• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

Kaynanana göre mi çocuk yapıcaksın? Bırak konuşsun dursun neden bu kadar takıyorsunuz ki insanları? Önemli olan sizin ve eşinizin ne istediği. Mutluluklar...

sakın cinayet islemeyin vebali buyuk durumunuz olsada olmasada istemeseniz de dogurmak mecburiyetinizdesiniz vebali çok buyuk

Benim kardesimle aramda 25yaş fark var.annem dugunumde 6aylık hamileydi dusune biliyormusun kabullenmek epey zor oldu.annem 42yasindaydi hamile kaldığında şimdi 4yaşında tosun pasamiz.yani kv filan bırakın sevincinizi yaşayın :-)
Allah bağışlasın paşanızı :-)
Ben bu konularda hiç olgun olamıyorum :KK43: Kucağıma almak bir yana, bizimkilerle bir daha konuşmazdım sanırım. Tepkilerim ağır ve sert oluyor kardeş konusuna gelince iş. Ben düğünüme gelme derdim mesela, kimsenin anlayamadığı bir öfkem var :KK14:

Yoo, kimse bir şey yapmaya doğurmaya mecbur değil. Kürtaj hala yasal.
Sakin ol şampiyon evet kürtaj yasal ama o miniminnacık elleri ayakları,pıtı pıtı Atan kalbi görünce ben de cinayet olduğunu düşünüyorum. Tabi ki 3 haftalık gebelikte bunlar mümkün değil. Yasal süre 10 hafta ben çocuklarımın cinsiyetlerini 12. Haftada öğrendim. 10. Haftada alınan bir bebeğin uzuvlarını düşün.

Konu sahibi sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Yaşınızdan dolayı bunun gibi bir çok tepki ile karşılaşabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olup kulaklarınızı tıkayın.

siz kendinizi yeniden bir bebegin sorumluluguna hazir hissetmeseniz eminim ki buradaki butun arkadaslar da sizin kurtaj karariniza destek olur, acinizi paylasir ve rahatlamaniz adina telkinde bulunurlardi. SEvincten havalara uctum, diye tasvir ettiginiz icin bu ihtimali yok sayarak oncelikle hayirli olsun demek istiyorum.

Kusura bakmayin ama kv'nizi ilgilendiren bir sey degil bu ve kendisinden 43 yasinda bir hanim olarak etkilenmeniz cok yersiz. Yakin bir arkadasimin da kardesiyle arasinda ciddi bir yas farki var, ustelik aile olarak da sosyo-kulturel seviyeleri cok yuksek. Demem su ki, her cagda ve her ailede bu tip durumlar oluyor. Siz ve esiniz istedikten, kiziniz da kabullendikten sonra kimseye soz dusmez.

Biz 4 kardesiz,annem 39 yasinda hamile kaldi.Benim en buyuk ablamla aramda 10 yas,kucuk kardesiminde 20 kusur yas farki vardir.Nolacakkkk sanki,hayirli olsun

Sakin ol şampiyon evet kürtaj yasal ama o miniminnacık elleri ayakları,pıtı pıtı Atan kalbi görünce ben de cinayet olduğunu düşünüyorum. Tabi ki 3 haftalık gebelikte bunlar mümkün değil. Yasal süre 10 hafta ben çocuklarımın cinsiyetlerini 12. Haftada öğrendim. 10. Haftada alınan bir bebeğin uzuvlarını düşün.

Konu sahibi sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Yaşınızdan dolayı bunun gibi bir çok tepki ile karşılaşabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olup kulaklarınızı tıkayın.
Eğer şartlar uygunsa ben de aldırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama insanlar ''İstesen de istemesen de doğurmak zorundasın'' gibi yorumlar atınca hösttt kimsin sen sana mı kaldı bunun kararı şeklinde şalterlerim atıyor. Sinir olduğum için yazdım onu, yani doğuracaksın diye kimse kimseyi zorlayamaz ki. Kafasına silah da dayasın bari.
Konu sahibi de doğuracakmış zaten.

siz kendinizi yeniden bir bebegin sorumluluguna hazir hissetmeseniz eminim ki buradaki butun arkadaslar da sizin kurtaj karariniza destek olur, acinizi paylasir ve rahatlamaniz adina telkinde bulunurlardi. SEvincten havalara uctum, diye tasvir ettiginiz icin bu ihtimali yok sayarak oncelikle hayirli olsun demek istiyorum.

Kusura bakmayin ama kv'nizi ilgilendiren bir sey degil bu ve kendisinden 43 yasinda bir hanim olarak etkilenmeniz cok yersiz. Yakin bir arkadasimin da kardesiyle arasinda ciddi bir yas farki var, ustelik aile olarak da sosyo-kulturel seviyeleri cok yuksek. Demem su ki, her cagda ve her ailede bu tip durumlar oluyor. Siz ve esiniz istedikten, kiziniz da kabullendikten sonra kimseye soz dusmez.
Hayır asla öyle bir şey olmazdı. ''Sen Allah'ın verdiği canı nasıl alırsınnnn sen kimsinnn sen cinayet işledinnn o masum yavruya nasıl kıydınn vicdansız!!'' diye topa tutar kadının konusunu kapattırırlardı.
Welcome to KK.

