- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Semavarol43
Bir "sana ne"yi hak etmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyorKayınvalidem 38 yasinda dogurmus en kucuk kaynimi esimle arasinda 16 yas fark var .
e ona susmak düşer o zamanEşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
O zaman hiçbir sorun yok siz bebeginizi düşünün. Zaten siz bakacaksıniz kayinvalideyi ilgilendiren durum yok.Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
Benim esimde en buyuk ne alaka .s kac yasiniza gelmissiniz hala kayinvalideyimi takiyorsunuz Allah askina 23 yasindayim hicbir dedigini umursamiyorum.Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyor
Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin![]()
Bir de alakasız ama dipnot eklemek istiyorum, kayınvalidesi hamile olan vardı bu forumda
Acaba kendi istiyordu falan da aynı anda olur diye mi istemedi![]()
Bence kadın bakıcılık yapcam diye düşünüyordur o yüzdenBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin![]()
Ben her gördüğümde suratına puhahahah falan diye gülerdimAnladigim kadariyla bebegin ona kalacagindan korkuyor. Eger oyleyse bakici tutacaginizi ve kendisine yuk olmayacaginizi soylemelisiniz. Kimse oldu bittiyle cocuk bakmak istemez cunku. Ikincisi kac yasinda kadinsiniz kaynananizin lafi sizin icin hala bu kadar onemliyse yeterince buyuk sayilmazsiniz bence.
Aynen o uyeyi ben hala merak etmekteyim. Buralardaysa bi ses versin.
ona ne kiBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin![]()
43 yaşındaymışsınız, bu yaştan sonra her şeyi yeni baştan yaşamak istiyor musunuz gerçekten? 60 yaşına geldiğinizde lisedeki veli toplantılarına koşturmaya gücünüz olacak mı?
Tam ohh rahata erdim çocuk büyüdü, ben de hayatımı yaşayayım derken ortada olan enerjinizi emecek küçük bir çocuk olacak.
Çalışıyorsanız ve doğuracaksanız madem, babaanneye bırakmayın, o da haklı. Sizin enerjiniz olmayacakken bakıp büyütmeye, o kadıncağız ne yapsın?
Herkes duygusal açıdan yaklaşsa da, ben mantık yönüne davet ediyorum herkesi.
Bir de 3 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz...