- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
selam kızlaarr:) bugün 3. günüm ve hala regl olmadım. off meraktan ölcem testte yapamıyorum...
tünaydınnn :) ii sen nasılsın?
slm tatlım bi belirtin filan var mı peki??selam kızlaarr:) bugün 3. günüm ve hala regl olmadım. off meraktan ölcem testte yapamıyorum...
kolay gelsin canımiyi napalım mutfakta yemek yapıyorum bir yandan nete takııyorum televızyonda ızlıyorum hepsi bir arada :)
hmmm anladım tatlım okiş :)
iyi mutfakta sıcakla bogusuyorum birde yemek buharları
merhaba kızlaarrrr
hamişimiz mi var yoksaaaa
ayyyyy eczane de yokmuş çatlicaz meraktannn
ayy kolay gelsin canım benim :) allahtan yemeklerin bi kısmı hazır çok bişey hazrlamıcam bugün :)
valla hayır mı şer mi bilemiyorum malesef :S
bat 17temmuz canm :)
hiç sorma canım ya bende meraktan çatlıycam ve bugün 3. günüm hala regl olmadım :) sevinemiyorum da tam emin olmayınca. anlıycağın karışık duygular içerisindeyim
aksama annemler gelecek diye 0 dan yemek yaptım aslında bugunluk yemeklerım vardı ,hepsini yapayımda aradan cıksın bi pilav kaldı onuda iftara yakın yaparım salata bile hazır ramazan boyu ızınlıyım dınlene dınlene yapıyorum :)
slm tatlım bi belirtin filan var mı peki??
canım 10 gündür göğüslerim de aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile acısından. ve aşırı bir uyku hali,halsizli sürekli uyku modundayım. dünde belimin sağın da ve sağ yumurtalıklarım da akşama kadar kramp batması oldu şimdi de arada aynı belimin sağına kramp giriyor. ve dün beyaz süt gibi bir akıntım geldi.
Aa batlarimiz ayni gun insallah hayirdir canim ya. Bende sadece agri vardi oda gitti hic belirti yok bu ay bosa calistik biz :)
hımmmm anladımm cnm :) ellerine sağlık o halde
ohh valla süper ramazanda çalışmak çok zor oluyo çok ii olmuş..
slm tatlım bi belirtin filan var mı peki??
canım 10 gündür göğüslerim de aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile acısından. ve aşırı bir uyku hali,halsizli sürekli uyku modundayım. dünde belimin sağın da ve sağ yumurtalıklarım da akşama kadar kramp batması oldu şimdi de arada aynı belimin sağına kramp giriyor. ve dün beyaz süt gibi bir akıntım geldi.
hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım :)
ben oruç tutamasamda eşim tutuyor onun için evde olayım dedim birikmiş bir dünya izin vardı:) şimdi iftardan sonra uyumuyorum sahura kadar ne isterse yapıyorum 2 gundur börek yapıyorum taze taze sıcakken yiyiyor :) serınlıkte ıyı oluyor gece kusuyum bu aralar :):)
inşallah canım
bu arada kaç yaşındasın bizim listede yoksun da merak ettim ben
valla senin için bu izin harika olmş ama 2 gündür sıcak sıcak börek yiyen eşin için daha da bi harika olmuştur eminim :)
maşallah valla :)
merhaba kızlar nasılsınız? sag tarafıma bişey oturmus gibi bir agrı oluyo, batma gibi sanırım tam tanımlayamadım,acaba yumurtlama günüm mü yaklasıyor bi bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?