merhaba canım nasılsın herhangi güzel bir gelişme varmı
merhaba arkadaşlar :) ben hala adet olmadım birazdan test yapıp bi bakıcam :))
test yaptım iki çizgi çıktı biri tam belirgin diğeri belirsiz değil fakat daha açık bir çizgi pembe rengi ellerim falan titriyor
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik keseyi görebildin mi?:)) keyfin yerinde mi??bi güzel gelişmem var ovulasyon testinde pozitifi gördüm değerlendirdim inşallah:))) yumurtluyormuşum yani
test yaptım iki çizgi çıktı biri tam belirgin diğeri belirsiz değil fakat daha açık bir çizgi pembe rengi ellerim falan titriyor
bende iyiyim canım hamdolsun güzel gidiyor daha gitmedim keseyi görmek için hafta içi gidecem inşallah senin içinde çok sevindim inşallah bu sefer müjdeli haberi verirsin buradan hepinize çok dua ediyorum inşallah sizde hamilelik ve evlat sevgisini tadarsınız en kısa zamanda canım
Evet canım yumurtlama gerçekleşiyor çatlıyor ve tüplere doğru ilerlemeye başlıyor diyebilirim.ama birçok faktör var bunun dışında.kafanı kurcalamak istemem.ben bildiğim şeyler yüzünden daha endişeli ve tedirginim:)))
merhaba arkadaşlar :) ben hala adet olmadım birazdan test yapıp bi bakıcam :))
Super o zaman canim en azindan yumurtladimi biliyorum bu bile cok mutlu ediyo insani hahah insallah tutar artik 5gunum kaldi reglime :))
çooook teşekkür ediyorum bu duygu harika bir duygu hafta içi kan testi yaptırıcam. İnşallah sizlerinde mutlu haberlerini alırım. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah :))
Evet dini insana acayip bi mutluluk umut veriyor o bile. Birşey kalmamış 5 gün hızlı geçse bari:)) güzel haberlerini alsak
Canlarim merhaba.size yazamadim uzun zamandir.evetttttt bende hamileyim.daha cok yeni.cuma gunu daha 11mm kesesi gorundu yavrumun kendi yoktu daha.28inde ise degerim 384 cikmisti..allahim herkese nasip etsin'dua edin kizlar sagsalim kucagimiza alalim.benimde dualarim sizle
kızlar ben 3 aydır korunmuyorum yalnız adetimden birkaç gün önce kahverengi lekelenmeler oluyor adetim bittikten sonrada bunu yaşıyorum. şuan adetime 2 gün var hafif kahverengi leke yine gelmiş hüsrana uğradım oturup ağladımm bunalıma girdim resmen içime kapandım bugün doktora gitmeyede korkuyorum kötü bişey söyliyecek diye ama adetim bittikten sonra soğan kürüne başlıyacam bir ay onu deniyeyim eğer yine olmazsa doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?