Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dualarını eksik etme bizden canımmm. Annenin duası da daha çok kabul olurmuş:)) )

kızlar mrb nasılsınız? işten ayrldm evde drmuorm ya srekli işim var gremiorm o yzden steye ne var ne yok özledm ya burayı bu arada bnm bgn regl gnmdü dün oldum bu ayda olmadı yani((((

kızlar mrb nasılsınız? işten ayrldm evde drmuorm ya srekli işim var gremiorm o yzden steye ne var ne yok özledm ya burayı bu arada bnm bgn regl gnmdü dün oldum bu ayda olmadı yani((((

iyiyim canım nasılsın ya nerelerdesin? üzülme ya bi daha ki aya inşallah

inşallah tatlım yaa Allah söyletti bebeklerimi dedin ikiz mi olacak yoksa bakalım

kolay gelsin :) az kalmış ya karnımın altına bi sancı girdi nasıl ağrıyo şu an

şuanda çok yemekten karnım ağrıyo o gün dediğim sancı (1 batma)göbeğin altında içerler de oldu derinden şimdi bugün gaz geğirme ne arasan var dünde sabahtan baş döndü 2 saat boyunca akşam uyrken de mide bulantısı azım sulandı ama daha ileri bişi olmadı kendimizi mi kandırıyoz bilmiyom valla bu baş dön. mide bul. olmuyodu ama hastayken midem bulanır benim batın içinde 1 gün öncesi şimdi 7 gün var daha işte sabahtan dönme yattığımda mide

kızlar selam herkese. bu gün adet günüm gelen giden yok hala çok şükür. bu bat batacak mı batmayacak mı görücez bakalım. heyecan dorukta...

valla ne ararsan varmış kız sende hani derler ya başın dönüyo mu miden bulanıyo mu? evetse sen hamilesin diye. öyleyse sen çoktan hamiş olmalıydın :))))))))))))))))))

4gunum var canim.. Ama bugun beyaz akintim oldu kremsi gibi anlamadim

Aman canım iyi fazla birşey kalmamış:) benim daha 10 gün var nasıl da sabırsızmışım:)) herşeyi boşver adet geçmeden kolay kolay belirti olmuyor. Biz biraz kendimizi dinleyip yönlendiriyoruz.innşallah bir bebeğin vardır ve büyüyüp annesini görmek için sabırsızlanıyordur karnında:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…