38s,buschy ve caydin kızlar hoşgeldiniz![]()
tam gider ayak yakaladın tatlım hoşbuldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi kızlar anlatayım ben pko luyum maalesef... zaten adet düzensizliklerim hep vardı 3 yıl olacak 6 temmuzda evleneli2 senedir uğraşıyorum. klomenle yumurta gelişmedi aslında gelişti ama cok zor oldu günde 3 tane alınca 1 yumurtam oldu. ilk aşılamamda böyle oldu doktor yumurtayı zor bulunca aşılama dedi Erzurum da yaptırdım aşılamayı orta eşimin sperm sayısı düşük çıktı olmadı. sonra eşim ameliyat oldu onun işini bekledi sonuç iyi ccok şükür. kasımda puregon iğne ile denedik yine olmadı bu defa prof gittim direk tüp bebek için raporda sıkıntı cıktı doktor bir kez daha aşılama önerdi doğru tedavi uygulanmamış dedi onu dinledik bu defa gonal f ve çatlama iğnesi ovitrelle kullandım ve simdi beklemedeyim hem içim hem dışım şişti :18:
milletin ne gün doğacağı belli değil benim hangi yıl doğacağı belli değilSagol.
Bebegin 31 aralikta geliyor demek, bakarsin yeniyila girerken gelir :) ne sansli bebek
Hoşşbuldukkksonunda griden siyaha döndük
![]()
selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyimumarım kırmızıları görmem
![]()
ayy hadi bakalım kan testi kaptırsanaaa![]()
eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm![]()
slm nasılsınz kızlar
![]()
selam kızlar benim bat bugün çooooook heyecanlıyım daha test yapmadım sabırsızlıkla beklemedeyimumarım kırmızıları görmem
![]()
aminnnn canııımmmmmmmsenin bebiş nasıl görmeyeli
iyiyiz esraaa cezalı arkadaşlarımız geldi daha iyi olduukk ayy sen benim bebişimi gördünmüüü
caydınımmmm sendee hoşşş geldiinnnnn fıstığımm nasılsınn
kız yap bi testtt ayyyyy gene hayacanlandııımmmm![]()
eveeeeettt bebişini daha yeni gördüm çok mükemmelll...rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canımmmmmm![]()
slm nasılsınz kızlar
![]()
![]()
yapmıycammmmmsabredicem
sabrın sonu selamettir ne de olsa
![]()
hadi inşallah canım yaaa ama çok merak ettik bizzzz![]()
bu ay da olmazsa bi daha akışına bırakcam ve üzülmiycem stres etmiycem gayet sakin olucam....şu an beklemede olduğum için her an hayal kırıklığı yaşayıp kırmızıları görecek mişim gibi geliyor ama güçlü olmaya karar verdim....
Merhaba arkadaşlar bende sizdeniz ilk denememiz 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım ne olacak ilk denemeden sonra o bekleyiz süresince çok strese girdim Allah hayırlısını versin artık 7 temmuzda hastalanmam lazım dört gözle o günü bekliyorum:44::44::44::44::44:
Merhaba arkadaşlar bende sizdeniz ilk denememiz 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım ne olacak ilk denemeden sonra o bekleyiz süresince çok strese girdim Allah hayırlısını versin artık 7 temmuzda hastalanmam lazım dört gözle o günü bekliyorum:44::44::44::44::44: