- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi Semavarol43
Kaynanana göre mi çocuk yapıcaksın? Bırak konuşsun dursun neden bu kadar takıyorsunuz ki insanları? Önemli olan sizin ve eşinizin ne istediği. Mutluluklar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın paşanızıBenim kardesimle aramda 25yaş fark var.annem dugunumde 6aylık hamileydi dusune biliyormusun kabullenmek epey zor oldu.annem 42yasindaydi hamile kaldığında şimdi 4yaşında tosun pasamiz.yani kv filan bırakın sevincinizi yaşayın![]()
Yoo, kimse bir şey yapmaya doğurmaya mecbur değil. Kürtaj hala yasal.sakın cinayet islemeyin vebali buyuk durumunuz olsada olmasada istemeseniz de dogurmak mecburiyetinizdesiniz vebali çok buyuk
Sakin ol şampiyon evet kürtaj yasal ama o miniminnacık elleri ayakları,pıtı pıtı Atan kalbi görünce ben de cinayet olduğunu düşünüyorum. Tabi ki 3 haftalık gebelikte bunlar mümkün değil. Yasal süre 10 hafta ben çocuklarımın cinsiyetlerini 12. Haftada öğrendim. 10. Haftada alınan bir bebeğin uzuvlarını düşün.Yoo, kimse bir şey yapmaya doğurmaya mecbur değil. Kürtaj hala yasal.
Eğer şartlar uygunsa ben de aldırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama insanlar ''İstesen de istemesen de doğurmak zorundasın'' gibi yorumlar atınca hösttt kimsin sen sana mı kaldı bunun kararı şeklinde şalterlerim atıyor. Sinir olduğum için yazdım onu, yani doğuracaksın diye kimse kimseyi zorlayamaz ki. Kafasına silah da dayasın bari.Sakin ol şampiyon evet kürtaj yasal ama o miniminnacık elleri ayakları,pıtı pıtı Atan kalbi görünce ben de cinayet olduğunu düşünüyorum. Tabi ki 3 haftalık gebelikte bunlar mümkün değil. Yasal süre 10 hafta ben çocuklarımın cinsiyetlerini 12. Haftada öğrendim. 10. Haftada alınan bir bebeğin uzuvlarını düşün.
Konu sahibi sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Yaşınızdan dolayı bunun gibi bir çok tepki ile karşılaşabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olup kulaklarınızı tıkayın.
Hayır asla öyle bir şey olmazdı. ''Sen Allah'ın verdiği canı nasıl alırsınnnn sen kimsinnn sen cinayet işledinnn o masum yavruya nasıl kıydınn vicdansız!!'' diye topa tutar kadının konusunu kapattırırlardı.siz kendinizi yeniden bir bebegin sorumluluguna hazir hissetmeseniz eminim ki buradaki butun arkadaslar da sizin kurtaj karariniza destek olur, acinizi paylasir ve rahatlamaniz adina telkinde bulunurlardi. SEvincten havalara uctum, diye tasvir ettiginiz icin bu ihtimali yok sayarak oncelikle hayirli olsun demek istiyorum.
Kusura bakmayin ama kv'nizi ilgilendiren bir sey degil bu ve kendisinden 43 yasinda bir hanim olarak etkilenmeniz cok yersiz. Yakin bir arkadasimin da kardesiyle arasinda ciddi bir yas farki var, ustelik aile olarak da sosyo-kulturel seviyeleri cok yuksek. Demem su ki, her cagda ve her ailede bu tip durumlar oluyor. Siz ve esiniz istedikten, kiziniz da kabullendikten sonra kimseye soz dusmez.
Hayır asla öyle bir şey olmazdı. ''Sen Allah'ın verdiği canı nasıl alırsınnnn sen kimsinnn sen cinayet işledinnn o masum yavruya nasıl kıydınn vicdansız!!'' diye topa tutar kadının konusunu kapattırırlardı.
Welcome to KK.
Keşke annen baban da seni aldırsaymış diye bi yorum okumuştum.
benim ilk actigim konuyu okursaniz gorebilirsiniz ne kadar destek(!) gordugumu.burada her egitim seviyesinden, her sosyal mevkiden kadinlar var. bir cogu belki yorum yazmiyor, sadece konulari okuyup takip ediyor. sizin tanimladiginiz kisilerin sikligi maalesef fazla, evet ama eminim ki objektif bakanlar da olurdu.
bize dusen konu acan kisileri rahatlatmak. yani boylesi yakisiyordur insan olana. dogurmak yahut dogurmamak kisinin kendi tercihi. kurtaja asla karsi degilim, ama tercihim olmadi.
gelen hayirla gelsin.
Eğer çok uygunsuz şartlar yoksa, yaşlar uygunsa, kardeş sayısı 4'ü geçmemişse benim de tercihim olmaz tabii ki. Bebeğin eve yeni bir nefes kattığını düşünürüm.burada her egitim seviyesinden, her sosyal mevkiden kadinlar var. bir cogu belki yorum yazmiyor, sadece konulari okuyup takip ediyor. sizin tanimladiginiz kisilerin sikligi maalesef fazla, evet ama eminim ki objektif bakanlar da olurdu.
bize dusen konu acan kisileri rahatlatmak. yani boylesi yakisiyordur insan olana. dogurmak yahut dogurmamak kisinin kendi tercihi. kurtaja asla karsi degilim, ama tercihim olmadi.
gelen hayirla gelsin.
benim ilk actigim konuyu okursaniz gorebilirsiniz ne kadar destek(!) gordugumu.
iste..tesekkur ederim,halbuki tek istedigim birazcik anlayisti.Azicik telkin edilmekti ama sagolsun bazilari demedigini birakmadi. İnsallah saglikla ve ugurla gelir bebis kizim.bebeginiz hayirli olsun. bu tur konular cok hassas. zaten bu konulari acanlarin da hassasiyetleri tavan... kirici olmamali, yapici olmaliyiz. baskalarinin hatali yaklasimlarindan ustun olmaz ise yaklasimimiz ne farkimiz olur?