Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba şanzelize cok sevındım canım maşallah inş sağsalim alırız kucaklarımıza bebşlerimizi

ben birşey sorcam şimdi ben 29 martta kan testi yaptırdım değerim 584 cıktı. 2 nisan salı günüde doktora gittim keseyi gördü ama kese 3.04mm dedi yani ultrason kagıdındada oyle yazıyor zaten benimki ozaman kan değerime göre kesem çok küçük bizde kendisini henüz göremedik, keseyi zor gördü zaten doktor birşey demedi ama umarım normal gidiyordur gerci çarşamba günü yine gidicem doktora ama insan böyle karşılaştırmadan düşünmeden edemiyor:)

amin rabbim cümlemizden razı olsun canım rabbim inşallah kalp atışlarınıda kesesinide doğduğunuda göstersin banada tüm hamile bayanlara ve isteyenlere inşallah birbirimize dua etmeye devam edelim inşallah evet müminin mümine duası en güzelidir canım

canım hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasib etsin sanada bizlerede inşallah

merak etme canım bir sorun yoktur herkesin değeri farklı oluyor inşallah kesenin içinde bebişinide görürsün ben daha keseyi görmeye bile gitmedim inşallah iki üç güne kadar gidicem bende inşallah keseyide içindeki bebeklerimide görürüm

olmadım ki zateeenn :) test yaptım çift çizgi çıktı hemde :) bugün kan tahlili yaptırıcam bi aksilik olmazsa :) hadi bakalım sıra sende seninde haberini almayı bekliyorum :)

olmadım ki zateeenn :) test yaptım çift çizgi çıktı hemde :) bugün kan tahlili yaptırıcam bi aksilik olmazsa :) hadi bakalım sıra sende seninde haberini almayı bekliyorum :)

Antalyalı arkadaşımıza demiştm ama neyse :)) çook sevindim ya gerçekten inşallah kanda da çıkar bebişin tatlım 12 günüm var benim daha :))

hayırlısı bakalım tatlım ya strese girmeye gerek yok beklemek zor ama sonunda ki bebişi düşününce o kadar güzel ki :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…