Canlarım aynı ağrıyı bende ovulasyondan sonra çektim sebebini biliyorum öğrendim:) yumurta çatlayıp serbest kaldığında yırttığı zar içinden bir miktar sıvı yumurtalıkların etrafına yayıldığı için o batma sancı veya ağrıları çekiyormuşuz:) korkacak hiçbirşey yok yani herşey olması gerektiği gibi ve normalmiş.
Vallah miii ay sevindim canim cok tesekur ederim bilgin icin peki sen nerden ogrendim ?
iyiyim çok şükür canım ya bildiğin gibi hamilelik zorluyo biraz ama yine de herşey güzel :) hafif mide bulantılarım var karnım acıktı mı sanki resmen belirti veriyor bana başlıyor midem bulanmaya yiyince geçiyor :) sık sık acıkıyorum bide 3-4 saatte bir yemek yeme ihtiyacı duyuyor insan :) bir de lekelenmelerim hala geçmedineden oluyor bilmiyorum pzt yada salı doktora gidicem bakalım inş kalp atışlarını da duyarız sağlıklıdır ya endişeliyim biraz :/
merhaba kızlar hiç bir gebelik topiğine ısınamadım buraya geldim bende
Önemli değil canım ben hemsireyim.üniversiteden kalma ders notlarını karıştırdım bide tesadüf bi kadındoğum uzmanına denk geldim hastanede sordum
inşallah ısındım bile zaten :)merhaba canım hoşgeldin buraya çabuk ısınırsın
inşallah ısındım bile zaten :)
hamilesin sanırım ne güzel darısı başıma
inşallah.peki hamile kalmak için özel yaptığın birşey oldumusevindim ısınmana :) evet hamileyim çok şükür inşallah darısı en kısa zamanda senin ve diğer isteyen arkadaşların başına
inşallah.peki hamile kalmak için özel yaptığın birşey oldumu
yoksa hemen mi hamile kaldın
merhaba kızlar hiç bir gebelik topiğine ısınamadım buraya geldim bende
amin inşallah.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bu ay meryem suresini bende okuycam inşallah.ben geçen sene mayıs ayında düşük yaptım iki ay korundum ondan sonra korunmadım 8 ay sonra aldım tekrar güzel haberi hamile kalmak için şubat ayında 15 günlük soğan kürü uyguladım ama bu kürü uygularken korundum bittikten sonra regl oldum mart ayında tekrar bıraktım korunmayı birde 41 tane fetih suresi okudum 41 gün günde 1 tanede meryem suresi okudum daha meryem suresi bitmeden öğrendim hamile olduğumu ha unutmadan bir elmaya yusuf suresini okuyup üfledim sonrada yedim hamdolsun rabbim dualarımı geri çevirmedi inşallah darısı başınıza
yok canım daha 6 aylık evliyim çok istiyorum bebeği ama yok henüzhoş geldin canım nasılsın bebişin var mı? yoksa ilk mi olcak?
yok canım daha 6 aylık evliyim çok istiyorum bebeği ama yok henüz
inşallah canım olur 4 gözle bekliyorum:)))daha yeniymiş canım olur inşallah :)))
Önemli değil canım ben hemsireyim.üniversiteden kalma ders notlarını karıştırdım bide tesadüf bi kadındoğum uzmanına denk geldim hastanede sordum
amin inşallah.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bu ay meryem suresini bende okuycam inşallah.
elmayı ilk kez duydum onudamı hergün okuyupyedin
Allah razı olsun canım onuda deniycem inşallahamin inşallah allah razı olsun cümle hamileler hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin elmayı bir kere tek yapıyorsun canım hergün değil
Allah razı olsun canım onuda deniycem inşallah
Ha oylemi ne guzel canim :) tekrar tesekurler.. Yani anladigim kadariyla ovulasyon gerceklesti oluyo demi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?