kıvı yrm portakal aksam da yogurt ve barbunya dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…