Birlikte belirti beklemece:))

Merhaba benimde 9 Eylül'de bat tarihim test yaptınız mi

Dün yaptım normal test negatif çıktı ama benim önceki sağlıksız gebeliğimdede testlerim hep negatifti adet günü kanda 73 betayla öğrenmiştim o yüzden bir umudum var
Hadi inşallah yine pozitif görürsün ama çok sağlıklı bir gebeliğin olur

Kızlar bir haftadır falan bana herşey alkol gibi kokuyo markete gidiyoruz alkol kokuyo diyorum deterjan kokusu falan rakı gibi kokuyo bugün hep kullandığım parfümümü sıktım o bile alkol gibi koktu sizdede varmı böyle saçmalıklar

Merhaba kızlar bende bekliyorum inşallah uygulamaya göre pik in üstünden 6 gün geçti dün bel ve baş ağrım vardı akşam üşüdüm bu sabah ter bastı 2 akşamdır 10 da uyuyakalıyorum göğsümde koltukaltıma doğru batmalar var kasığımada bıçak saplanıyor nadiren. Geçen ay kimyasal geçirdim onda sağ kasığımda duran sürekli birşey vardı bu kez o yok. Tatildeydik ve 8 saat yol gittik o mu etkiledi bilmiyorum reglime 4 gün kala silik pozitif gördüm belirginleşmedi hiç regli öncesi negatife döndü ve regl oldum umarım bu kez öyle olmaz kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim bat 17 eylül

Bende varım canım , geçen ay kısmet olmadı . Bu ay ovülasyon dönemim yarın başlıyor. İnşallah değerlendirmeye başlayacağız . Bat 26 Eylül

Merhaba kızlar , bende varım geçen ay kısmet olmadı . Bu ay ovülasyon testi ile takip ediyorum yarın takvime göre 10. Gün değerlendirmeye başlayacağız . İnşallah bu ay tutar herkesin gönlüne göre olsun

Hoşgeldinizzzzz beraber bekleyelim benim de bat 21 i inşallah çok çok belirti yaşar ve sonuca ulaşırız

Ayyyy bende bekliyorum döngümün 29. gününe giriyoruz. Pazartesi test yaptım negatifti olmazsam regl önümüzdeki hafta test yapacağım. Ama çok garip asla regl belirtilerim yok. 1-2 gün önceden başlardı benim belirtiler hiç bir şey yok o garip geliyor biraz.

Merhaba canım benimde 3 Eylül çatlama günüydü şimdi beklemedeyim bende 4 gün geçti belirti yok

Merhabalar bende 3 eylül çatlama günümdü doktor dedi ve çatlamadan önce değerlendiremedim çatlama günü 2 çatlamadan bi gün sorma 1 ilişki oldu olurmu sizce ? İnsanlar çatlamadan önce değerlendirmeniz lazımdı falan diyor. Testi ne zaman yapmalıyım kızlar şuan 4. Gün ama belirti yok kasık ağrım var çok hafif ama 4. Günden kasıklarım neden ağrısın ki

Olacağı varsa olur canım canını sıkma.
4. Gün çok erken bat günün ne zaman en iyisi regl gecikmesinden sonra yapılan test bence.

Belirti için çok erken canım catlamanin üstünden 12 gün geçtikten sonra çıkabilir ama en iyisi adet gününü beklemek catlamadan once ilişki olmasa da olur bence zaten catladigi gün ilişki olmuş tek ilişkiyle yine hamile kalan var inşallah sende hamilesindir

Bendede bugün bitti.
Maalesef girptim. Sadece iki sefer yapabildik bu ay. Umudum yok ama inşallah yinede tutmuştur

Ay valla hiç bi
Şey yok alt karnım ağrıyor yumurtlamadan beri başka da bir şey yok sizde ne var ne yok ..
benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor belimde bi ağrı var.. baş ağrım var birde genelde sabahları ateş basması sabahları geceleri üşüme var göğüslerimde koltuk altıma doğru hassasiyet var birde bat a 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…