Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bugün öğle
activia çilekli yoğurt
içine mısır gevreği kattım
akşam yine erken yedim 5 gibi
tavuk bu sefer içine yarım soğan bir dal pırasa ve bir avuç kadar ıspanak doğradım
çavdar ekmeği ve mercimek çorba yedim
meyve istedi canım ayva ve armut yedim
akşam yemeğinden önce

Hadi hayirlisi nazli baharcim insallah yapabilirsin be basarili olursun bakalim kac kilo gidecek merakla bekliyorum canim

ben 59 kiloyken bir hafta yaptım tam uydum ve 5 kilo verdim
ama sonra midemden rahatsızlandım
bir daha da deneyemedim
zor bir diyet umarım dayanırsın

bir daha da deneyemedim
nazlıbahar
bu arada lahana sanırım göbek yağlarını da eritiyor
mekikle beraber bu diyeti uygulayınca karnın dümdüz olabiliyor

nazlıbahar
bu arada lahana sanırım göbek yağlarını da eritiyor
mekikle beraber bu diyeti uygulayınca karnın dümdüz olabiliyor

canım cok sagol bende sadece aynı seyı hergun ıcınce cocuklara ve esme ayrı guzel seyler yapıcam kendım hergun lahana dusunsene sadece ondan bıkmaktan korkuyorum o yuzden 3gun deneyebılırsem denıycem bakalım yoksa bır gun yapııp bırakırım bu arda bende gobek yok :)))) ehehhehehe ama tavsıyen ıcın sagol ben yıne de yaparım daha da sıkılasmıs olurum

Ara iki avuç leblebi ,nescafe,bir minik cupcake.
bu arada ilk yaptığım cupcake leri slikon kalıplara koymayı unutmuşum değişik geometrik şekillerde çıktılar. bir daha yaptım bu yuzden ikincisi kakaolu olsun bari dedim.tahinli kurabiyelerimin son postası pişiyotadına bakmadım ama güzel görünüyolar.sıra pide içinde birde onu hazırlasaydım bu günlük yeter.

sorma cok guzel gidiyorum kek, kurabiye yarinda manti buyuk bir ihtimal nasil iyi gidiyorum anlatamam
iki dilim az haklisin soyle 5-6 dilim yeseydim iyiydi Allah muhafaza kilo neyim veririm sonra dimi kiz guldurdun beni heee

sorma cok guzel gidiyorum kek, kurabiye yarinda manti buyuk bir ihtimal nasil iyi gidiyorum anlatamam
iki dilim az haklisin soyle 5-6 dilim yeseydim iyiydi Allah muhafaza kilo neyim veririm sonra dimi kiz guldurdun beni heee

asıl sen benı kahkahaya bovdun kız ya ben senı cok sevıyorum ya sankı yanımdasın ya konusmyaınca senı ozluyorum ben ya

kiz su lahana olayini acsana biraz nasil hazirlayacaksin her ogun ondanmi içeceksin??
bir daha da deneyemedim
masallah guzel vermissin canim...
asıl sen benı kahkahaya bovdun kız ya ben senı cok sevıyorum ya sankı yanımdasın ya konusmyaınca senı ozluyorum ben ya

bende seni canimmmm kardesim benimmmm
arada kiskaniyom ama neyse onu karistirmiyim simdi

bugun saglık ocagına gıttık ayse melk kucagımda ahmet keremı aldık okuldan asısını yapmaya saglık ocagına gıttık tabi bızı amcası goturdu ahmet keremın orda bı tanıs kadını gordumm aaa aaaa bu senın mı dedı yok yok fatıhın dedım heeee bende senın sandım ne zmn olduda buyudu dıyecektım dedı amcası dondu yenge kımın o benım mııııı dedı :)))) bu arada amzcamız bekar hhehehhehehehhe ay nasıl gulme aldı benı kadına dondum yok benı m oda benım dedım anammm 3. mu demesın mı :))) sen uyu dedım ben 3. yaptım buyuudu bıle dedım aaa dıyo hıc hamile gormedım senı bende dedım kımse gormedıkı yazın herkes prensesımı gorcek dedım ayyyy cok sasırdım dıyo hala pesımden bı tane eskı velılerım den bırını gordum oda aynı sasnırım bu yaz bız baya bi etrafı sasırtcaz

evet bu yaz baya çatlatacaksin milleti kiskananlar çatlasin
canim senin en buyuk sansin hamileliklerde cok almaman oldu...

kiz su lahana olayini acsana biraz nasil hazirlayacaksin her ogun ondanmi içeceksin??

masallah guzel vermissin canim...

bende seni canimmmm kardesim benimmmm
arada kiskaniyom ama neyse onu karistirmiyim simdi

canım lahanayı cok guzel anlatmıslar hergun neler yapılcanı neler yencenı bı bulayım ekleyeyeım barabar yapalım madem he 3 gun deneyelım bari

nıye kıskanıyon kız bak sımdı benı meraklandırdın karıstır bakem hade bebeler uyuyor :))) gamzede sımdı geldı konusalım az musaıtken hadı meraklandım bende

kiz niye kiskancam çatir çatir kilo veriyon ben yerimde sayiyorum dersem sakin inanma heee

evet bu yaz baya çatlatacaksin milleti kiskananlar çatlasin
canim senin en buyuk sansin hamileliklerde cok almaman oldu...

aynen canım o donemde cok almıyorum ıste hele gamze de 7 kılo almıstım sonrasında dıkkat etmedım hıc 75 kıloya cıktım tam 58ıle basladım 65ıle dogdu 63tum eve geldımızde sonra yedıkce yedım 75 e cıktım gerısı bole oldu ıste ama bunlarda akıllandım peşini bırakmadım :))))
çatlasın lar ebnı hamıleyken cok uzenler kıskansın catlasın benı çatır çaatırrrr

bu hafta malum donem dolasiyla okullar bir hafta tatil
tartiyi vurup duvara kiricam artik sabrimi zorlamaya basladi valla:26::26:

Son düzenleme:

evet seni hamileyken uzenleri sende bu yaz fit vicudunla ve yeni kucuk beden kiyafetlerinle sokaklarda eda ederken uzersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…