Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sana sonuna kadar katılıyorum canım.doğru uygulandığında gayet koruyucu bir yöntem(risk tabiki her yöntemde olduğu gibi var).bende 1.5 sene bu yöntemle korundum.sigara kullandığım için diğer yöntemleri kullanamadım.bi problem çıkmadı çok şükür.dua et senin gibi kolay hamile kalalım:) sevgiler:)

günaydın kızlar nasılsınız bakim iyi misiniz?

aynı msj ı yazmışız kız iyiyim sen nasılsın ne var ne yok

iyiyim çok şükür canım ya bildiğin gibi hamilelik zorluyo biraz ama yine de herşey güzel :) hafif mide bulantılarım var karnım acıktı mı sanki resmen belirti veriyor bana başlıyor midem bulanmaya yiyince geçiyor :) sık sık acıkıyorum bide 3-4 saatte bir yemek yeme ihtiyacı duyuyor insan :) bir de lekelenmelerim hala geçmedi neden oluyor bilmiyorum pzt yada salı doktora gidicem bakalım inş kalp atışlarını da duyarız sağlıklıdır ya endişeliyim biraz :/

canım şu an ki kilon kaç? acaba kaç kilo alacaksın meraktan soruyorum önemli bişey değildir herhalde canım ya endişe etme. sağlıklıdır inşallah bebişin.

canım şu an ki kilon kaç? acaba kaç kilo alacaksın meraktan soruyorum önemli bişey değildir herhalde canım ya endişe etme. sağlıklıdır inşallah bebişin.

valla canım geçen sağlık ocağında tartıldım 68 çıktım ama güvenmiyorum eskiydi biraz :) eve alıcam sözde daha alamadım ordan takip edicem bende merak ediyorum çünkü inşallah dediğin gibi sağlıklıdır canım :)

inşallah tatlım rabbim onu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)) fazla değilmiş kilon bence de al bi baskül:)) kusura bakma biraz meraklıyım da

inşallah tatlım rabbim onu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)) fazla değilmiş kilon bence de al bi baskül:)) kusura bakma biraz meraklıyım da

amin canım aminn inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallah :) evet birazda uzun boyluyum kilomu pek göstermiyorum o yüzden ama biraz göbiş var tabi :) yok ya önemli değil nolcak sanki ben takılmam öyle şeylere rahat olabilirsin bugünlerde alıcam işte de daha eşimle bi çarşıya çıkamadık işten,en kısa zamanda alcam hemen :)

amin amin.... o zaman avantajlısın kiloyu göstermediğin için :) ya ben bazen bebişi çook istiyorum sonra birazcık daha bekleyelim diyorum bu yaz ev alcaz sanırım o yüzden etkileniyorum

amin amin.... o zaman avantajlısın kiloyu göstermediğin için :) ya ben bazen bebişi çook istiyorum sonra birazcık daha bekleyelim diyorum bu yaz ev alcaz sanırım o yüzden etkileniyorum

Herşeyin hayırlısı canım,rabbim hayırlısını nasip etsin...herseyi gönlüne göre verir inşallah.sen zaten daha yeni evliydin sanırım,karar sizin ben 4 yıllık evliyim evi aldık arabayı aldık öyle bebişimiz gelsin istedik rabbim çok şükür hemen nasip etti,inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur...o yüzden sizde birazcık bekleyebilirsiniz yani ama karar tabiki sizin

sağol tatlım:) evet 2.5 yıllık evliyim eşimde aynı fikirde benimle o yüzden rahatım anlayacağın. hemen olsun diye bi acelemiz yok tabi aileler istiyo ama onları geçiştiriyorum takmıyorum bile :))) zamanı gelince olur zaten şu an korunmuyorum hayırlısı olsun bakalım

herşeyin hayırlısı allahtan...zamanı gelince herşey olur hiç merak etme

bende hep aynı evdeyim:)))))))))))))) tabi bi de derslerim var :)))))))

Yaa keşke bende hala okuyo olsaydım güzel olurdu ki.. İşi bırakacağım o zaman bende evde olacağım:) sende de yumurtlamadan sonra kasık ağrısı oldu mu canım?3. Gün hala biraz var ağrım adet olacakmış gibi

:))) okumak güzel ya :))) yok canım biraz kasık ağrısı var ama yok denecek kadar az ağrım olmadı bu ay ama dün belim ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…