Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vallah miii ay sevindim canim cok tesekur ederim bilgin icin peki sen nerden ogrendim ?

Vallah miii ay sevindim canim cok tesekur ederim bilgin icin peki sen nerden ogrendim ?

Önemli değil canım ben hemsireyim.üniversiteden kalma ders notlarını karıştırdım bide tesadüf bi kadındoğum uzmanına denk geldim hastanede sordum

rabbim inşallah hiçbir sorun yaşamadan bebeğini kucağına almayı nasib etsin canım kendini çok yorma dikkat et

inşallah.peki hamile kalmak için özel yaptığın birşey oldumu
yoksa hemen mi hamile kaldın

ben geçen sene mayıs ayında düşük yaptım iki ay korundum ondan sonra korunmadım 8 ay sonra aldım tekrar güzel haberi hamile kalmak için şubat ayında 15 günlük soğan kürü uyguladım ama bu kürü uygularken korundum bittikten sonra regl oldum mart ayında tekrar bıraktım korunmayı birde 41 tane fetih suresi okudum 41 gün günde 1 tanede meryem suresi okudum daha meryem suresi bitmeden öğrendim hamile olduğumu ha unutmadan bir elmaya yusuf suresini okuyup üfledim sonrada yedim hamdolsun rabbim dualarımı geri çevirmedi inşallah darısı başınıza

amin inşallah.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bu ay meryem suresini bende okuycam inşallah.
elmayı ilk kez duydum onudamı hergün okuyupyedin

Önemli değil canım ben hemsireyim.üniversiteden kalma ders notlarını karıştırdım bide tesadüf bi kadındoğum uzmanına denk geldim hastanede sordum

Ha oylemi ne guzel canim :) tekrar tesekurler.. Yani anladigim kadariyla ovulasyon gerceklesti oluyo demi canim ?

amin inşallah.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bu ay meryem suresini bende okuycam inşallah.
elmayı ilk kez duydum onudamı hergün okuyupyedin

amin inşallah allah razı olsun cümle hamileler hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin elmayı bir kere tek yapıyorsun canım hergün değil

Ha oylemi ne guzel canim :) tekrar tesekurler.. Yani anladigim kadariyla ovulasyon gerceklesti oluyo demi canim ?

Evet canım yumurtlama gerçekleşiyor çatlıyor ve tüplere doğru ilerlemeye başlıyor diyebilirim.ama birçok faktör var bunun dışında.kafanı kurcalamak istemem.ben bildiğim şeyler yüzünden daha endişeli ve tedirginim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…