benim kızım liseyi pursaklarda okudu bir kaç kez gelmişliğim var oranın karı da hiç eksik olmaz.
Hadi hayirlisi nazli baharcim insallah yapabilirsin be basarili olursun bakalim kac kilo gidecek merakla bekliyorum canim
nazlıbaharben 59 kiloyken bir hafta yaptım tam uydum ve 5 kilo verdim
ama sonra midemden rahatsızlandım
bir daha da deneyemedim
zor bir diyet umarım dayanırsın
nazlıbahar
bu arada lahana sanırım göbek yağlarını da eritiyor
mekikle beraber bu diyeti uygulayınca karnın dümdüz olabiliyor
sorma cok guzel gidiyorum kek, kurabiye yarinda manti buyuk bir ihtimala aaaa nıye terkedelım ki yaz gelınce sadece ınsan dısarı cıkıyor gemmelere gıdıyor o yuzden pek pc de olunmuyor ama bırakılmaz ya bellımı olur veremeyız sen bızı gecersın :))))
canım cok sagol sen nasılsın bugun hava guzel bızde ıyıyız sukur gıttık baya bı gezıp geldık kendımıze geldık aksama programımız ıptal oldu bakalım gamze gelsın bı belkı baska bı yere gıderız sen nasılsın bakem neler yapıyon kılolaar ne alemde ozledım kac gunudr gorusemıyoruz
offfffff
gordugum kadarıyal bu hafta baya guzel gıdıyorsun ama az deggılmı oğle ıcın
benımde oglen yemegım kayınvaldem deydım bır tabak makarne yedım ara: bolca meyve yrm elma ıkı dılım muz ıkı dılım kıvı yrm portakal aksam da yogurt ve barbunya dusunuyorum
sorma cok guzel gidiyorum kek, kurabiye yarinda manti buyuk bir ihtimalnasil iyi gidiyorum anlatamam
iki dilim az haklisin soyle 5-6 dilim yeseydim iyiydi Allah muhafaza kilo neyim veririm sonra dimikiz guldurdun beni heee
kiz su lahana olayini acsana biraz nasil hazirlayacaksin her ogun ondanmi içeceksin??canım cok sagol bende sadece aynı seyı hergun ıcınce cocuklara ve esme ayrı guzel seyler yapıcam kendım hergun lahana dusunsene sadece ondan bıkmaktan korkuyorum o yuzden 3gun deneyebılırsem denıycem bakalım yoksa bır gun yapııp bırakırım bu arda bende gobek yok :)))) ehehhehehe ama tavsıyen ıcın sagol ben yıne de yaparım daha da sıkılasmıs olurum
masallah guzel vermissin canim...ben 59 kiloyken bir hafta yaptım tam uydum ve 5 kilo verdim
ama sonra midemden rahatsızlandım
bir daha da deneyemedim
zor bir diyet umarım dayanırsın
asıl sen benı kahkahaya bovdun kız ya ben senı cok sevıyorum ya sankı yanımdasın ya konusmyaınca senı ozluyorum ben ya
bugun saglık ocagına gıttık ayse melk kucagımda ahmet keremı aldık okuldan asısını yapmaya saglık ocagına gıttık tabi bızı amcası goturdu ahmet keremın orda bı tanıs kadını gordumm aaa aaaa bu senın mı dedı yok yok fatıhın dedım heeee bende senın sandım ne zmn olduda buyudu dıyecektım dedı amcası dondu yenge kımın o benım mııııı dedı :)))) bu arada amzcamız bekar hhehehhehehehhe ay nasıl gulme aldı benı kadına dondum yok benı m oda benım dedım anammm 3. mu demesın mı :))) sen uyu dedım ben 3. yaptım buyuudu bıle dedım aaa dıyo hıc hamile gormedım senı bende dedım kımse gormedıkı yazın herkes prensesımı gorcek dedım ayyyy cok sasırdım dıyo hala pesımden bı tane eskı velılerım den bırını gordum oda aynı sasnırım bu yaz bız baya bi etrafı sasırtcaz
kiz su lahana olayini acsana biraz nasil hazirlayacaksin her ogun ondanmi içeceksin??
masallah guzel vermissin canim...
bende seni canimmmmkardesim benimmmm
arada kiskaniyomama neyse onu karistirmiyim simdi
canım lahanayı cok guzel anlatmıslar hergun neler yapılcanı neler yencenı bı bulayım ekleyeyeım barabar yapalım madem he 3 gun deneyelım bari
nıye kıskanıyon kız bak sımdı benı meraklandırdın karıstır bakem hade bebeler uyuyor :))) gamzede sımdı geldı konusalım az musaıtken hadı meraklandım bende
evet bu yaz baya çatlatacaksin milletikiskananlar çatlasin
canim senin en buyuk sansin hamileliklerde cok almaman oldu...
kiz niye kiskancam çatir çatir kilo veriyon ben yerimde sayiyorum dersem sakin inanma heee
aynen canım o donemde cok almıyorum ıste hele gamze de 7 kılo almıstım sonrasında dıkkat etmedım hıc 75 kıloya cıktım tam 58ıle basladım 65ıle dogdu 63tum eve geldımızde sonra yedıkce yedım 75 e cıktım gerısı bole oldu ıste ama bunlarda akıllandım peşini bırakmadım :))))
çatlasın lar ebnı hamıleyken cok uzenler kıskansın catlasın benı çatır çaatırrrr
ınanamamkı desende ınanmam ınan desen bıleeee ınanmam
bu hafta malum donem dolasiyla okullar bir hafta tatil
tartiyi vurup duvara kiricam artik sabrimi zorlamaya basladi valla:26::26:
evet seni hamileyken uzenleri sende bu yaz fit vicudunla ve yeni kucuk beden kiyafetlerinle sokaklarda eda ederken uzersin
eferin boyle ol canimi ye
asıl sen benı kahkahaya bovdun kız ya ben senı cok sevıyorum ya sankı yanımdasın ya konusmyaınca senı ozluyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?