amin rabbim cümlemizden razı olsun canım rabbim inşallah kalp atışlarınıda kesesinide doğduğunuda göstersin banada tüm hamile bayanlara ve isteyenlere inşallah birbirimize dua etmeye devam edelim inşallah evet müminin mümine duası en güzelidir canım
İlginçç hissettim.daha 10 gün var nasıl sabredeceğiz yaa bi fikrin var mı?? Ben çatlarım:))
Super o zaman canim en azindan yumurtladimi biliyorum bu bile cok mutlu ediyo insani hahah insallah tutar artik 5gunum kaldi reglime :))
valla canım ben çoook rahatım 12 günüm var hayırlısı deyip geçiyorum sana da tavsiye ederim
Hayırlısı dedim ama geçip gitmedi bi türlü :))
kızlar mrb nasılsınız? işten ayrldm evde drmuorm ya srekli işim var gremiorm o yzden steye ne var ne yok özledm ya burayı bu arada bnm bgn regl gnmdü dün oldum bu ayda olmadı yani((((
merak etme canım bir sorun yoktur herkesin değeri farklı oluyor inşallah kesenin içinde bebişinide görürsün ben daha keseyi görmeye bile gitmedim inşallah iki üç güne kadar gidicem bende inşallah keseyide içindeki bebeklerimide görürüm
slm kızlarr nasılsınız
şükür ya iş güç kafa bi orda bi burda bugün 19 uncu günüm kaldı 7 gün
kolay gelsin :) az kalmış ya karnımın altına bi sancı girdi nasıl ağrıyo şu an
Bat a kaç kaldı canım nasılsın??
sabırsız arkadaşım benim
şuanda çok yemekten karnım ağrıyo o gün dediğim sancı (1 batma)göbeğin altında içerler de oldu derinden şimdi bugün gaz geğirme ne arasan var dünde sabahtan baş döndü 2 saat boyunca akşam uyrken de mide bulantısı azım sulandı ama daha ileri bişi olmadı kendimizi mi kandırıyoz bilmiyom valla bu baş dön. mide bul. olmuyodu ama hastayken midem bulanır benim batın içinde 1 gün öncesi şimdi 7 gün var daha işte sabahtan dönme yattığımda mide
4gunum var canim.. Ama bugun beyaz akintim oldu kremsi gibi anlamadim
Evet sanırım çok sabırsızımmmm:) hemde hepinizin adına
kızlar selam herkese. bu gün adet günüm gelen giden yok hala çok şükür. bu bat batacak mı batmayacak mı görücez bakalım. heyecan dorukta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?