Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bir test yapsaydın ben 4 gün kala yaptım çok çok hafifte olsa ikinci çizgide belirmişti bence bir test yap ama dayana bilirsen bir kaç günün daha geçsin öyle yap geç döllenmede olabilir

canım yaptım ayın 6 sında ama negatifti

canım yaptım ayın 6 sında ama negatifti

inşallah geç döllenme olmuştur da oyüzden çıkmamıştır inşallah hamilesindir canım

inşallah geç döllenme olmuştur da oyüzden çıkmamıştır inşallah hamilesindir canım

inşallah canım ama aslında pek umudum da yok çünkü daha yeni yeni denemeye başladık 1 aydır...hemen olmaz herhalde...belki de çok stres heyecan yaptım ondan gecikio da olabilir ... bilemedim işte ...
yine de içimi kemireceğime..sizlerle paylaşmak istedim bu durumu..

canım ben kendimi örnek vereyim şimdiki hamileliğimden önce bir düşük yaşadım 1 sene önce ben o düşükte korunmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım hemde bir kere tek korunmadım o ara bende iltihap vardı bebek istediğim için iltihap engel olmasın dedim doktora gittim fitil verdi ve doktar bu fitiller bitene kadar ilişkiyi yasakladı benim fitiller bitene kadar regl günümde gelmişti ama ben hastalanmamıştım dayanamadım test yaptım pozitif çıktı ama 5 haftalıkken düştü yanl demek istediğim hem ilk denememde hemde bir kere tek korunmadan hamile kaldım yani veren allah her türlü verir sen hiç merak etme

Son düzenleme:
herkesi sevgiyle selamlıyorum. 17 aylık bir balım var. ben de sizler gibi hamile kalmayı dört gözle bekleyenlerdendim. çok istiyordum anne olmayı.. Rabbim bu isteğimi gerçekleştirdi çok şükür. hep dua ediyorum bu güzel duyguyu her kadın tatsın diye.
umut etmek güzel ama kendinizi biraz rahat bırakmalısınız. her an aklınızda hamile kalma düşüncesi ile yatar kalkarsanız salgıladığınız hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama olmuyor. hayatınıza normal şekilde devam edin. amacınız çocuk yapmak değil mutlu yaşamak olsun.
Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

ben hap ile 3.5 sene korundum...1 şubatta son hapmı içtim..sonra farklı yöntemlerle korundum çünkü doktorum öyle demişti..genelde 3 ay diyorlar ama ben sabredemedim...1.5 ay sonra başladım hemen çalışmalara...

çok haklısın...hayatımıza normal bir şekilde devam etmek lazım....ama beceremiyorum ben sanırım

inşallah göbeğinde bebeğini taşıyorsundur canım inşallah inşallah inşallah amin

Ayyy canım inşallah..... :) çok ama çok teşekkür ederim .. bir iki gün daha gelmezse gidip hemen kanda gebelik testi yaptırıcam..

canım benim dualarımız hep birbirimize ayy bende haycanlandım inşallah kanda çıkar ya rabbim sevincini daim etsin inşallah

slm canım bir türlü seni yakalayamıyorum. nasıl gidiyor senin bat ne zaman? benim malesef sonuç negatif.

slm tatlım ya özledim seni :) ben gündüz açıyorum akşamları açmıyorum ondandır belki:) benim ki 20 nisan şekerim kırmızı kart mı gördün ne oldu?

ayyy ayyy şımardım kız şimdi:) nörim gurban olduğum aynı sen ne yapıyon?

Napiim çalışıyorum hastane koşulları:)) yaa benim ateşim yükseldi bi 0.7 dece kadar dün akşamda bu günde böyle normal mi bi fikrin var mı? Hiç farketmedim böyle birşey şimdiye kadar.

Napiim çalışıyorum hastane koşulları:)) yaa benim ateşim yükseldi bi 0.7 dece kadar dün akşamda bu günde böyle normal mi bi fikrin var mı? Hiç farketmedim böyle birşey şimdiye kadar.

kolay gelsin tatlım :)) canım yumurtlama olduğunda çıkar ateş bildiğim kadarıyla

kolay gelsin tatlım :)) canım yumurtlama olduğunda çıkar ateş bildiğim kadarıyla

İlginçç hissettim.daha 10 gün var nasıl sabredeceğiz yaa bi fikrin var mı?? Ben çatlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…