- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir canım testte pozitif çıkmış kolay kolay pozitif çıkmaz heralde:44:
hemencik mi attın 5 10 dk bekleseydin
bak ne güzel herşey yoluna girmiş bazen boş yere kendimizi üzüyoruz
inşallah gönlüne göre olur canım 1 yıl + 1 bebiş![]()
![]()
iyi akşamlar kızlar benım adetm 5 gun geçti 2 gun önce test yaptım negtfhenuz adet olmadım ve adete dair hiçbir belirtm yok sankı olmuş olmuş bitmiş adetım öyleyım ya
![]()
tatlım en iyi çözüm kan testi yaptır şayet gebelik yoksa doktora görün bakalım..evdeki testler uzun süre yalnış çıkabiliyor..
hep hayal kırıklıgı be tatlım ewde yaptım test kocamn bı tek çizği o an içimden neler kptu gttı ınan.. ama allah bılır tabı zamanını ve adete dair hiçbir belrtmde yok ..![]()
benimde kanamam 5 gün önce geldi şok oldum aynı sen gibi kanım çekildi kötü oldum
sende 1-2 gün daha sabret bakalım sonra hemen kan testi yaptır rahatla şekerimmmm
Günaydın herkeseeeee.
nasılsınız herşey yolundamı?
ben sabah yine biraz hazımsızlıkla kalktım canım hiçbişi yemek istemiyor. diş fırçalayamıyorum midem bulanıyor. Karnım aç ama yemek yemeği düşündüğümde bile midem bulanıyor böle garip bir durumdayım
öpüyorum hepinizi gününüz güzel geçsin
hayırmı neyin var arkdşmmm??günaydın kızlar uyuyamadım bugün yine çok kötü hissediyorum kendimi birkaç gündür.
hayırmı neyin var arkdşmmm??
geniz akıntısı ve hapşırık allerjik rinitin belirtisine benziyor.. ama bulantı tatsızlık flan belkide dedğn gbi üşütmüşsündür. ben ne zaman karnım ağrısa yada şişse sıcağa yakın ılık suya bol şeker koyar bi dikişte icerim. sonrasında rhatlar vücudummdün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben
günaydın canımmm nasılsınnnngünaydınn şekerlerrr![]()
dün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben
geniz akıntısı ve hapşırık allerjik rinitin belirtisine benziyor.. ama bulantı tatsızlık flan belkide dedğn gbi üşütmüşsündür. ben ne zaman karnım ağrısa yada şişse sıcağa yakın ılık suya bol şeker koyar bi dikişte icerim. sonrasında rhatlar vücudummbi dene istersen. sıcak bseyler ic inşallahh beklenen kırmızılar gelmez
günaydın canımmm nasılsınnnn
dün ağzımda garip bir tatsızlık vardı ve akşam çok bulantım oldu midemi üşüttüm herhalde dedim ki midem davul gibi şiş şimdi de geniz akıntısı ve hapşırık eşlik ediyor oysa batıma 8 gün var hasta olucam herhalde ,moralim bozukken çok kolay hastalanabiliyorum ben
geçmiş olsun canım. nane limon çok iyi geliyo. bende de var alerjik rinit. hep bi geniz akıntısı hapşırık falan. kendiini sıcak tut dinlen bol bol
herkese günaydııın bu arada![]()
o kadar zaman nasıl istemezsiniz bebiş ya...hiç mi aklınıza gelmedi:26: