Merhaba umarım güzel sonuçlar almışsınızdir, doktor kontrolünz nasıl geçti?Imsallah canim❤
Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum değeriniz büyük gösteriyor doktorla görüştünüz müSanirim negatif bu
Gorusmedim 10 gun sonra gel sonuclar icin dedi vitamin vs hersey icin kan vermstm ben deger0. 100 yaziyor adetten once verdm ama bilmiyorm yarin yone kaset test yaparim beklerim 10 gunu insallah bebis vardir saglikla ama sonucu gorunce inancm cok kalmadi acikcasiBen hamile olduğunuzu düşünüyorum değeriniz büyük gösteriyor doktorla görüştünüz mü
değerinizi 100 diye gördüm evet 0.100 müş negatif büyük ihtimalleGorusmedim 10 gun sonra gel sonuclar icin dedi vitamin vs hersey icin kan vermstm ben deger0. 100 yaziyor adetten once verdm ama bilmiyorm yarin yone kaset test yaparim beklerim 10 gunu insallah bebis vardir saglikla ama sonucu gorunce inancm cok kalmadi acikcasi
Buyuk ihtmalle evet 1 hafta icinde adeti bekliyorm bu durumda adet olup hormon testi verecegimdeğerinizi 100 diye gördüm evet 0.100 müş negatif büyük ihtimalle
Benimde 3 gn oldu test yapmadm 5 gun kala kanda negatfti bekliyorm adet olmayi3 gün oluyor adetim gecikeli test yaptım negatif
Hormonlardan olablir hamilelik belirtileri icin erken ama adetinize 2-3 gun kala test yaparsnz varsa cilar silikte olsaKızlar adetime 8 gün var kasıklarım çatlayacak gibi aşırı şiş kıyafetlerim rahat ediyo artık sağ tarafa arada ağrı giriyo ve pıt pıt atıyo 17 eylülde yumurtlama olmuştu gebelik belirtisi olabilir mi hiç bukadar şişlik olmamıştı
İnşHormonlardan olablir hamilelik belirtileri icin erken ama adetinize 2-3 gun kala test yaparsnz varsa cilar silikte olsa
Malesef canim o gun gidemedim randevuyu iptal etmek zoruda kalmistim.bugun gittim son adet tarihine gore 7 haftalik olmasi gerekirken ultrasonda 5 haftalik gorundu.doktor iki hafta sonra gel dedi gec dollenme olabilir dedi canimMerhaba umarım güzel sonuçlar almışsınızdir, doktor kontrolünz nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?