Aynen öyle. Heyecanlı bekleyişşDemekki olacağı varsa her şartta oluyor, üzülmeyin ..ümidi kesmeden elimizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak lazım
Merhaba benimde 9 Eylül'de bat tarihim test yaptınız miYarın bat günüm. Aşırı sinir var üstümde. Gaz çok fazla. Bel ağrısı başladı 2 gündür. Göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrılarım oluyo. İki gündür kasık ağrıları var aynı adet ağrısı gibi. Hepsi hem gebelik belirtisi hem adet. Umarım bu ay olmuştur tek çizgi görmekten çok yoruldum
Dün yaptım normal test negatif çıktı ama benim önceki sağlıksız gebeliğimdede testlerim hep negatifti adet günü kanda 73 betayla öğrenmiştim o yüzden bir umudum varMerhaba benimde 9 Eylül'de bat tarihim test yaptınız mi
Hadi inşallah yine pozitif görürsün ama çok sağlıklı bir gebeliğin olurDün yaptım normal test negatif çıktı ama benim önceki sağlıksız gebeliğimdede testlerim hep negatifti adet günü kanda 73 betayla öğrenmiştim o yüzden bir umudum var
Bende varım canım , geçen ay kısmet olmadı . Bu ay ovülasyon dönemim yarın başlıyor. İnşallah değerlendirmeye başlayacağız . Bat 26 EylülMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Hoşgeldinizzzzz beraber bekleyelim benim de bat 21 i inşallah çok çok belirti yaşar ve sonuca ulaşırızMerhaba kızlar , bende varımgeçen ay kısmet olmadı . Bu ay ovülasyon testi ile takip ediyorum yarın takvime göre 10. Gün değerlendirmeye başlayacağız . İnşallah bu ay tutar herkesin gönlüne göre olsun
Ayyyy bende bekliyorum döngümün 29. gününe giriyoruz. Pazartesi test yaptım negatiftiMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Merhaba canım benimde 3 Eylül çatlama günüydü şimdi beklemedeyim bende 4 gün geçti belirti yokMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benimde çatlama günüm pazartesiydi 4 gündür belirti yokMerhaba,
Benimde yeni bitti dün çatlama oldu ve artık beklemedeyim. Bat erken gelmezse 17si.
Olacağı varsa olur canım canını sıkma.Merhabalar bende 3 eylül çatlama günümdü doktor dedi ve çatlamadan önce değerlendiremedimçatlama günü 2 çatlamadan bi gün sorma 1 ilişki oldu olurmu sizce ? İnsanlar çatlamadan önce değerlendirmeniz lazımdı falan diyor. Testi ne zaman yapmalıyım kızlar şuan 4. Gün ama belirti yok kasık ağrım var çok hafif ama 4. Günden kasıklarım neden ağrısın ki
Belirti için çok erken canım catlamanin üstünden 12 gün geçtikten sonra çıkabilir ama en iyisi adet gününü beklemek catlamadan once ilişki olmasa da olur bence zaten catladigi gün ilişki olmuş tek ilişkiyle yine hamile kalan var inşallah sende hamilesindirMerhabalar bende 3 eylül çatlama günümdü doktor dedi ve çatlamadan önce değerlendiremedimçatlama günü 2 çatlamadan bi gün sorma 1 ilişki oldu olurmu sizce ? İnsanlar çatlamadan önce değerlendirmeniz lazımdı falan diyor. Testi ne zaman yapmalıyım kızlar şuan 4. Gün ama belirti yok kasık ağrım var çok hafif ama 4. Günden kasıklarım neden ağrısın ki
Bendede bugün bitti.Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Ay valla hiç biKızlar belirtileriniz neler var ?
Olacağı varsa oluuuuuur sen dert etme olumlu düşün, olmazsa önümüzde aylar varBendede bugün bitti.
Maalesef girptim. Sadece iki sefer yapabildik bu ay. Umudum yok ama inşallah yinede tutmuştur
benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor belimde bi ağrı var.. baş ağrım var birde genelde sabahlarıAy valla hiç bi
Şey yokalt karnım ağrıyor yumurtlamadan beri başka da bir şey yok sizde ne var ne yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?