- 12 Eylül 2022
- 122
- 48
- 18
Eşiniz doktora gitti miMerhaba kader arkadalarım 16 eylül regl tarihim hiç ümidim yok 1 bucuk senedir hiç çizgi dahi görmedim 2 agustosta hsg çekildim o ayda olmadı
Merhaba hoşgeldiniz; doktorunuz ne diyor ; ovülasyon yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendiriyor musunuzMerhaba kader arkadalarım 16 eylül regl tarihim hiç ümidim yok 1 bucuk senedir hiç çizgi dahi görmedim 2 agustosta hsg çekildim o ayda olmadı
sorun değil canımCok özür dilerim
öyle diyip avunuyorum canım ,Allahın takdiri ne diyeyim.Çok geçmiş olsun , her kadının başına gelen gelebilecek olan şeyler diye düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen , sağlık olduktan sonra her zaman şans vardır inşallah
evet gitti varikosel var ama sprem hareketliliğinde vs sorun yokEşiniz doktora gitti mi
doktorum sebepsiz infertelite diyor tedaviye başlayacagız ben 2 sene olmasını bekliyorum bu ay yaptım yumurtlamayı gördüm o dönemde 2 kez ilişki oldu ama bilemiyorum çok sık mı ilişki gerekli yumurtlama dönemindeMerhaba hoşgeldiniz; doktorunuz ne diyor ; ovülasyon yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendiriyor musunuz
Gün aşırı iyi bence her gün olunca sperm kalitesi dusuyomusdoktorum sebepsiz infertelite diyor tedaviye başlayacagız ben 2 sene olmasını bekliyorum bu ay yaptım yumurtlamayı gördüm o dönemde 2 kez ilişki oldu ama bilemiyorum çok sık mı ilişki gerekli yumurtlama döneminde
Yarın bat günüm. Aşırı sinir var üstümde. Gaz çok fazla. Bel ağrısı başladı 2 gündür. Göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrılarım oluyo. İki gündür kasık ağrıları var aynı adet ağrısı gibi. Hepsi hem gebelik belirtisi hem adet. Umarım bu ay olmuştur tek çizgi görmekten çok yoruldumMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Kusura bakmayın belirti yaşıyorum diyenlere soruyorum çünkü benim garibime gitti bende ki belirti. Göğüs ucu belirginlesme var mı. Benim var anlam veremiyorum.Yarın bat günüm. Aşırı sinir var üstümde. Gaz çok fazla. Bel ağrısı başladı 2 gündür. Göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrılarım oluyo. İki gündür kasık ağrıları var aynı adet ağrısı gibi. Hepsi hem gebelik belirtisi hem adet. Umarım bu ay olmuştur tek çizgi görmekten çok yoruldum
Evet ya gebelik ve adet aynı belirti olduğu için insanı yoruyor inşallah gebeliktenfir evrene olumlu enerjimizi yollayalımmmmYarın bat günüm. Aşırı sinir var üstümde. Gaz çok fazla. Bel ağrısı başladı 2 gündür. Göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrılarım oluyo. İki gündür kasık ağrıları var aynı adet ağrısı gibi. Hepsi hem gebelik belirtisi hem adet. Umarım bu ay olmuştur tek çizgi görmekten çok yoruldum
Adetin 10. Gününden 16. Gününe kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar ama bakıyorsun tek ilişkide bile oluyor Allahın takdiridoktorum sebepsiz infertelite diyor tedaviye başlayacagız ben 2 sene olmasını bekliyorum bu ay yaptım yumurtlamayı gördüm o dönemde 2 kez ilişki oldu ama bilemiyorum çok sık mı ilişki gerekli yumurtlama dönemindeaferi
21 eylülde benim bat .Bende varım en geç benim bat galiba 22 Eylül 1 Eylül de yumurtam 16 mm ydi cuma günü çatlamış mi diye kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
Ay inşallah sende güzel haberler verirsin21 eylülde benim bat .
Hadi inşallah kocaman bir yumurta , sağlıklı bir çatlama ve içinde bir civciv haberiyle gelinnn
Benim bi sağlıksız gebeliğim var onda göğüs ucum kararmıştı öyle anlamıştım. Bu seferse sanki büyüdü gibi hissediyorum hep böyle üşümüşümde sertleşmiş gibi. O yüzden biraz umudum varKusura bakmayın belirti yaşıyorum diyenlere soruyorum çünkü benim garibime gitti bende ki belirti. Göğüs ucu belirginlesme var mı. Benim var anlam veremiyorum.
Merhaba,Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah tutar , belirtiniz olursa yazarsanız sevinirizMerhaba,
Benimde yeni bitti dün çatlama oldu ve artık beklemedeyim. Bat erken gelmezse 17si.
İnşallah tutar hepimizinki hayırlısı ile. Hoşbuldumm.Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah tutar , belirtiniz olursa yazarsanız sevinirizhep beraber bekliyoruz bu ay inşallahhhh
Demekki olacağı varsa her şartta oluyor, üzülmeyin ..ümidi kesmeden elimizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak lazımİnşallah tutar hepimizinki hayırlısı ile. Hoşbuldumm.
9 aydır evliyim korunduğum halde ilk ayda hamile kaldım. Ama 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 6 aydır deniyoruz korunmuyoruz ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?