Birkaç yoruma ihtiyacım var sadece

Sevgilime açarsam çok büyük kavga ederiz zaten bunun farkındayım ben evlenelim bi an önce diye uğraşıyorum sen ne yapıyorsun der haklı olarak. Aslında eltime davetiye göndermesini tuhaf karşılamadım çünkü altını var. düşündüğü en son şey benim sevgilim fikri kafama yatmıyor çünkü kaynanama da davetiye göndermiş ne alaka
Önceden tanışıyormuş kaynanamla. O tanışıklığın bittiğini de anlamıştır herhalde artık kaynanam davetiyeyi almamış bile

gondersin ne var ki bunda? yani sizin akliniza takilan ve sizi rahatsiz eden sey ne tam olarak onu anlamadim ben. bakin bu kiz bekar olsa, eltinizi ve kaynananizi ablasinin dugunune cagiriyor olsa garip bulmakta haklisiniz derim. Ama kizin kendi dugunu, istedigi kisiyi de cagirir, belki kaynananizi insan olarak cok seviyor, insan sevdiklerini yaninda gormek ister en guzel gununde.
Ay deme öyle deme :110: sevcek başka insan mı bulamamış. Kaynanam almamış bile davetiyeyi o tanışıklığın bittiğini anlar artık herlde

Elti melti boş işler ya :KK70: sevgilinizin erkek kardeşiyle aranızda saygılı bir ilişki varsa elti ne yapıyorsa yapsın o kim ki sizden farkı ne? İyi bir insansa yakın olursunuz değilse mesafe koyarsınız. Şimdi o kızı daha iyi tanıyor olabilir, zamanında daha yakın olmuş olabilirler sizi henüz tam anlamıyla tanımıyor. Belki siz ailenin içine tam anlamıyla girince yani resmi olarak zaman içinde bağlarınız da kuvvetlenir. Kendimi eltinin yerine koyuyorum şahsen kimi daha fazla tanıyıp seviyorsam ona daha fazla ilgi gösteririm, sırf artık elti olacağız diye tanımadığım bir insanın üzülüp üzülmemesini aklıma bile getirmeyebilirdim. Biraz zaman lazım :)
Biz eltimle çok yakın tanışıyoruz. Ben sevgilimle daha başlamadan önce çok yakın komşuyduk. Çocuklar elimde büyüdü sayılır :)

Elti melti boş işler ya :KK70: sevgilinizin erkek kardeşiyle aranızda saygılı bir ilişki varsa elti ne yapıyorsa yapsın o kim ki sizden farkı ne? İyi bir insansa yakın olursunuz değilse mesafe koyarsınız. Şimdi o kızı daha iyi tanıyor olabilir, zamanında daha yakın olmuş olabilirler sizi henüz tam anlamıyla tanımıyor. Belki siz ailenin içine tam anlamıyla girince yani resmi olarak zaman içinde bağlarınız da kuvvetlenir. Kendimi eltinin yerine koyuyorum şahsen kimi daha fazla tanıyıp seviyorsam ona daha fazla ilgi gösteririm, sırf artık elti olacağız diye tanımadığım bir insanın üzülüp üzülmemesini aklıma bile getirmeyebilirdim. Biraz zaman lazım :)
Ya altın borçları olmasa boş davetiye gönderse abisi gitmezdi zaten çünkü o da demiş ne alaka sana neden davetiye gönderiyor demiş kaynanama

Ay deme öyle deme :110: sevcek başka insan mı bulamamış. Kaynanam almamış bile davetiyeyi o tanışıklığın bittiğini anlar artık herlde

ya belki de eltiyi cagirdim simdi kaynanasini cagirmasam ayip olur diye de dusunmus olabilir, bilemiyorum ne dusundugunu. biz sahsen kendi dugunumuzde "sunu cagirdik bunu cagirmasak ayip olur" diye diye kac kisiyi cagirmistik. sonuc olarak bence cok takilmamasi gereken bir durum, icinizden kizin mutlu bir evliliginin olmasini dileyin ve siz onunuze bakin. simdiden didinin didisiyla ilgili gereksiz kiskancliklar ileride size burada "esim bilmemkimin dugununde kuzeniyle dans etti ne yapmaliyim" gibi konular acmaniza vesile olur, soyleyim.

ya belki de eltiyi cagirdim simdi kaynanasini cagirmasam ayip olur diye de dusunmus olabilir, bilemiyorum ne dusundugunu. biz sahsen kendi dugunumuzde "sunu cagirdik bunu cagirmasak ayip olur" diye diye kac kisiyi cagirmistik. sonuc olarak bence cok takilmamasi gereken bir durum, icinizden kizin mutlu bir evliliginin olmasini dileyin ve siz onunuze bakin. simdiden didinin didisiyla ilgili gereksiz kiskancliklar ileride size burada "esim bilmemkimin dugununde kuzeniyle dans etti ne yapmaliyim" gibi konular acmaniza vesile olur, soyleyim.
Ya böyle düşünmekte haklısınız ama gerçekten dediğiniz kadar saçma kıskançlıklarım yok aslında kuzeninden falan kıskanmam tabiki ama bu kız bi takıntı gibi oldu bende anlamıyorum kaç gündür bunu kafama taktığıma inanamıyorum..

Büyütmüşsün demişler ama ben olsam bende öyle olurdum eltimden nefret etsem bile konusmalari hosuma gitmezdi . İnsanları birbirinden çok kiskanan bi insanim.

Kız evleniyor artık birde aradan yıllar geçmiş size kasıtlı bişey olduğunu hiç düşünmüyorum. Eltimin aileside gidecek düğüne demişsiniz demekki tanışıyorlar bana gayet normal geldi.

Daha fazla düşünüp kurma bence çünkü huzursuzluk çıkma ihtimali doğuyor kurup kurup büyütünce :kahve:

Büyütmüşsün demişler ama ben olsam bende öyle olurdum eltimden nefret etsem bile konusmalari hosuma gitmezdi . İnsanları birbirinden çok kiskanan bi insanim.
Yani işte benimsemekle ilgili herhalde. Ne olursa olsun BENİM eltim. Ama yapıcak bişeyim yok oraya gitse de gene benim eltim bişey değişmicek rahatsız olduğumla kalıcam

Daha fazla düşünüp kurma bence çünkü huzursuzluk çıkma ihtimali doğuyor kurup kurup büyütünce :kahve:
Aynen öyle kimseye bişey demiyorum artık. Kaynanamda dedi eğer onu isteseydi bırakmazdı sen niye takıyorsun dedi. Aslında ben sevgilimden zaten Emin'im kıskandığım insan sevgilim değil. Geçen gün ilk defa gördüm o kızı bi düğünde oda beni tanıdı farkettim baktığını. Düğünde eltimi kestim hep konuşçaklar mı diye

Kız evleniyor artık birde aradan yıllar geçmiş size kasıtlı bişey olduğunu hiç düşünmüyorum. Eltimin aileside gidecek düğüne demişsiniz demekki tanışıyorlar bana gayet normal geldi.
Aynen önceden tanışıyorlar maalesef

Back
X