MErhaba Arkadaşlar,Ben geçen yıl bu zamanlar tam 76 kg iken haziranda 76 kgma düştüm, sonra ocak ta 61,5 kgdım ,ve şimdi 64,5 kgmım hedefim,58 kg ma düşebilmek:S
İçime tekrar bir heves gedi ama yalnız olmak istemiyorum,BAna KAtılmak isteyenle varmı , 15 günlük sıkı bir diyet yapacağız(sağlıklı besleneceğiz) sonra 1 hafta ara verip sonra tekrar bir 15 günlük program ile... mutluluk kapılarımızı açacağız...
eminim ki hepiniz çok iyi biliyorsunuzdur ama ben hatırlatayım...
Arkadaşlar yaptığımız beslenme programımın adı DİYET olmasın ,
sağlıklı beslenme olsun, aksi halde bu düşünce beynimiz yorar bizi bu programdan uzaklaştırır,
*Beslenme programımıza gelince; aslında işin en güzel ve doğru tarafı ,porsüyonlarımızı küçültmek, mesela 10 kaşık yemek koyuyorsak bu 7 kaşık olmalı sonra 5 kaşık...
ekmek 3 dilimle doyuyorsak bu önce 2 dilim olmalı sonra 1 sonra hiç ekmek tam buğday ekmeği olmalı... sabah kahvaltımızda 2ince dilim mutlaka olmalı hatta kızarmış,sabah kahvaltımız en geç 09-30da olmalı 1,5 saat sonra ara öğün bir meyva ,bir kase yoğurt,yada 1 avuç kuru meyva,olabilir...öğle yemeği 12=00 yada 13=30 da olabilir..15=30 da ara öğün ,ve en geç 19 da akşam yemeği ve 21-30da son meyva..
Arkadaşlar su çok önemli eğer vücudunuzdaki su oranınız az ise kendinizi uykulu ve yorgun hissedersiniz enrjiniz olmaz.....
su mümkün mertebe 2 lt tüketmeliyiz....
Pazartesi Başlıyoruz .....