Canim sen istiyosan kimseye soz hakki dusmez onemli olan annenin istemesi..Esiniz de istiyosa kime ne.Herseyi goze aliyorum cocuguma dogurup bakicam diyosan.
Hatta el atmisken benim bebege de bakar misinnn ahahah.Hayirli olsun canim.

Hayır asla öyle bir şey olmazdı. ''Sen Allah'ın verdiği canı nasıl alırsınnnn sen kimsinnn sen cinayet işledinnn o masum yavruya nasıl kıydınn vicdansız!!'' diye topa tutar kadının konusunu kapattırırlardı.
Welcome to KK.
Keşke annen baban da seni aldırsaymış diye bi yorum okumuştum.

burada her egitim seviyesinden, her sosyal mevkiden kadinlar var. bir cogu belki yorum yazmiyor, sadece konulari okuyup takip ediyor. sizin tanimladiginiz kisilerin sikligi maalesef fazla, evet ama eminim ki objektif bakanlar da olurdu.

bize dusen konu acan kisileri rahatlatmak. yani boylesi yakisiyordur insan olana. dogurmak yahut dogurmamak kisinin kendi tercihi. kurtaja asla karsi degilim, ama tercihim olmadi.

gelen hayirla gelsin.

burada her egitim seviyesinden, her sosyal mevkiden kadinlar var. bir cogu belki yorum yazmiyor, sadece konulari okuyup takip ediyor. sizin tanimladiginiz kisilerin sikligi maalesef fazla, evet ama eminim ki objektif bakanlar da olurdu.

bize dusen konu acan kisileri rahatlatmak. yani boylesi yakisiyordur insan olana. dogurmak yahut dogurmamak kisinin kendi tercihi. kurtaja asla karsi degilim, ama tercihim olmadi.

gelen hayirla gelsin.
benim ilk actigim konuyu okursaniz gorebilirsiniz ne kadar destek(!) gordugumu.

Yıllar sonra Allah dize ne tatlı ne güzel bi hediye vermiş :anneadayı: maşaallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
O şimdi öyle tatlı olur ki evinize bi neşe bi bereket gelecek bebeğinizin iki annesi olacak kızınız da onu sizinle beraber büyütecek :)
Sizi mutluluktan uçurduğuna göre siz de böyle düşündünüz.. Bebek aldırma olaylarını basitçe ağzından atıveren insanlardan korkuyorum biliyo musunuz o_O insanlar sanki kendileri "yaratmışlar" gibi saçma sapan sebeplerle var olmuş bebeği istemiyo ne hadlerineyse.. O meleği canından etmek kolay geldiğine göre daha da fena işler yapabilirler diye düşünüyorum..

gelen hayirla gelsin.
Eğer çok uygunsuz şartlar yoksa, yaşlar uygunsa, kardeş sayısı 4'ü geçmemişse benim de tercihim olmaz tabii ki. Bebeğin eve yeni bir nefes kattığını düşünürüm.
Ama gittikçe destek yerine köstek olan üye sayısının artması üzüyor bu günlerde.

O sahsa ne ki ya..boyle her seye burunlarini sokmaya nasil hak horuyolar kendilerinde..sanki o dogurcak salak mi ne..sinir oldum..kendiminkinede sinir oluyorum..benim annem en kucuk kardesimi dogurdugunda ben 17 yasindaydim annemde 35 yasindaydi..suan kocaman 15 yasinda..istuyorsaniz dogurun beden sizin bebek sizin..manyak bu menopozlu karilar ya...

Sen ve eşin 2. bir çocuk istiyorsa ; sağlığın bu gebeliği kaldıracak durumda ise ; eşin ve senden başkasına bu konuda karar vermek değil , fikir sunmak bile cüret bence !

Haberi duyduğunda mutluluktan havalara uçmuşsun , ne güzel . Mutluluğun gölgelenmesin . Aile büyükleri bazen her şeyde söz hakları olduklarını düşünüyor . He bile demeden geç .

Ben 37 yaşındayım , bir oğlum 6 yaşında . Bu ara aklımızda 2. çocuk . Hoş hala düşünme aşamasındayız .
Bana da bugüne kadar hadi ne bekliyorsun , yapsana bir tane diyen hadsizler çok oldu .

Hadsiz diyorum çünkü ben bu , yap / yapma işlerine eşlerden başkasının yorum yapmasını , sorgulamasını ayıp ve çok densizce bulurum .

Hayırlı olsun , umarım sağlıklı bir gebelik geçirir , kucağına alırsın yavrunu .

benim ilk actigim konuyu okursaniz gorebilirsiniz ne kadar destek(!) gordugumu.

bebeginiz hayirli olsun. bu tur konular cok hassas. zaten bu konulari acanlarin da hassasiyetleri tavan... kirici olmamali, yapici olmaliyiz. baskalarinin hatali yaklasimlarindan ustun olmaz ise yaklasimimiz ne farkimiz olur?

bebeginiz hayirli olsun. bu tur konular cok hassas. zaten bu konulari acanlarin da hassasiyetleri tavan... kirici olmamali, yapici olmaliyiz. baskalarinin hatali yaklasimlarindan ustun olmaz ise yaklasimimiz ne farkimiz olur?
iste..tesekkur ederim,halbuki tek istedigim birazcik anlayisti.Azicik telkin edilmekti ama sagolsun bazilari demedigini birakmadi. İnsallah saglikla ve ugurla gelir bebis kizim.

Back
X