Çatlamadan birgün önce ve çatlama günü ve 1 gün sonrası önemli zaten canım . Olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz . Ben geçen ay regli bitikten sonra ovülasyon günümün sonuna kadar adete bir hafta kalana kadar gün aşırı denedim , sonrasında yarım saat yattım ama nasip değilmiş olmadı . Olacağı varsa nasipse oluyor zaten çok detaylara takılmamak lazım hayrılsıı olsun . Bu ay normale bıraktım mesela hayırlısı olsun .Olacağı varsa olur canım canını sıkma.
4. Gün çok erken bat günün ne zaman en iyisi regl gecikmesinden sonra yapılan test bence.
Çatlamadan birgün önce ve çatlama günü ve 1 gün sonrası önemli zaten canım . Olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz . Ben geçen ay regli bitikten sonra ovülasyon günümün sonuna kadar adete bir hafta kalana kadar gün aşırı denedim , sonrasında yarım saat yattım ama nasip değilmiş olmadı . Olacağı varsa nasipse oluyor zaten çok detaylara takılmamak lazım hayrılsıı olsun . Bu ay normale bıraktım mesela hayırlısı olsun .. Testi de bat gününde yap benceMerhabalar bende 3 eylül çatlama günümdü doktor dedi ve çatlamadan önce değerlendiremedimçatlama günü 2 çatlamadan bi gün sorma 1 ilişki oldu olurmu sizce ? İnsanlar çatlamadan önce değerlendirmeniz lazımdı falan diyor. Testi ne zaman yapmalıyım kızlar şuan 4. Gün ama belirti yok kasık ağrım var çok hafif ama 4. Günden kasıklarım neden ağrısın ki
E daha ne olsunnnnnn bi çift çizgi eksikbenimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor belimde bi ağrı var.. baş ağrım var birde genelde sabahlarıateş basması sabahları geceleri üşüme var göğüslerimde koltuk altıma doğru hassasiyet var birde bat a 9 gün var
İnşallah çok teşekkür ederimE daha ne olsunnnnnn bi çift çizgi eksik
Ama insan bazen o kadar istiyor ve kendini o kadar dinliyorki tüm belirtileri yaşıyor resmen , inşallah gönlünüze göre olur
Genelde kimyasaldan sonraki ay hamile kalınıyor nedense burda çok okudum :)) inşallah sizin de öyle olur. Benim bata dhaa çok .. 21 Eylül . Yumurtlama catlama vs yeni bitti , belirti aramaya devam :))İnşallah çok teşekkür ederimgeçen ay kimyasal geçirdiğim için korkuyorum açıkcası eşime bile belirtilerden bahsetmedim hayırlı zamanda olsun diye dua ettim yarın doğum günüm umarım en büyük armağan civcivim olur sizin bat a kaç gün var
İnşallahhh canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı zamanda versin rabbim hepimizeGenelde kimyasaldan sonraki ay hamile kalınıyor nedense burda çok okudum :)) inşallah sizin de öyle olur. Benim bata dhaa çok .. 21 Eylül . Yumurtlama catlama vs yeni bitti , belirti aramaya devam :))
Az önce yürüyüşten geldim sol alt karnımda baloncuk gibi iğne batması gibi hareketler oldu 3/4 dakika .. gaz da olabilir tabi.İnşallahhh canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı zamanda versin rabbim hepimizebakalım bende neler olacak bilgilendirme yaparım
Kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalan çok kisi varİnşallah çok teşekkür ederimgeçen ay kimyasal geçirdiğim için korkuyorum açıkcası eşime bile belirtilerden bahsetmedim hayırlı zamanda olsun diye dua ettim yarın doğum günüm umarım en büyük armağan civcivim olur sizin bat a kaç gün var
Sen yumurtlama gördün mü takip ediyo musun yumurtlamaniAz önce yürüyüşten geldim sol alt karnımda baloncuk gibi iğne batması gibi hareketler oldu 3/4 dakika .. gaz da olabilir tabi.
Benimde iğne batması oluyorAz önce yürüyüşten geldim sol alt karnımda baloncuk gibi iğne batması gibi hareketler oldu 3/4 dakika .. gaz da olabilir tabi.
İnşallah o kişilerden biride ben olurum hayırlısıylaKimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalan çok kisi var
Geçen ay kimyasal gebelik mi geçirdin bende kimyasal geçirdikten sonra bı kere adet oldum tekrar gebe kaldım oda dış gebelik oldu korunma sürecim bitti dış gebelikten sonra korunmasız ilk ayimİnşallah o kişilerden biride ben olurum hayırlısıyla
Benim varmis kislerim doktor söyledi kontrolumde adetle atılmış birazı yine var azcik kistim ama bende sancı yapmadı hiçkızlar aranızda basit kisti olan varmı? 4 ğün var adetime şiddetli kasık karın ve bel ağrım var adet olunca geçermi bu ağrı
Evet canım kimyasal geçirdim eğer tuttuysa bu ay ard arda olacakGeçen ay kimyasal gebelik mi geçirdin bende kimyasal geçirdikten sonra bı kere adet oldum tekrar gebe kaldım oda dış gebelik oldu korunma sürecim bitti dış gebelikten sonra korunmasız ilk ayim
benim bir haftadır çok ağrım var ,şu an bile karnım deşiniyor resmen bel,ve karın ağrısı yogun dün gittim 6 cm 'lik kist var adetle gider dedi.3 ğünüm var bekliyorum bir an önce gitmesini.Benim varmis kislerim doktor söyledi kontrolumde adetle atılmış birazı yine var azcik kistim ama bende sancı yapmadı hiç
İnşallah bebektendirBen adetten sonra ki gün ilişki yaşadım hatta devam eden 3 gün ilişki oldu adetim biteli 13. Gün bel ve kasık ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum sanki baskılanıyor sürekli yüzümde sivilceler çıktı değişik değişik kokular alıyorum pazartesi gidebilirim anca hastaneye ama bu belirtileri ilk hamileliğim de de yaşamıştım ondan sonra hiç böyle şeyler yaşamadım
Aslında çok istediğim bir zaman değildi ama eşim o kadar istiyor ki korunmaya ikna edemedim onu 1 aydır korunma olmuyordu eğer adet sonu tuttuysa muhtemelen iki haftalık olmak üzere akşam test alsam idrar testi çıkar mıİnşallah bebektendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?