• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi kızlar anlatayım ben pko luyum maalesef... zaten adet düzensizliklerim hep vardı 3 yıl olacak 6 temmuzda evleneli :nazar: 2 senedir uğraşıyorum. klomenle yumurta gelişmedi aslında gelişti ama cok zor oldu günde 3 tane alınca 1 yumurtam oldu. ilk aşılamamda böyle oldu doktor yumurtayı zor bulunca aşılama dedi Erzurum da yaptırdım aşılamayı orta eşimin sperm sayısı düşük çıktı olmadı. sonra eşim ameliyat oldu onun işini bekledi sonuç iyi ccok şükür. kasımda puregon iğne ile denedik yine olmadı bu defa prof gittim direk tüp bebek için raporda sıkıntı cıktı doktor bir kez daha aşılama önerdi doğru tedavi uygulanmamış dedi onu dinledik bu defa gonal f ve çatlama iğnesi ovitrelle kullandım ve simdi beklemedeyim hem içim hem dışım şişti :18:

Bilgilendirme için sağol canım :16::16: inşallah bebişin seninledir.. Umudunu kaybetme inşallah olacak hayırlısıyla :49::49::nazar::nazar:

batın ne zaman? Hayırlı haberlerini bekliyoruz :31:

selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyim :16:umarım kırmızıları görmem :47:

ayy hadi bakalım kan testi kaptırsanaaa:52::52:

bugün ve yarın bekliycem sabır edicem canım her ay böyle umutlanıp test yaptım ya da kan testi yaptırdım sonuç kırmızılar kırmızılarrr :(o yüzden bu ay sabredip bekliycem kuzum :(

selam kızlar çok işim vardı giremedim..
gelmişsiniz yihuuuuuuuuuuuuuuuuu:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sizi çoook özlediiiiiimmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16:

aminnnn canııımmmmmmm :16::16::16:senin bebiş nasıl görmeyeli:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm nasılsınz kızlar

iyiyiz esraaa cezalı arkadaşlarımız geldi daha iyi olduukk ayy sen benim bebişimi gördünmüüü:52::52::52:

Hoşşbuldukkk :16::16: sonunda griden siyaha döndük :27::27:

caydınımmmm sendee hoşşş geldiinnnnn fıstığımm nasılsınn:16::16::16:

selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyim :16:umarım kırmızıları görmem :47:

kız yap bi testtt ayyyyy gene hayacanlandııımmmm:52::52::52::52::52::52:

aminnnn canııımmmmmmm :16::16::16:senin bebiş nasıl görmeyeli:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyiyiz esraaa cezalı arkadaşlarımız geldi daha iyi olduukk ayy sen benim bebişimi gördünmüüü:52::52::52:

caydınımmmm sendee hoşşş geldiinnnnn fıstığımm nasılsınn:16::16::16:

kız yap bi testtt ayyyyy gene hayacanlandııımmmm:52::52::52::52::52::52:

yapmıycammmmm:16:sabredicem :52:sabrın sonu selamettir ne de olsa :52::52:

eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16:

slm nasılsınz kızlar

Hoşşbuldukkk :16::16: sonunda griden siyaha döndük :27::27:

yapmıycammmmm:16:sabredicem :52:sabrın sonu selamettir ne de olsa :52::52:

hadi inşallah canım yaaa ama çok merak ettik bizzzz:52::52::52:

hadi inşallah canım yaaa ama çok merak ettik bizzzz:52::52::52:

bu ay da olmazsa bi daha akışına bırakcam ve üzülmiycem stres etmiycem gayet sakin olucam....şu an beklemede olduğum için her an hayal kırıklığı yaşayıp kırmızıları görecek mişim gibi geliyor ama güçlü olmaya karar verdim....

Merhaba arkadaşlar bende sizdeniz ilk denememiz 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım ne olacak ilk denemeden sonra o bekleyiz süresince çok strese girdim Allah hayırlısını versin artık 7 temmuzda hastalanmam lazım dört gözle o günü bekliyorum:44::44::44::44::44:

bu ay da olmazsa bi daha akışına bırakcam ve üzülmiycem stres etmiycem gayet sakin olucam....şu an beklemede olduğum için her an hayal kırıklığı yaşayıp kırmızıları görecek mişim gibi geliyor ama güçlü olmaya karar verdim....

stres en önemli faktör ve gerçekten akışına bıraktığında oluyor herşeyin bi zamanı var elbet jayırlısı olun her zaman sen sukunetini koru canım o kırmızılar gelmeyecek:47::47::47:

Merhaba arkadaşlar bende sizdeniz ilk denememiz 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım ne olacak ilk denemeden sonra o bekleyiz süresince çok strese girdim Allah hayırlısını versin artık 7 temmuzda hastalanmam lazım dört gözle o günü bekliyorum:44::44::44::44::44:

aha bizim temmuz çetemiz var seni de aralarına alırlar 2-9 temmuz arası adet bekleMEyenler....hoşgeldin bu arada...strese girmek yok ama burası stresi dağıtmak gevşemek için var...:52::52:

hoşgeldin canımmm:16::16::16: inşallah gelmez ilk bebişin mi

Back
X