hiç sıkıntı yapma. o kahverengi lekeler bende de oluyordu hatta bu ay o lekeleri görünce dedim gene olmadı ama değilmiş bak ümidini kırma hiç
canımm çok sevindim senin adına Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
peki seninde kahverengi lekelerin adetten önce sonramı oluyordu bunun için bişey uyguladınmı canım
Canlarim merhaba.size yazamadim uzun zamandir.evetttttt bende hamileyim.daha cok yeni.cuma gunu daha 11mm kesesi gorundu yavrumun kendi yoktu daha.28inde ise degerim 384 cikmisti..allahim herkese nasip etsin'dua edin kizlar sagsalim kucagimiza alalim.benimde dualarim sizle
Müminin mümine duası en hayırlısı derler Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim duaların için:) ayyy keseyi gör bi uçacaksın.hele hastanede bi bebeğin kalbinin atışını 6. Haftada görmüştüm o zaman dünyaları sana verseler değişmeyeceksin o anı hiçbirşeye..rabbim hapsini teker teker nasip etsin hepimize:)))
Canlarim merhaba.size yazamadim uzun zamandir.evetttttt bende hamileyim.daha cok yeni.cuma gunu daha 11mm kesesi gorundu yavrumun kendi yoktu daha.28inde ise degerim 384 cikmisti..allahim herkese nasip etsin'dua edin kizlar sagsalim kucagimiza alalim.benimde dualarim sizle
merhaba şanzelize cok sevındım canım maşallah inş sağsalim alırız kucaklarımıza bebşlerimizi
ben birşey sorcam şimdi ben 29 martta kan testi yaptırdım değerim 584 cıktı. 2 nisan salı günüde doktora gittim keseyi gördü ama kese 3.04mm dedi yani ultrason kagıdındada oyle yazıyor zaten benimki ozaman kan değerime göre kesem çok küçük bizde kendisini henüz göremedik, keseyi zor gördü zaten doktor birşey demedi ama umarım normal gidiyordur gerci çarşamba günü yine gidicem doktora ama insan böyle karşılaştırmadan düşünmeden edemiyor:)
kırmızıları gördümm( olmadı bu ay
günaydın inşallah Allah nasip ederse bi dahaki aya kısmet
adet sonrası oluyodu. ama evlenmeden önce adet önceside zaman zaman kahve lekeler geliyodu. gerçi ben evlenelide 2 ay oluyor
yarın adet olmam gerekiyor daha tık yok bende bir iki damla kahverengi leke var sadece
3 mayıs canımm hayırlı haberler almak ve vermek dileğiyle :)
adet sonrası oluyodu. ama evlenmeden önce adet önceside zaman zaman kahve lekeler geliyodu. gerçi ben evlenelide 2 ay oluyor
yarın adet olmam gerekiyor daha tık yok bende bir iki damla kahverengi leke var sadece
canım hoş geldin öncelikle. neden olman gerekiyor ki boşver olma yaaa
olmadım ki zateeenn :) test yaptım çift çizgi çıktı hemde :) bugün kan tahlili yaptırıcam bi aksilik olmazsa :) hadi bakalım sıra sende seninde haberini almayı bekliyorum :)
canım hoş geldin öncelikle. neden olman gerekiyor ki boşver olma yaaa[/QU
hoşbuldum teşekkür ederim. bencede olmıyayımm ama adetimden önce kahverengi lekenmelerim hep olduğu için sanki bu ayda adet görecekmişim gibi geliyor inşallah hamileyimdir çok sıkıntı yaptığımdam belki bu ay geçikme yaşıyacam beklemek nekadar zor kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?