Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yerime kal bugün topikte ama fazla konuşmayın zor oluyo sabah okumasıkızlar öpüldünüzz kaçtımmm ben 2000 de burada olamıcam sanmıştımmm
akşam eşim çalışcak ben gece nöbetçisiyim topiğin bugünnn![]()
allam neler olmuş buralarda
ohhh sen yazmışsın korktum bi anBurdayım kıs ben![]()
Caysun yazın![]()
ban yememiş esir düşmemiş arkadaşlarım canlarım ciğerlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizi beklediğiniz için....
hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklarım....
![]()
ban yememiş esir düşmemiş arkadaşlarım canlarım ciğerlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizi beklediğiniz için....
hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklarım....
![]()
ayyyyyyyy nasıl sevindim varyaaaaa diktim şu bayrağı en sonudaa. bide bebişim geldimiii tamaaam
ayyy bende bu aşağıda bakın ne yazıyor sinirli olabilir mişim dikkat edin bana asabiyim ben![]()
ayyy bende bu aşağıda bakın ne yazıyor sinirli olabilir mişim dikkat edin bana asabiyim ben![]()
canım 1000. sayfadan sonra ardarda hamiş haberleri almıştık hatırlıyosan...inşallah 2000de de aynısı olucak uğur getirsin inşallahhhh.....![]()
inşallaaaaaaaaaaaah canım. bu sayfanın uğur getirceğine eminim zaten. uzun uğraşlar ve sabırlı bi bekleyiş sorası oldu çünküüüüüü![]()
kocişin yandı
![]()
ayyy şimdi de kociş gelicek derdi sizlerin mesai bitimi başlıcak....asıl yarın bizim günümüz olucakkk![]()