Birlikte belirti beklemece:))

Merhaba. Bat a 5 gün var. Azönce uzaniyordum hapşirdım ve kasıklarima şiddetli bir kramp girdi kivrandim ama hemen gecti. Buda mi hamilelik belirtilerinden acaba

Ben henüz hasta olmadım hiç belirtide yok. Test yaptım kastlerden çizgi falan yoktu. 2 gün gecikme oldu ne kadar daha beklemem gerekiyor

Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum değeriniz büyük gösteriyor doktorla görüştünüz mü
Gorusmedim 10 gun sonra gel sonuclar icin dedi vitamin vs hersey icin kan vermstm ben deger0. 100 yaziyor adetten once verdm ama bilmiyorm yarin yone kaset test yaparim beklerim 10 gunu insallah bebis vardir saglikla ama sonucu gorunce inancm cok kalmadi acikcasi

değerinizi 100 diye gördüm evet 0.100 müş negatif büyük ihtimalle

Kızlar dün iğnemin 11.günüydü test yaptım ve negatif iğneden sonra bu şekilde negatif görüp sonradan pozitife dönen olduysa yazabilir mi bi umut olsun bize de inşallah

Mrb aranıza yeni katıldım geçen ay 2 gün hasta oldum 2 inci günümde az geldi Pembe renkte ama gebelik te istiyoruz adetime 12 gün var ama kasigima sol tarafina bişey batıyor âdet olacak gibi bı ağrı var oda çok sürmüyor az ağrım olup gidiyor adet günlerim sasmazdi ama geçen ay böyle oldum anladim gebelik varmı acaba bu ay inşallah olur

Kızlar adetime 8 gün var kasıklarım çatlayacak gibi aşırı şiş kıyafetlerim rahat ediyo artık sağ tarafa arada ağrı giriyo ve pıt pıt atıyo 17 eylülde yumurtlama olmuştu gebelik belirtisi olabilir mi hiç bukadar şişlik olmamıştı

Şişlik bende olmuştu ve yine var zaten adetime 8 gün ama sadece kasigimin sol tarafında ağrı ve pıt pıt atıs bende de var Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hormonlardan olablir hamilelik belirtileri icin erken ama adetinize 2-3 gun kala test yaparsnz varsa cilar silikte olsa

Ben regl oldum yarın son günüm . Bu ay ovulasyon testi yapacağım. Bu şekilde deneyeceğim bu ayda bakalım

Merhaba umarım güzel sonuçlar almışsınızdir, doktor kontrolünz nasıl geçti?
Malesef canim o gun gidemedim randevuyu iptal etmek zoruda kalmistim.bugun gittim son adet tarihine gore 7 haftalik olmasi gerekirken ultrasonda 5 haftalik gorundu.doktor iki hafta sonra gel dedi gec dollenme olabilir dedi canim

Kızlar çatlatma iğnemi 8 eylülde yapmıştım, 23 eylülde de doktorum kan testi ver demişti gidemedim. 21 eylülde dayanamadım test yapmıştım evde negatifti. Adetim de suan 3 gün geçti yarın 4 olacak. Bugün birden bire su gibi gelen hafif sarımsı akıntım oldu 2-3 defa tekrarladı gün içinde. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba geç döllenme vs olmuş olabilir mi. Yarın gidip kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…