Birlikte belirti beklemece:))

Merhaba kader arkadalarım 16 eylül regl tarihim hiç ümidim yok 1 bucuk senedir hiç çizgi dahi görmedim 2 agustosta hsg çekildim o ayda olmadı
Merhaba hoşgeldiniz; doktorunuz ne diyor ; ovülasyon yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendiriyor musunuz

Çok geçmiş olsun , her kadının başına gelen gelebilecek olan şeyler diye düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen , sağlık olduktan sonra her zaman şans vardır inşallah
öyle diyip avunuyorum canım ,Allahın takdiri ne diyeyim.

Merhaba hoşgeldiniz; doktorunuz ne diyor ; ovülasyon yumurtlama takibi yapıp o günleri değerlendiriyor musunuz
doktorum sebepsiz infertelite diyor tedaviye başlayacagız ben 2 sene olmasını bekliyorum bu ay yaptım yumurtlamayı gördüm o dönemde 2 kez ilişki oldu ama bilemiyorum çok sık mı ilişki gerekli yumurtlama döneminde

Bende varım en geç benim bat galiba 22 Eylül 1 Eylül de yumurtam 16 mm ydi cuma günü çatlamış mi diye kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun

Gün aşırı iyi bence her gün olunca sperm kalitesi dusuyomus

Yarın bat günüm. Aşırı sinir var üstümde. Gaz çok fazla. Bel ağrısı başladı 2 gündür. Göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrılarım oluyo. İki gündür kasık ağrıları var aynı adet ağrısı gibi. Hepsi hem gebelik belirtisi hem adet. Umarım bu ay olmuştur tek çizgi görmekten çok yoruldum

Kusura bakmayın belirti yaşıyorum diyenlere soruyorum çünkü benim garibime gitti bende ki belirti. Göğüs ucu belirginlesme var mı. Benim var anlam veremiyorum.

Evet ya gebelik ve adet aynı belirti olduğu için insanı yoruyor inşallah gebeliktenfir evrene olumlu enerjimizi yollayalımmmm

Adetin 10. Gününden 16. Gününe kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar ama bakıyorsun tek ilişkide bile oluyor Allahın takdiri

Bende varım en geç benim bat galiba 22 Eylül 1 Eylül de yumurtam 16 mm ydi cuma günü çatlamış mi diye kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
21 eylülde benim bat .
Hadi inşallah kocaman bir yumurta , sağlıklı bir çatlama ve içinde bir civciv haberiyle gelinnn

Kusura bakmayın belirti yaşıyorum diyenlere soruyorum çünkü benim garibime gitti bende ki belirti. Göğüs ucu belirginlesme var mı. Benim var anlam veremiyorum.
Benim bi sağlıksız gebeliğim var onda göğüs ucum kararmıştı öyle anlamıştım. Bu seferse sanki büyüdü gibi hissediyorum hep böyle üşümüşümde sertleşmiş gibi. O yüzden biraz umudum var

Merhaba,
Benimde yeni bitti dün çatlama oldu ve artık beklemedeyim. Bat erken gelmezse 17si.

Merhaba,
Benimde yeni bitti dün çatlama oldu ve artık beklemedeyim. Bat erken gelmezse 17si.
Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah tutar , belirtiniz olursa yazarsanız seviniriz hep beraber bekliyoruz bu ay inşallahhhh

Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah tutar , belirtiniz olursa yazarsanız seviniriz hep beraber bekliyoruz bu ay inşallahhhh
İnşallah tutar hepimizinki hayırlısı ile. Hoşbuldumm.
9 aydır evliyim korunduğum halde ilk ayda hamile kaldım. Ama 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 6 aydır deniyoruz korunmuyoruz ama olmuyor.

Demekki olacağı varsa her şartta oluyor, üzülmeyin ..ümidi kesmeden elimizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…