Birlikte gelecektik 🙃

laytralaylom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
53
Merhaba,

Herkese mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim. 🎆

Yaklaşık 3 hafta önce bir konu açmıştım:

Evimi taşıdım, eşimle bu süre zarfında hiç konuşmadık.

Ayrılmadan önce yurtdışında yılbaşı için plan yapmıştık ve ulaşım, otel her şeyi ayarlamıştık. 9 ocak’ta yeni işyerime başlayacağım. Bir süre iznim olmayacağı için fırsatı değerlendirmek istedim ve tek başıma tatile geldim. Yola çıkmadan önce de çok hüzünlenmiştim.

Bir restoranda oturdum tek başıma yemeğimi yedim, şarabımı içiyorum. Bir an karşımda oturuyor, onunla konuşuyorum, şakalaşıyorum. Sonra oturmuyor, bu defa da neden oturmuyor, şimdi yanımda olabilirdi diyorum, her şeyi sorguluyorum.

Bekarken çok fazla tek başıma seyahat ettim ama bir yanım keşke gelmeseydim diyor. 3 gün daha buradayım.

İçimi dökmek istedim.... Önerileriniz varsa açığım.

Sevgiler...

Merhaba,

Ayrılmadan önce yurtdışında yılbaşı için plan yapmıştık ve ulaşım, otel her şeyi ayarlamıştık. 9 ocak’ta yeni işyerime başlayacağım. Bir süre iznim olmayacağı için fırsatı değerlendirmek istedim ve tek başıma tatile geldim. Yola çıkmadan önce de çok hüzünlenmiştim.

Bir restoranda oturdum tek başıma yemeğimi yedim, şarabımı içiyorum. Bir an karşımda oturuyor, onunla konuşuyorum, şakalaşıyorum. Sonra oturmuyor, bu defa da neden oturmuyor, şimdi yanımda olabilirdi diyorum, her şeyi sorguluyorum.

Bekarken çok fazla tek başıma seyahat ettim ama bir yanım keşke gelmeseydim diyor. 3 gün daha buradayım.

Sevgiler...

Keşke bi arkadaşınızı alıp gitseydiniz 2 kişilik değil miydi biletiniz fln, neyse tek başına tatile gitmeyi deneyimlediniz, keyfini çıkarın bence, Özlem olması doğal ama gecccekk ;)

Merhaba,

Sevgiler...
Sizi ayakta alkışlıyorum 👏🏻

Eski konunuzuda okudum. Kendimde ilk eevliliğimde aynı sorunlardan dolayı 4 ay sonra terk etmiştim. Hama hiçbir zaman tek başıma tatile cesaret edemedim…
Bravo! Kadehinizi kendiniz için kaldırın!!! Keşke şöyle yapsaymışsın diyenlere kulak asmayın! Her yiğidin harcı değil, sizin yaptığınızı yapabilmek! Bravo!

bazen ; Bir şarkı, bir koku, bir yemek...
hayatın olağan akışında size onu çağrıştırabilecek ufacık ayrıntılar. Olacak bu tür şeyler.
ağlayacaksıniz... Sorgulayacaksiniz ..

Ama ayrılık kararı da kolay verilmiyor.
Verilmemiştir herhalde.

Böylesi daha doğru demeli, acıysa acı da yaşanmali..
Sonra da dönüp yeni hayat yolunda keyifle yürümeli.

Her şey tecrübe.

Güzel günlere ulaşmanız dileğiyle.

Şuan yanında olabilirdi ama bunun sebebi sen değilsin o bunu tercih etti, herkes tercihlerinin sonuçlarını yaşar.

Sen yedi ay, ben sekiz ay bir başkası senelerini veriyor, sonuç yine aynı olması gereken oluyor er ya da geç.

Sevinmelisin senelerini heba etmeden kurtulduğun için.

Bu süreç içinde yaşadığın duyguların zamanla hafifleyecek, yaşayan biri olarak diyorum geçmeyecek kalacak ama seni ilk zamanlar yani bu zamanında ki gibi etkilemeyecek.

Her şey iyi olacak buna inan bizler ikinci bir şans verilen insanlarız acını erteleme yaşa ve vedalaş unutma seni tanımıyorum ama tek bildiğim çok güçlüsün, çünkü bu kararı ancak güçlü kadınlar verebilir, arkasına sığınacak onca bahane varken doğru olanı yaptık sende yapacaksın..

Her şey ama her şey gönlünce olsunn 😍💕

Yanlış insanla beraber olmaktansa yalnız olmak daha iyi emin olun. Kendinizle olmanın tadını çıkarın ❤️

İçinizin buruk olması normal.
Bende bu yılbaşına biraz buruk giriyorum.
Herseyin hayırlısı.
Biraz oraların tadını çıkarın .

Eski konularınıza değindiğiniz öfke kontrolu ve hakaret kısmınıda okudum. Valla canım, bendede aynısı vardı, terapiye bu yüzden başlamıştım. Ama önceden en kötü küfrüm “gerizekalı”yken o boyutumu aşmama sebep oldular. Ve şimdi okuduğum ve unutmadığım sözü buraya brakmak istedim: “Elimden geleni yaptıysam, ağzıma gelenide söylerim, kimse kusura bakmasın!” Aynende öyle, kimmmmse kusurumuza bakmasın. Siz adam oldunuzda, bizmi hamdendiliğimizi bozduk!

Benim öfke sorunum çocukluğumdan gelen, annemin bana yaşattıklarından kaynaklı. Sende bunun üzerine git ve kendini daha doğrusu içindeki çocuğu iyileştirmeye bak.

Yeni yılın musssssmutlu gelsin inşallah ❤️

7 ay evli kalmışsınız. Bir alışkanlık olmuş. İnsan çok büyük hayallerle evleniyor. Boşanınca haliyle hayalleri kursağında kalıyor. Başlar zor oluyor ama zamanla alışıyorsun. Hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Geçmişe takılıp kalmayın. Tatilinizin keyfini çıkarın.

Back
X